Σάββατο, Μαρτίου 22

Σημαντική νίκη για τον Α.Ο.Κ.Ι. 3-2 τη Σάμη (φώτο)


A.O.K.I. - A.O. ΣΑΜΗΣ  3-2
         
Καθάρισε Σάμη και 3η θέση ο Α.Ο.Κ.Ι.
Καλύτερος στο α’ ημίχρονο ο Α.Ο.Κ.Ι. κατάφερε σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές να πάρει μια σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη επί της Σάμης με σκορ 3-2.
Έτσι η 3η θέση πρέπει να είναι ήδη κλεισμένη, ενώ για τη Σάμη δυσκολεύει αρκετά η συμμετοχή της στα playoffs.
Φάσεις και γκολ
Στο 7’ οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την πρώτη φάση του αγώνα με τον Γ. Αμούργη να πιάνει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ μετά από πάσα του Αρ. Αμούργη το οποίο θα στείλει τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πραστέλλα.
Αντίθετα οι γηπεδούχοι στο 17’ στην πρώτη τους ευκαιρία θα καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Φιλιππάτου, ο Λυκούδης θα πιάσει ένα σουτ εκτός περιοχής που αποκρούεται στην δεξιά του γωνία από τερματοφύλακα της Σάμης, η μπάλα θα φτάσει στον Σπανό που πασάρει στον Κλειτογιάννη το νέο σουτ που επιχειρεί σταματάει στα σώματα των αμυνομένων με τη μπάλα να στρώνεται στον ίδιο όπου αυτή την φορά θα σταθεί πιο τυχερός στέλνοντας την στα δίχτυα και 1-0.
Ο Αλ. Πολλάτος θα σουτάρει στο 22’ αλλά η μπάλα δεν ανησυχεί τον Φιλιππάτο αφού καταλήγει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του.
Στο 37’ ο Γ. Αμούργης θα σουτάρει από μακριά με την μπάλα να περνάει εκτός τέρματος χωρίς ανησυχία για τον Πραστέλλα.
Πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισό οι «μαυρόασπροι» του Γ. Τζουγανάτου θα φτάσουν στην επιτυχία ενός ακόμη τέρματος με τον Γ. Βουκελάτος να αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο να μπαίνει στην περιοχή και σουτ εκτελεί για το 2-0.
Με το 2-0 υπέρ του ο Α.Ο.Κ.Ι. θα πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στην επανάληψη μπροστά στο φάσμα μιας νέας ήττας οι φιλοξενούμενοι θα μπουν δυνατά και θα καταφέρουν να ξαναμπούν στο παιχνίδι με γκολ του Άννινου-Χωραφά στο 66’ σε κάθετη πάσα του Καππάτου και τετ α τετ με τον Πραστέλλα μειώνοντας έτσι στο 2-1.
Οι γηπεδούχοι όμως θα απαντήσουν σχετικά γρήγορα πετυχαίνοντας το 3-1 με ένα καταπληκτικό τέρμα του Β. Σπανού με απ’ ευθείας σουτ στη κίνηση ύστερα από σέντρα του Κ. Παπαναστασάτου και προσωρινά διώξιμο του Καππάτου με το κεφάλι.
Ο Γ. Αμούργης με μια από τις γνωστές κούρσες του από δεξιά θα φτάσει κοντά στη γραμμή του άουτ και τον Πραστέλλα να μπλοκάρει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία τη μπάλα στο σουτ που πραγματοποιεί.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα και το κατάφεραν στο 90+2 (κάπως αργά) με τον Άλντο να πασάρει στον Αρ. Αμούργη και τον τελευταίο να πιάνει ένα σουτ στην κίνηση που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πραστέλλα για το τελικό 3-2.
Στο 90+4 ο Α.Ο.Κ.Ι. θα μπορούσε να πετύχει και τέταρτο γκολ  όταν ο Κλειτογιάννης θα γυρίσει τη μπάλα στον Λυκούδη με τον τελευταίο απέναντι από τον Φιλιππάτο να πλασάρει ψηλά άουτ.
Τελευταία φάση στο 90+8 για τους φιλοξενούμενους με τον Αρ. Αμούργη να εκτελεί απ’ ευθείας το φάουλ έξω από την περιοχή και η μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Πραστέλλα.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Αντωνάτο και Β. Λογοθέτη.
Α.Ο.Κ.Ι.: (Γ.  Τζουγανάτος), Πραστέλλας. Πολλάτος Δ., Κλειτογιαννης, Μπενετατος, Παπαναστασατος Ν., Λυκούδης, Σπανος (81' Δρόσος), Πολλάτος Αλ. (46' Παπαναστασατος Κ.), Βουκελατος (76' Κουμαριωτης), Χαλιώτης, Λαμπροπουλος.
Σάμη: Φιλιππάτος, Τουλάτος Β., Καλλιβωκάς (67' Μινέτος), Σκιαδαρέσης, Καππάτος, Τουλάτος Σ. (46' Μηλιαρέσης), Αμούργης Αρ., Νικολοβιέννης, Δευτεραίος (81' Άλντο), Αμουργης Γ., Αννινος-Χωραφας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου