Κυριακή, Μαρτίου 16

Δική της η δεύτερη θέση... νίκησε και τον Παλληξουριακό 2-0

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 2-0
                                 
Πήρε αυτό που ήθελε η Εικοσιμία χωρίς να εντυπωσιάσει
Χωρίς να εντυπωσιάσει η Εικοσιμία πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στον Παλληξουριακό και δείχνει να μην έχει κανένα πρόβλημα σχετικά με τη δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης και το καλό πλασάρισμα στην 4αδα.
Η Εικοσιμία ήταν καλύτερη είχε την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και η νίκη της μπορεί να χαρακτηρισθεί δίκαιη.
Από την άλλη ο Παλληξουριακός προσπάθησε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κάτι που στο τέλος δεν κατάφερε, ενώ στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του νεαρού Β. Αντωνάτου που είχε σαν αποτέλεσμα να αγωνιστεί τα τελευταία 30’ με αριθμητικό μειονέκτημα. Μετά από αυτή την ήττα τα πράγματα ζορίζονται αρκετά για τη συνέχεια και το όνειρο της συμμετοχής της ομάδας στα playoffs του πρωταθλήματος.
Φάσεις και γκολ  
Στην πρώτη καλή ευκαιρία των γηπεδούχων στο 6’ ο Αποστολάτος εκτελεί ένα φάουλ από τα δεξιά (κάτι σαν κόρνερ) και ο Αλεξανδράτος στην «καρδιά» της περιοχής προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα Μοσχόπουλου, στέλνοντας με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας «λογαριασμό» για την ομάδα του και το 1-0.
Πολύ ωραία όσο και δύσκολη απόκρουση του τερματοφύλακα του Παλληξουριακού στο 21’ σε φάουλ που εκτέλεσε ο Ντουκάι έξω από την περιοχή.
Οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν Κατσιβέλης έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή που ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Εικοσιμίας να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ στη δεξιά του γωνία. Την εκτέλεση του κόρνερ ανέλαβε ο Ζερβός, που θα βρει τον Βολνίσκι μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχειρεί δεν μπορεί να νικήσει τον Καραϊσκο. Στη συνεχεία η μπάλα θα φτάσει στον Ηλία Αντωνάτο αλλά η κεφαλιά του εξουδετερώθηκε πάνω στη γραμμή από τον Χρηστάτο.
Μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Παλληξουριακού στο 52’. Ο Αλεξανδράτος αποφεύγει έξυπνα τον Μαρκάτο λίγο έξω από την περιοχή και με ψύχραιμο σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας σοβαρό προβάδισμα στην ομάδα του με 2-0. Εδώ φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν, θεωρώντας ότι ο επιθετικός της Εικοσιμίας ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.
Στο 54’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής μετά από πάσα του Κουμαριώτη αλλά το σουτ που πραγματοποίησε από δύσκολη θέση κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Στο 58’ ο Μοσχόπουλος θα πέσει σωστά στη δεξιά του γωνία  σε σουτ του Ντουκάι έξω από την περιοχή και πλάγια αριστερά, αποκρούοντας τη μπάλα.
Ο Κονόμη στο 60’ επιχείρησε ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ, η μπάλα θα περάσει πάνω από τον Μοσχόπουλο που έκανε κακή εκτίμηση της φάσης αλλά ο Βολνίσκι πάνω στη γραμμή πρόλαβε με κεφαλιά να διώξει σε κόρνερ.
Από το σημείο αυτό και μέχρι τη λήξη οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν με δέκα αφού τραυματίζεται ο Β. Αντωνάτος και δεν υπήρχε άλλος μικρός στην ομάδα του Διον. Λιονάτου αναγκαστικά συνέχισαν με αριθμητικό μειονέκτημα.
Ένα νέο σουτ του Ντουκάι στο 63΄θα αποκρουσθεί και πάλι από τον τερματοφύλακα των «ερυθρολεύκων» της Παλλικής και στη συνέχεια θα διώξουν οι αμυντικοί του.
Στο 66’ ο Αλέξανδράτος προλαβαίνοντας την έξοδο του Μοσχόπουλου, «τσίμπησε» τη μπάλα μετά την κάθετη πάσα του Κονόμη η οποία όμως πέρασε λίγο άουτ.
Διαιτητής ο κ. Γιωρ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Δ. Βασιλόπουλο.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία: (Δημ. Ζησιμάτος), Καραϊσκος Απ., Κουμαριώτης, Τασιούλης (71’ Κοκκόσης), Αλεξανδράτος (77’ Καραϊσκος Σπ.), Φωκάς, Μινέτος Χρ., Αποστολάτος (88’ Κόρμαλης), Ντουκάι, Κονόμη, Χρηστάτος, Στεφανάτος.
Παλληξουριακός: (Διον. Λιονάτος), Μοσχόπουλος, Μαρκάτος, Μαυροειδής, Ζερβός, Καμινάρης (71’ Πρεντάνος Χ.), Λαδάς, Κατσιβέλης (65’ Γαβαλάς), Παπαδάτος, Βολνίσκι, Αντωνάτος Ηλ., Αντωνάτος Ευ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου