Τρίτη, Μαρτίου 25

Σε ένα παιχνίδι παρωδία ο ΑΣΚ νίκησε την ΑΕΚ Κάτω Παναγιάς 106-17


"Μετασεισμική" παρωδία στο κλειστό
Σε ένα παιχνίδι παρωδία συνέχεια του διακοπέντος λόγω του σεισμού της 26ης Ιανουαρίου ο Α.Σ.Κ. επικράτησε της Α.Ε.Κ. Κάτω Παναγιάς με σκορ 106-17 !!!!!!
Ούτε για προπόνηση δεν προσφερόταν αυτό το παιχνίδι το οποίο συνεχίστηκε από το 7:20.6 της Β’ περιόδου και τους φιλοξενούμενους να κατεβαίνουν στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» μόλις με 4 αθλητές.

Εδώ αρχίζουν τα τραγελαφικά αφού ένας-ένας οι παίκτες των φιλοξενούμενων αποχωρούσαν από τον αγωνιστικό χώρο προσποιούμενοι τραυματισμό μέχρι που στο παρκέ έμεινε μόνο ένας!!!!!
Έτσι οι διαιτητές όπως όφειλαν διέκοψαν τον αγώνα και ζήτησαν να επανέλθουν οι παίκτες της ομάδας της ΑΕΚ αφού διέκριναν ότι προσποιούταν τους τραυματίες για να τελειώσει ο αγώνας και να μην μηδενιστούν. Αν αυτό δεν γινόταν άμεσα θα μηδενιζόταν η ομάδα τους.
Ως εκ θαύματος οι αθλητές της φιλοξενούμενης επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο και συνέχισαν να αγωνίζονται (;) στην αρχή 4 στη συνέχεια 2 και τελικά ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 2!!!!!

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΑΣΚ μέχρι τέλος του πρωταθλήματος και τις δυο αγωνιστικές που απομένουν θα αγωνιστεί ισάριθμες εκτός έδρας και με μια νίκη παίρνει την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΗ.
Τελικό αποτέλεσμα: Για την ιστορία 106-17!!!
Τα δεκάλεπτα: 18-13, 21-03, 31-0, και 36-1.
Διαιτητές: Αραβαντινός και Γιαννακόπουλος.
ΑΣΚ (Λεωνίδας Παπαδάτος): Παλημέρης 7 (1), Κρητικός 10, Σαρρής 8, Κανούτος 4, Καλαφάτης 15 (1), Γεμενετζής 6, Αγγελάτος 17, Μητρόπουλος 2, Καβαλλιεράτος 37.
ΑΕΚ (Θεολογίτης): Ματζάνκος 8, Τσακουμάκος2, Χατζηπαππάς1, Ζαφείρης, Ροζάκης 6.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου