Τετάρτη, Μαρτίου 19

Κρίμα για τον Α.Ο.Κ.Ι. στις καθυστερήσεις έχασε την πρόκριση!


Α.Ο.Κ.Ι. - ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ  4-5
                                  
Εγγλέζικο σκορ στις Κεραμειές 4-5...Την πρόκριση ο Ζακυνθιακός
Δεν τα κατάφερε ο Α.Ο.Κ.Ι. να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του τοπικού κυπέλλου αφού σήμερα το μεσημέρι στις Κεραμειές σε ένα φανταστικό παιχνίδι που έσπαγε καρδιές ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο Α’ κατηγορίας Ζακύνθου, Ζακυνθιακό με σκορ 4-5.
Η ομάδα της Ζακύνθου μπήκε πολύ δυνατά με στόχο να αιφνιδιάσει και πήρε μια διαφορά δυο τερμάτων κάτι που κατά την προσωπική μας άποψη της έδωσε και την πρόκριση. Στη συνέχεια η ομάδα μας προσπάθησε πολύ, μείωσε κατ’ αρχήν δυο φορές, έφτασε στο 3-3 και 4-4 ξαναμπήκε στο «κόλπο» είχε από το 70’ και το αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβλήθηκε στην φάση του πέναλτι ο Χαρακτινός) αλλά μέχρι εκεί αφού στο 90+4 θα δεχθεί το 4-5.
Τα γκολ του αγώνα
Τα γκολ για την ομάδα του Στράτου Κουρούμαλου πέτυχαν οι: Δρόσος (δύο) 3’ και 61’, Καραμαλίκης δύο 10’ και 82’ και Λιβέρης στο 90'+4', ενώ για αυτή του Γ. Τζουγανάτου οι: Σπανός στο 37’, Πολλάτος Αλ. 67’ (πεν. που κέρδισε ο Γ. Βουκελάτος), Βουκελάτος 80’, Λαμπρόπουλος 90’.
Οι συνθέσεις
Α.Ο.Κ.Ι.: (Γ. Τζουγανάτος), Πραστέλας, Πολλάτος Δ., Κλειτογιάννης, Παπαναστασάτος Ν., Λυκούδης, Κουμαριώτης (87’ Δρόσος), Χαλιώτης, Λαμπρόπουλος, Σπανός (76’ Παπαναστασάτος Κ.), Πολλάτος Α., Βουκελάτος.
Ζακυνθιακός: (Στ. Κουρούμαλος), Χαρακτινός, Κίτος, Μαρμαράς, Κόλα (70’ Κλάδης), Τζιαφέρης, Μαλλιάς, Σούρμπης (42’ Λένος), Λιβέρης, Καραμαλίκης, Δρόσος, Πέττας.
Ο Ζακυνθιακός στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει στην έδρα του Κυπαρισσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου