Σάββατο, Μαρτίου 29

Μάγκας πρωταθλητής ο ΑΣΚ ! Νίκη στην Πάτρα και άνοδος στην Α2 ΕΣΚΑ-Η

Νάτοι..... Νάτοι...... Οι πρωταθλητές
Αυτή η ομάδα είχε πάθος, είχε μαγκιά, είχε πίστη στον εαυτό της και «ναι» είναι πλέον πρωταθλήτρια της κατηγορίας της.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, νίκησε στην Πάτρα τον Παναχαϊκό με 48-43 και εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην κατηγορία του και μαζί την άνοδό του στην Α2 ΕΣΚΑ-Η.
Μια σπουδαία όσο και δύσκολη χρονιά χρονιά για τους παίκτες και τον προπονητή Λεωνίδα Παπαδάτο, αν αναλογιστεί τις αντιξοότητες που συνάντησαν  όλο το προηγούμενο διάστημα.
Μια άνοδος που ήρθε για τον ΑΣΚ έτσι όπως του αρμόζει, με νίκη στην έδρα της ομάδας που τον καταδίωκε όλη τη σεζόν και γλυκοκοίταζε και αυτή την άνοδο.
Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια όλους για την μεγάλη προσπάθεια και την πανάξια άνοδο που πέτυχαν!
Με 15 νίκες και μόλις 2 ήττες κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες από την Πάτρα και τον Πύργο.
Απομένει ένα και τελευταίο διαδικαστικής σημασίας πλέον παιχνίδι την Κυριακή 30 Μαρτίου με τον Ερμή στην Πάτρα για να ολοκληρώσουν την διαδρομή της ανόδου στην επόμενη κατηγορία.
Μπράβο σας μάγκες!
Διαιτητές: Καρπάνος – Διαμάντη
Δεκάλεπτα: 11-8, 15-32, 31-40, 43-48
Παναχαϊκός (Τσαούσης): Λανδρίτσης 6, Καραγιάννης 10, Παπαλεξόπουλος 8 (1), Κολιόπουλος 10 (2), Καπαρδέλης 2, Γαλάνης 2, Χριστοδουλόπουλος 5 (1), Ανέστης, Μπαγούλης, Κεπένος.
ΑΣΚ (Λεωνίδας Παπαδάτος): Κρητικός 6, Σαρρής 11 (3), Κανούτας 7, Καλαφάτης, Γεμενετζής 6 (2), Παλημέρης , Βαλλιανάτος 4, Αγγελάτος 1, Μητρόπουλος 2, Καβαλλιεράτος 11, Βουτσινάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου