Σάββατο, Μαρτίου 15

"Πολυβόλο" στις Κεραμειές ο Παπυργιακός 7-1 τον Ηρακλή Πρόννων


ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ  7-1
                       
Σε μεγάλη μέρα ο Π. Κορσιάνος του "έκλεψε" το ρόπαλο και του κατάφερε 4 δυνατά χτυπήματα με "καρέ" τερμάτων
Σε ένα μέτριο από πλευράς ποιότητος παιχνίδι αλλά με οκτώ συνολικά  γκολ ο Παπυργιακός δεν δυσκολεύτηκε να πάρει μια εύκολη νίκη επί του Ηρακλή Πρόννων με σκορ 7-1 έχοντας σε εντυπωσιακή ημέρα τον Π. Κορσιάνο που πέτυχε «καρέ» τερμάτων.
Ο Παπυργιακός μπήκε πολύ δυνατά το παιχνίδι σε μια προσπάθεια να το «καθαρίσει» εύκολα, κάτι που κατάφερε αφού στο πρώτο μισάωρο είχε μετατρέψει το παιχνίδι σε περίπατο και προηγήθηκε στο σκορ 6-0!!
Αντίθετα ο Ηρακλής μπήκε πολύ άσχημα έκανε πολλά λάθη ενώ οι αμυντικοί του πέτυχαν και δυο αυτογκόλ!!
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι με δέκα ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο έριξαν ταχύτητα και πήγαν χαλαρά το ματς στο τελικό 7-1. Αξίζει να σημειώσουμε την βελτίωση των φιλοξενούμενων στο διάστημα αυτό πλην όμως ήταν πολύ αργά για κάτι περισσότερο από να περιορίσουν μια ακόμη πιο βαριά σε βάρος τους ήττα. 
Ιδιαίτερη κριτική δεν μπορεί να γίνει και μόνο από το αποτέλεσμα φαίνεται το δίκαιο της επικράτησης των «ερυθρόλευκων» του Πυργιού.
Έτσι η ομάδα του Α. Κοκκόση με έναν αγώνα παραπάνω από τους βασικούς της αντιπάλους έμεινε μόνη στην  κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας και πλέον μπορούν να ελπίζουν σε πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Αντίθετα η ομάδα του Γ. Γιαννάκη  στη συνέχεια θα παίξει χωρίς άγχος για το καλύτερο μιας και η τέταρτη θέση έμεινε ένα μεγάλο όνειρο.
Φάσεις και γκολ
6’ Πάσα από αριστερά του Ίνγκλις στον Στρακάτο, αυτός θα προχωρήσει θα μπει στην περιοχή και ο Γ. Ρασσιάς με αυτογκόλ θα κάνει το 1-0 για το Πυργί.
Οι φιλοξενούμενοι θα απειλήσουν με την ισοφάριση στο 9’, όταν μετά από κόρνερ του Λ. Βανδώρου από δεξιά ο Γ. Ρασσιάς στο δεύτερο δοκάρι θα πιάσει την κεφαλιά που κατέληξε πολύ ψηλά άουτ.
Σέντρα ακριβείας από τα δεξιά του Ερμάλ στο 11’, αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι ο Π. Κορσιάνος με κεφαλιά έκανε το 2-0. Ένα τέρμα που αφιέρωσε στον αδερφό του, Αντώνη, ο οποίος πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού μέσα στην εβδομάδα.
Ωραία προσπάθεια από δεξιά του Θ. Παγουλάτου, θα προσπαθήσει να βρει με κάθετη πάσα τον Μενεγάτο, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς, με τον Π. Κορσιάνο να πιέζει να κερδίζει τη μπάλα και αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα Κολυβά έσπρωξε τη  μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία, κάνοντας το 3-0.
Νέα ατομική προσπάθεια του Ερμάλ από αριστερά στο 22’ και παράλληλη πάσα στην περιοχή του Κολυβά, ο Μέργιανος στην προσπάθεια του να διώξει θα πετύχει ένα ακόμα αυτογκόλ εις βάρος  της ομάδας του, για να γίνει με αυτό τον τρόπο το 4-0.
Στο 26’ ο Π. Κορσιάνος θα πετύχει το 5-0 και το τρίτο προσωπικό του τέρμα όταν ο Ερμάλ από δεξιά θα προλάβει την έξοδο του Κολυβά και με παράλληλη πάσα βρήκε τον Π. Κορσιάνο απέναντι από την κενή εστία, που δεν δυσκολεύτηκε να τη σπρώξει στα δίχτυα.
Στο 31’ ο Κοψίνης θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 6-0 με σουτ έξω από την περιοχή ύστερα από γύρισμα του Β. Μενεγάτου.
Στο 35’ παραλίγο να «χαλάσει» το παιχνίδι με τον Ερμάλ να βλέπει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Διον. Ματιάτου μετά από χτύπημα στον Καμπίτση.
Με το σκορ στο 6-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 48’, ο Στρακάτος πλαγιοκόπησε από τα δεξιά, γύρισε τη μπάλα παράλληλα στην καρδιά της μεγάλης περιοχής με τον Γ. Ρασσιά να διώχνει την τελευταία στιγμή. 
 
Στο 50’ οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή  του Αλ. Μανέντη από τον Αν. Μενεγάτο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο έμπειρος Λεωνίδας Βανδώρος, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Παπυργιακού, που έπεσε σωστά στη δεξιά γωνία του και κράτησε το «μηδέν» για την ομάδα του.
Στο 55’ ο Βανδώρος με κάθετη πάσα βρήκε τον Στάβερη, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Μενεγάτο αλλά το σουτ που επιχείρησε, εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Πυργίου.
Στο 68’ μια ψηλοκρεμαστή πάσα στην πλάτη της άμυνας του Παπυργιακού, λάθος έξοδος του Μενεγάτου, η μπάλα έσκασε στον αγωνιστικό και πέρασε από πάνω του αλλά ο Τζάκης πρόλαβε στη γραμμή και απομάκρυνε τη μπάλα.
Στο 84’ ο Παπυργιακός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κοψίνη από τον Στ. Μανέντη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Π. Κορσιάνος, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 7-0
Στο 87’ ο Αλέξης Μανέντης έπειτα από γύρισμα από τα αριστερά σημείωσε το γκολ της «τιμής» για τον Ηρακλή Πρόννων με σουτ έξω από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 7-1. ΄
Διαιτητής ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Λυμπερόπουλο Θ. και Β. Λογοθέτης.
Παπυργιακός: (Τόλης Κοκκόσης), Μενεγάτος Αν., Κουμαριώτης Δ., Κοκκόσης Ν., Τζωρτζάτος, Ίνγκλις (46’ Τζάκης), Παγουλάτος Θ. (32’ Κλωνής), Τούρλας (27’ Κοψίνης), Ερμάλ, Μενεγάτος Β., Στρακάτος, Κορσιάνος.
Ηρακλής Προν.: (Γεράσιμος Γιαννάκης), Κολυβάς, Δημητράτος, Μανέντης Στ., Μέργιανος, Ρασσιάς Γ., Σπαθής, Στάβερης (63’ Κορισιάνος), Ρασσιάς Σπ., Καμπίτσης (70’ Βανδώρος Κ.), Βανδώρος Λ. (72’ Γιαννάκης Ι.), Μανέντης Αλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου