Πέμπτη, Μαρτίου 20

Νίκη 4αδας τα Διλινάτα


Νίκη με προοπτική 4αδας τα Διλινάτα 2-1 τα Φωκάτα
Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη με σκορ 2-1 πέτυχαν τα Διλινάτα επί των Φωκάτων σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Με ηγέτη και σκόρερ τον Γ. Αναλυτή η ομάδα του Σπ. Αλυσανδράτου χωρίς αν εντυπωσιάσει πρόσθεσε ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της με αποτέλεσμα να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της και τη συμμετοχή της στα palyoffs.
Τα γκολ του αγώνα
Ο Χρήστος Τζωρτζάτος στο 13’ εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά για το κεφάλι του Γιώργου Αναλυτή, ο οποίος αμαρκάριστος έστειλε τη μπάλα να αναπαυτεί στη δεξιά γωνία του Σαρλάνη για το 1-0.
Η απάντηση από τα Φωκάτα ήταν άμεση αφού επτά λεπτά αργότερα, ο Ντουκάι έπιασε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι μετά την ασθενή απόκρουση του Πετεινάτου στην αριστερή γωνία του και στην επαναφορά της ο Κουρκουμέλης με κεφαλιά στην άδεια εστία δεν είχε κανένα πρόβλημα να τη σπρώξει στα δίχτυα και να ισοφαρίσει σε 1-1. 
Στο 63’ ο Διονύσης Τζωρτζάτος γύρισε τη μπάλα παράλληλα από τα δεξιά στον Γιώργο Αναλυτή κι αυτός με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του 2-1 που ήταν και το τελικό.
Οι συνθέσεις
ΔΙΛΙΝΑΤΑ: (Σπ. Αλυσανδράτος), Πετεινάτος, Κατσούρης, Αναλυτής Θ., Τζωρτζάτος Δημ., Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Διον., Βαγγελάτος (91′ Δούκας), Χαραλαμπόγλου, Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Καλιακούδας (46’ λ.τ. Κίριο).
ΦΩΚΑΤΑ: (Νίκ. Φωκάς), Σαρλάνης, Μάστορα, Σέρρας Π., Αντωνίου (46’ Γαρμπής), Μπουγάς, Ντουκάι, Φραντζής, Τριανταφύλλη (53’ Αθηναίος), Κουρκουμέλης, Αραβαντινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου