Σάββατο, Μαρτίου 15

Ο Πυργιώτης Πυροσβέστης που έδωσε αγάπη σε όλους τους σεισμόπληκτους Κεφαλονίτες

 Ο Πυργιώτης Πυροσβέστης που έδωσε αγάπη σε όλους τους σεισμόπληκτους Κεφαλονίτες ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η 26η Ιανουαρίου ήταν η μέρα που άλλαξε την Κεφαλονιά. Η μέρα που ο εγκέλαδος άφησε πίσω του πολλές ζημιές και καταστροφές στο όμορφο νησί. Ο κόσμος δεν το έβαλε κάτω αγωνίζεται να ξανακάνει το νησί όπως ήταν και ακόμα καλύτερο.
Στις δύσκολες στιγμές των Κεφαλονιτών πολύς κόσμος , σύλλογοι, φορείς βρέθηκαν δίπλα στους σεισμόπληκτους. Από την πρώτη στιγμή έως και τώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία έδωσε και δίνει τον καλύτερό της εαυτό για την επούλωση των πληγών. 
Ώρες ατελείωτες, ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες, χωρίς ύπνο οι πυροσβέστες βρίσκονταν στις επάλξεις. Ανάμεσά τους και ένας Ηλείος, ο Νίκος Λυμπερόπουλος από τον Πύργο ο οποίος μαζί με τους συναδέλφούς του στάθηκε δίπλα στους πονεμένους Κεφαλονίτες.
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος πρωτοστάτησε στην οργάνωση ενός τουρνουά 5Χ5 με μοναδικό σκοπό τη στήριξη των παιδιών στα ειδικά σχολεία Φρακλάτων - Περατάτων. Το τουρνουά πήρε "σάρκα και οστά" στις 11 Ιανουαρίου με μεγάλη επιτυχία. Αρκετός κόσμος παρακολούθησε το τουρνουά ενώ συγκεντρώθηκαν χρήματα (περίπου 900€) τα οποία οι διοργανωτές παρέδωσαν στα ειδικά σχολεία για την αγορά τροφίμων, γραφικής ύλης κλπ. χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.
http://www.thebest.gr/ 
οι φωτό είναι απο το : sportsthea.blogspot.gr & kefalonias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου