Δευτέρα, Μαρτίου 17

Ποσειδώνας Παραλίας-Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου 53-66...Ένα βήμα πιο κοντά στα play-off..


Τίποτα δεν τον σταματάει
Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη για έναν ψυχωμένο Ληξούρι, που παρά τις ελλείψεις, επικράτησε με 66-53 επί του Ποσειδώνα στην Πάτρα, κάνοντας έτσι άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση της 2ης προνομιούχας θέσης του 1ου ομίλου της Β ΕΣΚΑΗ, κάτι που θα του δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσει την πολυπόθητη άνοδο μέσω των μπαράζ.
Ο αγώνας ήταν ντέρμπι μέχρι και την λήξη της τρίτης περιόδου (44-44), αλλά στη διάρκεια του τελευταίου δεκαλέπτου, οι νησιώτες με πιεστική άμυνα και καλές επιλογές στην επίθεση πήραν ένα διψήφιο προβάδισμα, που το διατήρησαν ως το τέλος.
Κανείς δεν υστέρησε από τους 9 παίκτες που χρησιμοποίησε ο Μ. Τζουγανάτος, ιδιαίτερη μνεία όμως αξίζει για την εμφάνιση του Συνοδινού Χ (33 π.) και του νεαρού Κουμουνδούρου (11 π).
Όλοι οι παίκτες και οι προπονητές του Ληξουρίου, αφιέρωσαν την νίκη στον απόντα Χαράλαμπο Βολτέρα, που απουσίαζε λόγω ενός τραυματισμού, ευχόμενοι στον ταλαντούχο παίκτη γρήγορη ανάρρωση.
Εξέλιξη του σκορ στα δεκάλεπτα: 14-11, 27-32, 44-44, 53-66.
Συνθέσεις και πόντοι:
Ποσειδώνας Παραλίας (Πετούσης Ν.), Δρόσος, Τυροπάνης 4, Σπηλιόπουλος, Λαγοπατής 5 Κατσιγιάννης 8, Διαμαντόπουλος 4, Κανελλόπουλος 13 (3), Προβιζιανάτος 15, Παναγιωτόπουλος 4.
Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου (Μ Τζουγανάτος), Αραβαντινός 2, Καπάτος 6, Συνοδινός Π 11 (2), Συνοδινός Χ. 33 (2), Πυλαρινός , Κουμουνδούρος 11, Μπακούρος, Μπελίτσης 1, Μαρούλης 2
Το ερχόμενο Σάββατο ο Ν.Ε.Ο.Λ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του Αιγίου στον εξ΄αναβολής αγώνα του Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου