Κυριακή, Μαρτίου 23

Άνετα και ωραία η Εικοσιμία 4-0 στα Τζανάτα τους Πρόννους


Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  0-4
                                    
Συνεχίζει ασταμάτητη η Εικοσιμία το σερί της
Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας σήμερα το απόγευμα στα Τζανάτα η Εικοσιμία με εντυπωσιακό πέρασμα επικράτησε των Πρόννων με σκορ 4-0 και όχι μόνο διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά αύξησε ακόμη και την διαφορά της από τον τρίτο Α.Ο.Κ.Ι..
Το παιχνίδι ήταν μέτριο χωρίς τις πολλές φάσεις. Η Εικοσιμία ήταν καλύτερη, πιο ουσιαστική και τελικά η επικράτηση της ήταν δίκαιη.
Οι Πρόννοι μετά και από αυτήν τους την ήττα παραμένουν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και κινδυνεύουν με υποβιβασμό.
Φάσεις και γκολ
Μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί για τους φιλοξενούμενους στο 2’ όταν ο Μενεγάτος θα προσπαθήσει να διώξει με τα πόδια μια σέντρα από δεξιά, η μπάλα θα πάρει ύψος και θα φτάσει στο ύψος της μικρής περιοχής στον Κ. Κουμαριώτη για να πιάσει την κεφαλιά και να στείλει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια των Πρόννων.
Στο 17’ ο Χρηστάτος με πολύ ωραίο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή θα δώσει το προβάδισμα με 0-1 στην ομάδα του.
Άλλες σημαντικές φάσεις δεν υπήρξαν στο πρώτο ημίχρονο και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε και στο 63’ ο Γ. Τασιούλης θα εκτελέσει ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και πλάγια με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Μενεγάτου για το 0-2.
Οι γηπεδούχοι στο 78’ θα χάσουν την ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι όταν το δυνατό σουτ του Κ. Κουρκουμέλη έξω από την περιοχή θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ δίπλα από την εστία του Καραίσκου.
Στο 88’ η Εικοσιμία θα πετύχει το 0-3 με πλασέ του Ντουκάι σε τετατετ με τον Μενεγάτο ύστερα από ωραία πάσα του Στεφανάτου.
Το τελικό αποτέλεσμα 0-4 θα διαμορφωθεί στο 89’ με τον Γ. Τασιούλη με νέα εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή και πλάγια παρά την προσπάθεια του Μενεγάτου θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτητής ο κ. Κ. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Γ. Αντωνάτο.
Πρόννοι: (Γ. Κουρκουμέλης), Μενεγάτος, Χιόνης, Παππάς (70’ Τραυλός Σπ.), Μπεσλίκας, Μαγουλάς, Ζαπάντης Κ., Κουρκουμέλης Κ., Κουρκουμέλης Σπ., Κουτροκόης, Ντούκας, Λιναρδάτος. 
Εικοσιμία: (Δ. Ζησιμάτος), Καραϊσκος, Κουμαριώτης, Τασιούλης, Μινέτος Χρ. (78’ Κόρμαλης), Αλεξανδράτος, Μινέτος Γ. (29’ λ.τ. Ντουκάι), Αποστολάτος, Τσιγαρίδας (60’ Καραϊσκος Σπ.), Χρηστάτος, Στεφανάτος, Παππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου