Σάββατο, Μαρτίου 29

Σπουδαία νίκη του Πυλαριακού 2-1 τον Ηρακλή

 Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ:2 -  Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ :1
Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες σήμερα το απόγευμα στα Μακρυώτικα ο Πυλαριακός πήρε σημαντική νίκη από τον Ηρακλή Πρόννων με σκορ 2-2 και ελπίζει στην 2η θέση της τελικής κατάταξης.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ  στο 20’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα θα φτάσει στον Σταβέρη ο οποίος θα πετύχει το 0-1. Το παιχνίδι συνεχίζεται με τον Πυλαριακό να χάνει ευκαιρίες για γκολ και να έχει το πάνω χέρι σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Στο 44’ λεπτό οι γηπεδούχοι θα πετύχουν την ισοφάριση και το 1-1 με πέναλτι που κερδίζει και εκτελεί στη συνέχεια ο Σταμούλης.
Έτσι στο ημίχρονο το σκορ είναι 1-1.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινά δυνατά με τον Πυλαριακό να πιέζει για τη νίκη.
Στο 60’ λεπτό ο Παπαδάτος στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ πετυχαίνοντας την ανατροπή κάνοντας το σκορ 2-1
Διαιτητές: Κομητόπουλος – Μενεγάτος – Βουτσινάς Α.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΠΣ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ: Μακρής, Μιχελής, Ποταμιάνος, Φούκας, Παπαδάτος, Μαρκαντωνάτος (88’ Διαμαντής), Γασπαρής, Σακκάτος (80’ Πνευματικάτος), Αλυσανδράτος, Κουλουμπής, Σταμούλης.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ:Κολυβάς, Κορισιάνος, Γουλιμή,ς Μέργιανος, Σταβέρης,  Σπαθής Ανδρ., Γιαννάκης Ι., Δημητράτος, Βανδώρος Λεων., Μανέντης, Ρασσιάς Σπ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου