Κυριακή, Μαρτίου 23

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ 4ου ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ


Το Σαββάτο τις 29 Μαρτίου και ώρα 7.30 στο Θέατρο Κέφαλος στο Αργοστόλι, στα πλαίσια του 4ου Βαλλιανείου Αγώνα Δρόμου, θα διεξαχθεί ομιλία από τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, -με ειδικευση στους δρόμους αντοχής - και υποψήφιο διδάκτορα κο Γεράσιμο Γρίβα.
Πεπειραμένος δρομέας ο ίδιος με πλείστες σημαντικές διακρίσεις, θα αναφερθεί σε όσα πρέπει να γνωρίζουν οι αρχάριοι και οι προχωρημένοι δρομείς, αναφορικά με τα προπονητικά προγράμματα που προτείνεται να ακολουθούνται προκειμένου να βελτιωθεί η αντοχή και οι επιδόσεις τους αλλά και για τους συνήθεις τραυματισμούς του αθλήματος.
Θα ακολουθήσει συζήτηση παρουσία και άλλων αξιόλογων αθλητών και ειδικών του είδους, όπου θα επιλυθούν οι απορίες όσων επιθυμούν να ξεκινήσουν το τρέξιμο αλλά και εκείνων που επιζητούν συμβουλευτική καθοδήγηση και υποστήριξη για την αποτελεσματική εξέλιξη των προπονήσεων τους.
Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι το τρέξιμο είναι ένα άθλημα που απαιτεί ελάχιστα ή και μηδενικά έξοδα, δεν προϋποθέτει την ύπαρξη εδικών εγκαταστάσεων, μπορεί να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο μας, να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας, προσφέρει σημαντικά στην ψυχοσωματική μας υγεία και δεν έχει ηλικιακούς φραγμούς.
Σας περιμένουμε όλους καθώς είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθουμε όσα απαιτούνται για να ξεκινήσουμε να αθλούμαστε σε ένα σπορ για όλες τις, ηλικίες και όλες τις προτιμήσεις!!!!
εκ της οργανωτικής επιτροπής
ΦΩΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΦΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 
ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου