Κυριακή, Μαρτίου 23

Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε η πρωτοπόρος Α.Ε.Κ. 1-0 τον Παλληξουριακό


Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  1-0
             
Διατήρησε το απόλυτο και το "0" στην άμυνα της
Αρκετά ενδιαφέρον εξελίχθηκε το παιχνίδι στις Κεραμειές με την πρωτοπόρο και το απόλυτο 15Χ15 Α.Ε.Κ. να παίρνει μια ακόμη σημαντική όσο και αγχωτική νίκη με σκορ 1-0 από τον πολύ επικίνδυνο Παλληξουριακό.
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με τη «φωτιά» και σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν είχαν την απόδοση που απαιτεί η θέση τους με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κρέμεται από μια κλωστή μέχρι το τελευταίο του δευτερόλεπτο.
Σε γενικές γραμμές οι «κιτρινόμαυροι που από το 53’ έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του αρχηγού τους Γ. Λούλουδα είχαν τον έλεγχο του αγώνα, κυκλοφορούσαν την μπάλα και η νίκη τους μπορεί να θεωρηθεί δίκαιη έστω και αν δυσκολεύτηκαν απέναντι σε έναν Παλληξουριακό ο οποίος παρά τις πολλές ελλείψεις πάλεψε το παιχνίδι και με την παρουσία του έδειξε ότι θα είναι άδικο που όπως φαίνεται ούτε φέτος θα βρεθεί στην τελική 4αδα.
Και αυτή την αγωνιστική ο Δ. Άννινος είδε την εστία του να μένει ανέπαφη συμπληρώνοντας ένα μεγάλο ρεκόρ 1450’ χωρίς να έχει δεχθεί κάποιο τέρμα!!!!!
Φάσεις και γκολ
Στο 9’ ο Καμινάρης εκτελεί φάουλ από δεξιά, ο Άννινος με έξοδο δεν απομακρύνει την μπάλα που θα φτάσει στον Η. Αντωνάτο για να πιάσει το σουτ και να την στείλει να περάσει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 10’ ο Μπαζάρογλου με μακρινό δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Λαδά.
Ο Δαμουλιάνος στο 14’ με ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας της Α.Ε.Κ. θα βρει τον Ηλ. Αντωνάτο στην περιοχή αλλά υπό την πίεση του Λούλουδα θα στείλει την μπάλα στο εξωτερικό μέρος των διχτύων του Άννινου.
Ο Αντωνόπουλος με σέντρα από αριστερά στο 32’ θα βρει τον Εμιλιάνο που θα πιάσει ένα δυνατό στην κίνηση και την μπάλα να φεύγει άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Λαδά.
Ο Κόμητας από δεξιά θα αλλάξει γήπεδο για τον Στάβερη, αυτός θα πασάρει στον Εμιλιάνο μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του 1-0.
Στο 42’ ο Μπαζάρογλου θα βρει έξυπνα τον Κόμητα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων με τον επιθετικό των «κιτρινόμαυρων» να πιάνει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ που θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ πάνω από την εστία του Λαδά.
Με το ισχνό προβάδισμα για την Α.Ε.Κ. θα πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο.
Με την έναρξη της επανάληψης και το 53’ οι γηπεδούχοι θα μείνουν με δέκα ποδοσφαιριστές αφού ο Γ. Λούλουδας θα δει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Γασπαράτου για κάτι που είπε στο β’ βοηθό.
Εδώ υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τους ανθρώπους της Α.Ε.Κ..
Παρότι οι γηπεδούχοι έμειναν δέκα συνέχιζαν να κρατάνε τον έλεγχο του αγώνα και στο 59’ θα χάσουν μια καλή ευκαιρία με το σουτ του Εμιλιάνο να αποκρούεται δύσκολα από τον Λαδά σε κόρνερ.
Σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν στο 81’ με ένα μακρινό απ’ ευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Ζάβαλη που θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Άννινου που έδειχνε να ελέγχει την πορεία της.
Στο 84’ ο νεοσυλθών Θωμάς θα επιχειρήσει ένα διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή στην πορεία της μπάλας θα πεταχτεί ο Κόμητας που δεν προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Τελευταία φάση του αγώνα στο 89’ με τον Μπαζάρογλου να βρίσκεται πλάγια και απέναντι από τον Λαδά, του τσιμπάει την μπάλα για να διώξει πάνω στη γραμμή ο Γαβαλάς και να σώσει την ομάδα του από το 2-0.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Β. Λογοθέτη.
Α.Ε.Κ.: (Σπ. Παπαδάτος), Άννινος, Ψάλτης, Σπανός, Λούλουδας, Κούκλης, Αντωνόπουλος, Κόμητας, Ζαμπαύτης, Εμιλιάνο (82' Θωμάς), Μπαζάρογλου, Στάβερης (60' Στεφανάτος). 
Παλληξουριακός: (Διον. Λιονάτος), Λαδάς, Μαρκάτος Σ., Ζάβαλης, Γαβαλάς, Λαδάς Ι. (68' Μαυροειδής Ν.), Μαρινάκης, Γαλανός, Καμινάρης (46' Μαρκάτος Σπ.), Δαμουλιάνος (54' Αντωνάτος Β.), Παπαδάτος, Αντωνάτος Ηλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου