Δευτέρα, Μαρτίου 31

Οι διοργανωτές του 4ου Βαλλιάνειου δρόμου ευχαριστούν


Μετά την  ολοκλήρωση και του 4ου Βαλλιανείου Αγώνα Δρόμου, με την συμμετοχή 250 ενηλίκων δρομέων και εκατόν εξήντα παιδιών και συνολικό αριθμό συμμετεχόντων τα 410 άτομα, θεωρούμε επιβεβλημένη την αναφορά όλων εκείνων οι οποίοι εθελοντικά και από ψυχής συνεισέφεραν  στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, που συμμετείχαν στις παράλληλες εκδηλώσεις και γενικά που συνεισέφεραν στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Οφείλουμε καταρχήν να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας:
στον δήμο Κεφαλονιάς και σε όλους τους υπευθύνους της ΚΕΔΗΚΕ που αγκάλιασαν το εγχείρημά μας, συμβάλλοντας στην μετακίνηση των αθλητών και στα διαδικαστικά της διοργάνωσης στην Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας για την παρέμβαση και την συνεργασία της, την ΠΕ Κεφαλληνίας για τις διευκολύνσεις στην επικοινωνία μας
στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κεφαλληνίας που στέκονται πάντα δίπλα μας, στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων με  τα αντίστοιχα Συστήματα του στην Κεφαλλονιά που έδωσε ένα δυναμικό παρόν, στην Παθολόγο μας την Κατερίνα Μαρκουλάτου, τον Θωμά Βουτσινά και τον Άγη Κονιδάρη για την μουσική και τεχνική υποστήριξη αντίστοιχα. Ειδικά η συμβολή του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και ειδικά του Τμήματος δημοσίων Σχέσεων υπήρξε καθοριστική για την άρτια έκβαση της διοργάνωσης. Στο νεανικό συγκρότημα “PERGAMONDO BAND” που πλαισίωσε, με mainstream, ποιοτικά ακούσματα την διοργάνωση, στις ωραιότατες μαζορέτες του ΑΓΣ Επτανήσων, στην Χριστίνα Μαρούλη και τις μικρές και μεγάλες χορεύτριες zumba που μας προσέφεραν κέφι και χαρά, στον Σύλλογο Πάλης Κεφαλονιάς για την εντυπωσιακή επίδειξή του.
Στην εταιρεία S4S Κεφαλονιά security και τον Διονύσιο Σταθάτο για την ασφάλεια και την φύλαξη των δρομικών περασμάτων και των αντικειμένων των αθλητών και στον Φανούρη Φραγκιά για την εξαιρετική από αέρος φωτογραφική κάλυψη.
στους μεγάλους χορηγούς μας τον AB Βασιλόπουλο, τα έπαθλα  OLYMPUS, την Διαχειριστική  επιτροπή του Βαλλιανείου Κληροδοτήματος και το Ξενοδοχείο Μirabel καθώς  και όλους τους μικρότερους  χορηγούς μας που αναφέρονται στην αφίσα που επισυνάπτεται στο παρόν.
στον Βασίλη Λουκάτο για  το σποτάκι του αγώνα και το καφέ-μπάρ Baroque για την διάθεση ομπρελών.
Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:
την Λίλιαν την Βεργωτή και την Δελλαπόρτα την Κωσταντίνα, για την ευγενική συνδρομή τους καθώς δεν συμπεριλήφθησαν στην αφίσα.
Την εξαιρετικά ταλαντούχα δημοσιογράφο-ραδιοφωνική παραγωγό Γιάννα Κουλουμπή για την επιμέλεια της παρουσία του αγώνα και τον Τάσο Μαγουλά για την ευγενική καθοδήγησή του 
Ακόμη  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειδικά:
τον Νικόλαο Καρούσο και τον Γεώργιο τον Ματαράγκα, για την στήριξή τους στα διαδικαστικά της διοργάνωσης.
Τους χρονομέτρες, Ατζελίδη Γιώργο, Ανθούλα Σταθάτου, Μαρία Αυγουστάτου, Αλεξάνδρα Τσιριγώνια, Ευγενία Βασιλάτου, Ρούλα Βώρου, Γιάννης Τατσάρης
Τα άτομα που εργάστηκαν στην Γραμματεία :Την Σοφία Μαραβέγια , την Μαρία Κουνάδη (εδικές ευχαριστίες προς την Μαρία καθώς αν και προσωπικοί λόγοι την δυσκόλευαν στάθηκε επάξια στις επάλξεις των αυξημένων απαιτήσεων του αγώνα), την Βίκυ Σίμου, τον Παρίση Κουλουμπή,  την Τουλιάτου Σοφία, τον Αλέξη Λινάρδο, την Αδαμαντία Βεργωτή και την Ερασμία την Μουστάκη η οποία εκτός της γραμματείας συμμετείχε ενεργά σε όλη την διοργάνωση και την διεξαγωγή της ημερίδας. 
Ευχαριστούμε επίσης:
τα μέσα ενημέρωσης: www.inkefalonia.gr, www.e-kefalonia.net, www.kefalonizw.com,.www.kefalonitis.com, www.runningnews.gr τον Iionian Galaxy το site Voutospress “ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ”, τις  εφημερίδες «Kεφαλονιά», ημερήσιος, το διαδυκτυακό κανάλι SEVEN, τo www.kefalonias.gr, το www.kefaoniafocus.gr το www.kefaloniapress.gr , www.sportsthea.blogspot.com ,www.kefalonitikanea.gr και όλα τα site , ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά μέσα που ανέλαβαν την κάλυψη του αγώνα.. Ειδικά ευχαριστούμε το συνεργείο του ALPHA, που μετέβηκε ειδικά στo νησί μας για την κάλυψη του αγώνα, τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλληνίας,όλους τους συλλόγους δρομέων εκτός νησιού αλλά και τους μεμονωμένους αθλητές που ταξίδεψαν για να αγωνιστούν
Τον Γεράσιμο Γρίβα για την εμπεριστατωμένη ομιλία του και την Μαλάι την Μαρία που παρά το πλήρες αγωνιστικό της πρόγραμμα μετέβη στο νησί μας για να συμμετέχει στον αγώνα μας. 
Κυρίως όμως ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, ως δρομείς και θεατές και στηρίξατε και την φετινή μας διοργάνωση.
Ζητούμε συγνώμη για όσα παραβλέψαμε ή για όσα δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες σας. Ευελπιστούμε του χρόνου να διορθώσουμε τα όποια λάθη και να επανέλθουμε περισσότερο βελτιωμένοι. Όσοι δεν παρέλαβαν μετάλλιο μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία της ΚΕΔΗΚΕ, όπου υπάρχουν διαθέσιμα τα μετάλλια του αγώνα.
Εκ της Οργανωτικής επιτροπής
Φωκάς Διονύσιος
Φωκά Αικατερίνη
Σαμόλη Ευαγγελία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου