Κυριακή, Μαρτίου 30

Δε τον "Χ"άλασε η ισοπαλία με τον Παπυργιακό

 1-1 στο ντέρμπι δε χάνει την 1η θέση ο Οδυσσέας.... Σπουδαίος ο Παπυργιακός
Ρεπορτάζι:O Arian Muraj

Ο Οδυσσέας και ο Παπυργιακός, οι δύο καλύτερες ομάδες της Β’ κατηγορίας, συναντήθηκαν σε ένα πολύ ωραίο απόγευμα για ποδόσφαιρο σήμερα στον Σταυρό. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που οι γηπεδούχοι και η κοινωνία του Σταυρού, βρέθηκαν στο γήπεδο σε μια απογευματινή ώρα, στις 17.00.
Ο κόσμος φρόντισε να γεμίσει το γήπεδο και οι δύο ομάδες τους το ανταπέδωσαν παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, αν και μερικές φορές ήταν αρκετά σκληρό.
Ήταν ένα παιχνίδι πού παίχτηκε στο κέντρο και οι μονομαχίες δεν είχαν τελειωμό.
Καλύτερα στημένος ο Παπυργιακός και πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Οδυσσέας!
Στο τέταρτο λεπτό, εντός περιοχής του Οδυσσέα από τα δεξιά, έρχεται το πρώτο σουτ από τον Κορσιάνο, ο οποίος βεβαίωνε ότι ο Παπυργιακός, δεν ήρθε να αμυνθεί, αλλά να παίξει ποδόσφαιρο και να πάρει την νίκη, αλλά ο Ζ. Κουτσουβέλης με φανταστική εκτίναξη αποκρούει σε κόρνερ και σώζει την ομάδα του.
Στο 5' ένα σουτ από τον Ίγκλι με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
12' - Ο Κουτσουβέλης Ζ. διώχνει την μπάλα στο κέντρο και από εκεί ο Ίνγκλι προσπαθεί να τον κρεμάσει άλλα καταλήγει άουτ.
14' - Ο Τσέλα μπαίνει στην περιοχή και κόβει την μπάλα στον Προσαλέντη ο οποίος πιάνει σουτ και η μπάλα περνάει πάνω από τα δοκάρια.
16’ - Ο Κορσιάνος εκτελεί ένα φάουλ με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Κουτσουβέλη.
25' - Ο Ίγκλι σχεδόν από 30μ, προσπαθεί να σκοράρει με απ’ ευθείας φάουλ αλλά ο Κουτσουβέλης με υπερένταση διώχνει σε κόρνερ.
27΄- Ο ίδιος παίκτης πιάνει αέρα σε μια ασίστ από τον Κορσιάνο.
30΄- Ο Μαρούλης αλλάζει την μπάλα ωραία με τον Προσαλέντη με το διαγώνιο σουτ του τελευταίου καταλήγει άουτ.
33' - Γυριστό σουτ του Κοκκόση εντός περιοχής η μπάλα περνάει πάνω από τα δοκάρια του Οδυσσέα άουτ. Πολύ καλή αυτή η ευκαιρία για τον Παπυργιακό.
36' - Σε μία αντεπίθεση, δυο επιθετικοί του Παπυργιακού, βγαίνουν με ένα αμυντικό του Οδυσσέα. Ο Κορσιάνος μπαίνει εντός περιοχής και σουτάρει άουτ ενώ μπορούσε να δώσει την πάσα δίπλα του.
42' - Σέντρα από φάουλ πλάγια του Προσαλέντη, επιθετικοί και αμυντικοί θα σηκωθούν ψηλά στον αέρα. Ο Νουτσάτος βρίσκει την μπάλα η οποία καταλήγει στα χέρια του Κουγιανού.
47' - Λάθος έξοδος του Κουτσουβέλη από εκτέλεση πλάγιο. Η μπάλα περνάει πάνω του αλλά επεμβαίνει ο Βασιλόπουλος και απομακρύνει τον κίνδυνο.
59΄- Πέναλτι. Ο Γαλάτης, τραβάει από πίσω τον  Ίγκλι και ο διαιτητής κ. Βουτσινάς δίνει αμέσως το πέναλτι.
60΄- Ο Κορσιάνος εκτελεί εύστοχα και ανοίγει το σκορ. 0-1.
70΄- Μετά από φάουλ που κάνει ο Παγουλάτος στον Γαλάτη, ο τελευταίος, εκνευρισμένος, το χτυπάει με την μπάλα στον πρόσωπο και δέχεται την κόκκινη κάρτα. Και όμως..... Ο Οδυσσέας, ξυπνάει και βγάζει την καρδιά στο γήπεδο!
Στο 74’, Ο Μαρούδας, τριμπλάρει "Βρραζιλιάνικα" τρεις αντιπάλους και σεντράρει στην περιοχή. Εκεί έχουμε χέρι και ξανά πέναλτι. Αυτή τη φορά για τον Οδυσσέα.
75΄ - Ο Κουτσουβέλης Π. πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος σκοράρει με εύστοχη εκτέλεση και ισοφαρίζει σε 1-1.
80΄- Ο Ίγκλι ελίσσεται ωραία στην περιοχή αλλά σουτάρει άουτ.
89΄- Φάουλ για τον Οδυσσέα, δεξιά σχεδόν στο κέντρο. Σέντρα σουτ του Φατούρου αλλά επεμβαίνει στην καρδιά της άμυνας του ο Κουγιανός και διώχνει με γροθιές.
Τέλος παιχνιδιού.
Πολύ καλό παιχνίδι από τον Παπυργιακό που όμως τη στιγμή που βρέθηκε μπροστά στο σκορ, δεν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και γύρισε πίσω.
Κατάθεση καρδιάς άπω τον Οδυσσέα.
Είχε ειπωθεί κάποτε για τον Οδυσσέα  "κλέβοντας" το τίτλο της ομώνυμης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Bruce Willis και συχνά επιβεβαιώνεται, ότι:
Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!
Διατητής:Βουτσινάς Α.
Βοηθοί:Μουζακίτης Β, Λυμπερόπουλος Θ.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ:Κουτσουβέλη Ζ., Μαρούδας, Νουτσάτος, Φατούρος, Λίλας, Çela Klaurent, Bασιλόπουλος, Προσαλέντης, Γαλάτης, Π. Κουτσουβέλης, Μαρούλης (80’ Τοσκα).
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ:Κουγιανός, Κουμαριότης, Κοκκόσης, Τζωρτζάτος, Τζάκης, Τούρλας, Στρακάτος (75’ Μανωλάτος), Ίνγκλις, Παγουλάτος, Μενεγάτος, Κορσιάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου