Δευτέρα, Μαρτίου 24

Δεν τους βόλεψε η λευκή ισοπαλία "Χ" αμένοι και οι δυο.. κινδυνεύουν να μείνουν εκτός 4αδας

Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  0-0
                               
Λευκή ισοπαλία για τη Σάμη με Διλινάτα στην νέα εποχή με Καρελλάκη

Με τον αγώνα Σάμης-Διλινάτων σήμερα το απόγευμα στα Τζανάτα έπεσε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.

Από την έναρξη του το παιχνίδι παρουσίαζε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αφού όποια ομάδα έχανε στη συνέχεια δεν θα μπορούσε να ελπίζει σε συμμετοχή της στη τελική 4αδα και με την πίεση για τη νίκη περισσότερο να “βασανίζει” την ομάδα της Σάμης που δεν ήθελε σε καμία περίπτωση άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.
Έτσι το παιχνίδι από την αρχή του πήρε μια άγρια ομορφιά και ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με όλα τα στοιχεία που έχουν αυτά τα παιχνίδια, μέτριο ποιοτικά, πολύ δύναμη, πάθος, νεύρα αλλά χωρίς γκολ.
Η Σάμη σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη ειδικά στον πρώτο ημίχρονο που είχε και τον αέρα υπέρ της, κυκλοφορούσε περισσότερο την μπάλα αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις και κάποιο γκολ.
Αυτό όμως που εμπόδισε τις δυο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο ήταν η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και όπως μας είπαν οι άνθρωποι των ομάδων ήταν τυχεροί που δεν υπήρξαν τραυματισμοί των ποδοσφαιριστών τους. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο η βροχή έκανε την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη.
Να πούμε ότι το παιχνίδι έγινε σε πολύ ωραίο κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών και στο τέλος όλοι αποχώρησαν εν μέσω πειραγμάτων μεταξύ τους. Μια καλή εικόνα για το ποδόσφαιρο μας.
Επίσης το παιχνίδι αυτό ήταν η πρώτη ανεπίσημη παρουσία του Γ. Καρελλάκη ως προπονητή της ομάδας της Σάμης.
Ο Γ. Καρελλάκης διαδέχθηκε τον Θ. Βουκελάτο στο "τιμόνι" της ομάδας.
Φάσεις
Στο 3' ο Κίριο θα κερδίσει φάουλ από δεξιά, θα το εκτελέσει απ' ευθείας ο Κ. Τζωρτζάτος και θα στείλει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 7' παραλίγο ο Χρ. Τζωρτζάτος να βάλει τη Σάμη μπροστά στο σκορ με αυτογκόλ, η κεφαλιά του όμως θα αποκρουστεί λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος από τον Θ. Αναλυτή με το κεφάλι.
Ο Αρ. Αμούργης στο 15' θα εκτελέσει με πάσα το φάουλ στον Περιβολάρη και το δυνατό σουτ του τελευταίου να καταλήγει λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πετεινάτου.
Ο Γ. Αναλυτής στο 19' ύστερα από ωραία ενέργεια θα βγάλει την παράλληλη πάσα στην περιοχή αλλά ο Δ.ιον. Τζωρτζάτος δεν προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. 
Στο 29' οι γηπεδούχοι θα σταθούν άτυχοι αφού η κεφαλιά του έμπειρου αμυντικού της ομάδας Παντελή Σκιαδαρέση θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Πετεινάτου.
Στο 35' θα έχουμε μια φάση που θα φέρει πολλές διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενουμένων. Συγκεκριμένα ο Κατσούρης με πάσα στην πλάτη της άμυνας της Σάμης θα βρει το Κίριο σε επικίνδυνη θέση για την εστία του Φιλιππάτου, ο Σκιαδαρέσης θα τον σταματήσει με φάουλ με τον διαιτητή να του δείχνει μόνο κίτρινη κάρτα. Τα Διλινάτα διαμαρτύρονται ότι έπρεπε να δοθεί κόκκινη αφού ήταν τελευταίος παίκτης πριν τον Φιλιππάτο. Ο διαιτητής τελικά έκρινε ότι ο ποδοσφαιριστής των Διλινάτων δεν βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.
Δεύτερο δοκάρι στο παιχνίδι και πάλι για τη Σάμη με σουτ από δεξιά στο 35' του Γ. Αμούργη.
Τελευταία φάση για το πρώτο ημίχρονο στο 40' για τους γηπεδούχους όταν ο Πετεινάτος απομακρύνει με γροθιές την μπάλα στο φάουλ του Περιβολάρη και στην επαναφορά της ο Αρ. Αμούργης θα την στείλει άουτ.
Έτσι χωρίς σκορ οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο δεύτερο τα Διλινάτα ισορρόπησαν το παιχνίδι αφού πλέον είχαν και τον αέρα με το μέρος τους.
Στο 48' ένα φάουλ από δεξιά του Κ. Τζωρτζάτου θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.
Δυνατό σουτ του Χαραλαμπόγλου στο 53' θα στείλει την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φιλιππάτου.
Στο 65' ο Χαραλαμπόγλου με ωραία σέντρα από δεξιά θα βρει στην περιοχή τον Γ. Αναλυτή που θα πιάσει την κεφαλιά αλλά ο Φιλιππάτος θα διώξει την μπάλα κόρνερ με εξαιρετική προσπάθεια.
Σπουδαία ευκαιρία για τη Σάμη στο 82' όταν στην παράλληλη πάσα του Αρ. Αμούργη μέσα στην περιοχή, ο Μετάι με πλασέ θα στείλει την μπάλα άουτ χάνοντας την ευκαιρία να γίνει ο "ήρωας" του αγώνα.
Τελευταία φάση στο παιχνίδι στο 88', ο Θ. Αναλυτής μέσα στην περιοχή και δεξιά θα πασάρει στον Κίριο με το σουτ του τελευταίου να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Φιλιππάτο.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κιόση και Β. Λογοθέτη.
Οι συνθέσεις
Σάμη:(Θ. Βουκελάτος), Φιλιππάτος, Τουλάτος Β., Καλιβωκάς Γ., Σκιαδαρέσης, Καππάτος, Αμούργης Ι., Αμούργης Αρ., Νικολοβιέννης Κ., Δευτεραίος, Περιβολάρης, Άννινος-Χωραφάς (62' Μετάι).
Διλινάτα:(Σ. Αλυσανδράτος), Πετεινάτος, Καλιακούδας, Αναλυτής Θ., Τζωρτζάτος Δημ., Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Διον., Κατσούρης (60' Βαγγελάτος), Χαραλαμπόγλου, Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Κίριο.
Η βαθμολογία
Ομάδα
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπαλίες
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
45
15
15
0
0
57
0
2.
40
15
13
1
1
42
8
3.
32
15
10
2
3
35
15
4.
31
15
10
1
4
35
15
5.
26
15
8
2
5
25
20
6.
23
16
7
2
7
18
24
7.
21
15
7
0
8
27
22
8.
9
16
3
0
13
13
38
9.
8
14
2
2
10
11
37
10.
6
15
2
0
13
13
59
11.
Α.Σ. ΟΜΑΛΩΝ
3
15
1
0
14
7
45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου