Σάββατο, Μαρτίου 22

Τον πρώτο της βαθμό η Έρυσσος στα Τζανάτα 1-1 με τον Ηρακλή

Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ  1-1
                         
"Χ"άρηκε η Έρυσσος
Σε ένα παιχνίδι που ήταν επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους σήμερα το απόγευμα στα Τζανάτα ο τοπικός Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Έρυσσο σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, ήταν καλύτεροι έχασαν αρκετές ευκαιρίες ενώ είχαν και δυο δοκάρια.
Ο Ηρακλής επίσης διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε, είχε πολλά άστοχα σουτ και κόρνερ τα οποία οι ποδοσφαιριστές του δεν εκμεταλλεύτηκαν.
Για την Έρυσσο ήταν η πρώτη της φετινή βαθμολογική συγκομιδή, κάτι που έφερε αρκετά χαμόγελα στους ποδοσφαιριστές του Μάκη Κατσαμπίρη.
Φάσεις και γκολ
Στο 25’ θα έχουμε την πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα του Γ. Γιαννάκη όταν το δυνατό σουτ του Μέργιανου θα βρει το οριζόντιο δοκάρι του Καμπανού θα σκάσει λίγο πριν την γραμμή και στη συνέχεια θα διώξουν οι αμυντικοί του.
Στο 30’ ο Λ. Βανδώρος θα βρεθεί στο χορτάρι μέσα στην περιοχή από σπρώξιμο του Αλ. Ζαμπέλη χωρίς ωστόσο να δείξει κάτι ο κ. Κομητόπουλος που «διέταξε» να συνεχιστεί το παιχνίδι και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται.
Ο Λ. Βανδώρος στο 35’ με ωραία κάθετη πάσα θα βρει τον Αλ. Μανέντη μόνο απέναντι από τον Καμπανό με το τελευταίο να αποκρούει την μπάλα.
Στο 40’ κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι θα βγουν στην επίθεση και θα κερδίσουν πέναλτι σε χέρι του Γ. Ρασσιά μέσα στην περιοχή και τον Π. Κομητόπουλο να δείχνει την άσπρη «βούλα».
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Αλ. Ζαμπέλης που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κολυβά παρά την προσπάθεια του νεαρού τερματοφύλακα που απέκρουσε προσωρινά τη μπάλα βάζοντας μπροστά στο σκορ 1-0 την ομάδα του.
Έτσι χωρίς άλλη φάση οι ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το πρώτο μισό του αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι θα μπουν αποφασιστικά για την ισοφάριση κάτι που θα καταφέρουν στο 50’,  με τον Λ. Βανδώρο σε μια φάση «βούτυρο στο ψωμί» του έμπειρου γκολτζή μετά την παράλληλη πάσα του Στάβερη να περνάει ψηλοκρεμαστά τη μπάλα πάνω από τον Καμπανό και να την στέλνει στα δίχτυα για το 1-1.
Ένα φοβερό γυριστό σουτ του Αλ. Μανέντη στο 60’ καταλήγει με τη μεσολάβηση του Καμπανού στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων και στη συνέχεια απομακρύνεται από τους αμυντικούς.
Τρίτο δοκάρι στο 70’ για τον Ηρακλή, μετά το φάουλ του Ανδρ. Σπαθή από αριστερά, η μπάλα θα φτάσει μέσα στην περιοχή στον Αλ. Μανέντη αλλά η κεφαλιά τους θα σταματήσει και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι του Καμπανού.
Στο 75’ ο Στάβερης μετά την έξυπνη κάθετη πάσα του Λ. Βανδώρου θα βρεθεί απέναντι από τον Καμπανό όμως το σουτ που επιχειρεί καταλήγει άουτ.
Τελευταία φάση του αγώνα για τους γηπεδούχους να «κλέψουν» τη νίκη στο 94’ με τον Λ. Βανδώρο να «κλέβει» τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή να προχωράει μέσα αλλά το σουτ που επιχειρεί από πλάγια θέση στέλνει την μπάλα να περάσει άουτ.
Διαιτητής ο κ. Παν. Κομητόπουλος  με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτη και Καπογιαννόπουλο Ι.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(Γ. Γιαννάκης), Κολυβάς, Γουλιμής, Μέργιανος, Μανέντης Στ., Ρασσιάς Γ., Σπαθής, Στάβερης Νικ., Δημητράτος, Βανδώρος Λ., Κορισιάνος, Μανέντης Αλ.
Έρυσσος:(Μ. Κατσαμπίρης), Καμπανός, Ζαμπέλης Γ., Βαλσαμής, Αντύπας, Κατριβέσης, Ζαμπέλης Απ., Σκιαδαρέσης, Papa, Ζαμπέλης Δ., Τραχάνης, Τσιβόλας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου