Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27

Φωκάτα-Παγκεφαλληνιακός έδειξαν καλά στοιχεία σήμερα σε μεταξύ τους παιχνίδι....... Νικητές οι φιλοξενούμενοι με σκορ 3-0 (Φώτο)

Φωκάτα και Παγκεφαλληνιακός σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές συναντήθηκαν σε έναν μεταξύ τους αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με σκοπό οι προπονητές των δυο ομάδων να έχουν την ευκαιρία να δουν την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους, δοκιμάζοντας παράλληλα διάφορα σχήματα και τακτικές.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία, αποδεικνύοντας την ετοιμότητα τους ενόψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και το τοπικό κύπελλο.
Αν και το τελευταίο που θα ενδιέφερε τους προπονητές Θ. Βουκελάτο και Μιχ. Αθηναίο ήταν το σκορ.
Για την ιστορία όμως να αναφέρουμε ότι νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του πρώτου με σκορ 3-0!
Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο έτοιμοι από τους γηπεδούχους, αφού ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη του διάρκεια, είχαν την κατοχή και κυκλοφορούσαν καλύτερα μπάλα.
Για την ομάδα της Λακήθρας ουσιαστικά ήταν το πρώτο αγωνιστικό τεστ για τη νέα περίοδο, παρ’ όλα αυτά, όπως προαναφέραμε οι παίκτες της έδειξαν καλά στοιχεία και φαίνεται ότι αυτή η χρονιά σίγουρα θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες στην «θητεία» της στην Α’ κατηγορία. 
Στο τέλος όμως κάτι η κούραση κάτι οι πολλές αλλαγές ήταν η αιτία το σκορ να φτάσει στο τελικό 0-3.
Άτυχος στάθηκε ο Μ. Κανάκης αφού είχε έναν ελαφρύ τραυματισμό στο γόνατο και δεν μπόρεσε να συνεχίζει αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο στο 30' περίπου.
Το παιχνίδι είχε διάρκεια 80' (2Χ40') και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0).
Τα γκολ
Στο 43’ ο Μοσχόπουλος θα σεντράρει από δεξιά στην περιοχή, εκεί ο Τουρλας θα πιάσει ένα γυριστό σουτ και η μπάλα θα καταλήξει στο αριστερό δοκάρι του Καρλή.
Οι φιλοξενούμενοι στο 55’ θα πάρουν προβάδισμα στο σκορ όταν ο Αρμάντο με ένα μακρινό συρτό, τεχνικό σουτ θα αιφνιδιάσει τον Καρλή (νόμιζε ότι πηγαίνει άουτ) και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Σειρά του Π. Κορσιάνου να πετύχει στο 60’ το 0-2 για την ομάδα του, όταν ο Τούρλας με καταπληκτική συρτή σέντρα θα τον βρει στην περιοχή και ο αυτός με πλασέ στην κίνηση θα στείλει για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Καρλή.
Το τελικό 0-3 θα πετύχει ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 76’ βρίσκοντας περισσότερο την μπάλα με τον ώμο παρά με το κεφάλι, μετά από κόρνερ από δεξιά του Κλειτογιάννη.
Διαιτητής ο κ. Γ. Βασιλάκης
Οι συνθέσεις
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Καρλής, Μάστορας, Σελενίτσας, Ντουκάι, Χρίστο, Σαλαπάτας, Πολυδωράτος, Παγουλάτος, Δεστούνης, Χρυσανθακόπουλος, Κανάκης.
Έπαιξαν και οι: Μακής, Αραβαντινός, Χοντάι, Γαρμπής και Αυγουστάτος.
Παγκεφαλληνιακός:(Θ. Βουκελάτος), Τζάκης, Βασιλάκης, Αντωνίου, Μπάμπης Γ., Κλειτογιάννης, Αρμάντο, Κατσιγιώργης, Σπανός, Μοσχόπουλος, Κοψίνης, Ντεντλάλα.
Έπαιξαν και οι:Α. Μαγδαληνός, Ράκκας, Μποσίνης, Κλαούντιο, Μάτα, Π. Κορσιάνος, Τούρλας, Τριανταφυλλίδης, Β. Θωμάς και Δ. Μαγδαληνός.
Φώτο από το παιχνίδι






































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου