Τρίτη, Μαρτίου 18

Με στόχο την πρόκριση ο Α.Ο.Κ.Ι. φιλοξενεί αύριο στις Κεραμειές τον Ζακυνθιακό

Α.Ο.Κ.Ι. - ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ
                                  
Ανοικτό παιχνίδι για κάθε αποτέλεσμα
Αύριο μεσημέρι στις 2 μ.μ. στις Κεραμειές ο Α.Ο.Κ.Ι. στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος φιλοξενεί τον Α.Ο. Ζακυνθιακό σε έναν νοκ άουτ αγώνα.
Η ομάδα του Γ. Τζουγανάτου έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που κτίζεται πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα, με έμπειρους όσο και αξιόλογους ποδοσφαιριστές, με θητεία σε ομάδες ακόμη και Super league. Μάλιστα προηγούνται στην Α’ κατηγορία Ζακύνθου αήττητοι με 19 νίκες και μια ισοπαλία και δείχνουν ασταμάτητοι στον δρόμο προς την 1η θέση της τελικής κατάταξης.
Δυνατό σημείο της ομάδας του Στράτου Κουρούμαλου η επιθετική γραμμή η οποία  έχει πετύχει μέχρι τώρα 117!!!!  ενώ έχει δεχθεί 18 τέρματα Ξεχωρίζει εδώ το «κανόνι» της ο Διον. Μαλαφούρης που είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος τον οποίο ο προπονητής του δεν μπορεί να υπολογίζει αφού βρίσκεται στο εξωτερικό.
Τα δυνατά «χαρτιά» του εξαίρετου προπονητή του Ζακυνθιακού είναι οι, Καραμαλίκης, Λιβέρης, Κωστάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το γειτονικό νησί η ομάδα του Στρ. Κουρούμαλου κατεβαίνει στην Κεφαλονιά με πολλές ελλείψεις λόγω τραυματισμών και με δεκατρείς όλους κι όλους ποδοσφαιριστές στην αποστολή, ενώ η ταλαιπωρία θα είναι εξίσου μεγάλη μιας και το ταξίδι θα ξεκινήσει στις 6 το πρωί. Παρά τα σημαντικά προβλήματα για τον Στρ. Κουρούμαλο ο στόχος παραμένει το εισιτήριο της πρόκρισης στον επόμενο γύρο και όλοι πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν.
zak-kypeloΑπό την άλλη οι «μαυρόασπροι» του Γ. Τζουγανάτου, εκτός της απουσίας του Μάκη Πολλάκη που παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Μεσολόγγι για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, δεν αντιμετωπίζει άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα.
Χαμόγελα στην ομάδα έχει φέρει η επιστροφή του πολύπειρου «πορτιέρο»  Γ. Πραστέλλα ο οποίος στη νίκη της 6-0 επί των Φωκάτων για το τοπικό πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας έδειξε παρά τον μεγάλο χρόνο αποχής του από τα γήπεδα ότι παραμένει ένας σπουδαίος τερματοφύλακας.

Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον νικητή του άλλου ζευγαριού μεταξύ Κυπαρισσίας-Νίκης Τραγανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου