Παρασκευή, Μαρτίου 28

Ικανοποητική η παρουσία των ιστιοπλόων του Ν.Ο.Α στην Ιθάκη


Το τμήμα Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου σας κάνει γνωστό ότι συμμετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νοτιοδυτικής Ελλάδας που διοργάνωσε ο Α.Ο. Ιθάκης “Η ΠΡΟΟΔΟΣ”  στις 21-25/03/2014 στο Βαθύ Ιθάκης.
Η ομάδα μας απαρτίζετο από πέντε αθλητές- τριες με προπονήτρια την κα Γεωργία Παγουλάτου και βοηθό την κα Άγγελική Μουρελάτου. Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές για να διεξαχθούν σωστές ιστιοδρομίες, έτσι δεν ήταν ολοκληρωμένο το αγωνιστικό μέρος του Περιφερειακού Πρωταθλήματος και δε σημειώθηκαν ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Οι αθλητές μας έκαναν μια ικανοποιητική εμφάνιση για την πρώτη τους συμμετοχή σε Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Κατέλαβαν αξιόλογες θέσεις, παρ' όλο το μικρό της ηλικίας τους  (11χρ.) και η διοργανώτρια Επιτροπή βράβευσε το πιο μικρό αθλητή, όπως συνηθίζεται που ήταν από το Σύλλογό μας, ο Λάμπης Πολλάτος.
Ελπίζουμε ότι με επιμονή και υπομονή στην προπόνησή τους  θα βελτιωθούν και θα παρουσιάσουν μια καλύτερη εικόνα στο μέλλον.  Ευχαριστούμε τους γονείς για τη συμπαράσταση στα παιδιά τους και στον Όμιλο.  
Συγχαρητήρια στου διοργανωτές για τη φιλοξενία.  Υπ' όψη σας ότι συμμετείχαν 10 Σύλλογοι από την Πελοπόννησο και το Ιόνιο με συνολικά 73 αθλητές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου