Σάββατο, Μαρτίου 29

ΑRSENAL SOCCER SCHOOL


Το τριήμερο 21-24 Μαρτίου συνεχίστηκε στην πόλη της Κατερίνης το Advanced program των σχολών της Arsenal σε όλη την Ελλάδα, με συμμετοχή 160 παιδιών από ΕλλάδαΑλβανίαΣκόπια και άλλες χώρες. Η σχολή της Κεφαλλονιάς συμμετείχε με τρεις αθλητέςόπου προπονήθηκαν σε υψηλό επίπεδο κάτω από την καθοδήγησητων επικεφαλής του προγράμματος κ.κ. Λάκη Παπαϊωάννου και Τon de Hoopενώ ιδιαίτερη τιμή αποτελεί το γεγονός ότι από τους 5 προπονητές που δίδαξαν, οι δυο προέρχονται από την σχολή της Κεφαλονιάς, ο Διονύσης Βαλεντής και ο Δημήτρης Ζησιμάτος οι οποίοι επιλέχθηκαν από ένα σύνολο 20 σχολών που διαθέτει από όλη την Ελλάδα ο Βρεττανικός ΣύλλογοςΑκολουθούν πληροφορίες για το πρόγραμμα που έχει στόχο την εξέλιξη των νεαρών αθλητών και την άνοδο τους σε επαγγελματικό επίπεδο σε ορίζοντα τετραετίας.

Την σχολή της Κεφαλονιάς επισκέφθηκε την εβδομάδα 12 με 19 Μαρτίου ο Joe Brayde εκπρόσωπος του Gap program της Arsenal o οποίος προπόνησε όλα τα τμήματα της σχολής μας σε Αργοστόλι Λειβαθώ, Ληξούρι, Πρόννους, και Έρυσσο και αντάλλαξε απόψεις με τους προπονητές της σχολής.
Αγαπητοί συνεργάτες,

Σας αποστέλλουμε το ενημερωτικό φυλλάδιο που απευθύνεται προς γονείς παιδιών γεννημένα από 1998 έως 2001 στο πλαίσιο του Advanced Development Program.
Το πρόγραμμα χωρίζεται ηλικιακά αλλά και με γνώμονα αν το παιδί που θα λάβει μέρος σε αυτό φέτος ήταν στις περσινές επίλεκτες ομάδες ή αν είναι η πρώτη του συμμετοχή. Επισυναπτόμενα θα βρείτε την επιστολή που αντιστοιχεί σε:
· Παίκτες γεννημένους τα έτη 1998-99 (Γκρουπ Α)
· Παίκτες γεννημένους τα έτη 2000-2001 (Γκρουπ Β)
Η έναρξη για τη φετινή χρονιά θα δωθεί στο Βολο από 25 έως 28 Οκτωβρίου.

Για τα παιδιά όλων των ηλικιακών κατηγοριών που έχουν λάβει μέρος στο πρόγραμμα την περσινή χρονιά η διοργάνωση στο Βόλο (25 – 28 Οκτωβρίου) αποτελεί προπονητικό Campεξέλιξης και oχι Try out.
Για όλους τους αθλητές που εισέρχονται σε αυτό ανεξαρτήτως χρονολογίας γέννησης η διοργάνωση θα αποτελέσει δοκιμαστικό για την είσοδο τους στις επίλεκτες ομάδες (τα αντίστοιχα αρχεία έχουν σαν τίτλο new player)

Κατά την περσινή χρονιά φιλοξενηθήκαν στους αγώνες του τουρνουά Ατρεύς scout από επαγγελματικές ομάδες του εξωτερικού αλλά και αντίστοιχων scout από γραφεία εκπροσώπησης παικτών ώστε να αξιολογήσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των επίλεκτων ομάδων μας. Σε συνέχεια αυτού του εγχειρήματος και μετά από συζητήσεις με τις κατά τόπους σχολές ποδόσφαιρου του δικτύου μας η παρουσία τέτοιων scout θα γίνει πιο ολοκληρωμένη ξεκινώντας από το πρώτο κιόλας training camp. Αυτό αφορά ΜΟΝΟ τα παιδιά που είναι γεννημένα τα έτη 1998 και 1999

Η διαδικασία για την συμμετοχή των παιδιών που δεν έχουν ξανά λάβει μέρος στο πρόγραμμα:

1)       Οι προπονητές κάθε σχολής στα αντίστοιχα ηλικιακά γκρουπ (1998 έως 2001) θα πρέπει να μας στείλουν τα στοιχεία των νεαρών (ονοματεπώνυμο ηλικία και θέση) που έχουν ξεχωρίσει (συμπεριλαμβανομένων και των τερματοφυλάκων) στο γκρουπ τους έως την Τρίτη  8 Οκτωβρίου το αργότερο. Παρακαλούμε η αποστολή μα γίνει κεντρικά για κάθε σχολή μεe-mail αφού έχουν συγκεντρωθεί τα ονόματα όλων των ηλικιακών γκρουπ.

2)      Παρακαλούμε οι επιστολές να έχουν δοθεί στους γονείς των παιδιών που οι προπονητές θα προτείνουν έως την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου το αργότερο. Οι προπονητές των γκρουπ θα πρέπει να έχουν πλήρη γνώση του προγράμματος και να ενημερώσουν τα παιδιά γι αυτό. Αν κάποιος από τους προπονητές δεν γνωρίζει το πρόγραμμα μπορεί να μας καλέσει μετά από συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη της σχολής ώστε να του δώσουμε τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Για όσα παιδιά έχουν λάβει μέρος στο περσινό πρόγραμμα παρακαλούμαι όπως τους παραδώσετε άμεσα τις ενημερωτικές επιστολές.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 για όλα τα ηλικιακά γκρουπ ανεξαιρέτως.
Την επόμενη εβδομάδα θα ενημερωθείτε (και οι γονείς) σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες (διαμονής ποιοι scout θα παραβρεθούν κ.α)

Όσον αφορά το Goalkeeper Development Program σας στείλουμε την σχετική πληροφόρηση σε ξεχωριστό e-mail.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οτιδήποτε περαιτέρω

Φιλικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου