Κυριακή, Μαρτίου 23

Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου: Άνδρες στα play-off, Παίδες στους κορυφαίους. Νίκες εις διπλούν στο Αίγιο και στην Πάτρα !!!




Νίκη εκτός έδρας και είσοδο στα play-off ανόδου στην Α2, εξασφάλισε και μαθηματικά η Ανδρική ομάδα του Ληξουρίου, μετά το επιτυχές  χθεσινό αποτέλεσμα απέναντι στο συγκρότημα του Αιγίου, επικρατώντας με τελικό σκορ 63-57.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού και κατάφεραν να προηγούνται σε όλο το πρώτο ημίχρονο. 
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι ισορροπίες άλλαξαν και η ομάδα του Αιγίου πέρασε μπροστά με 5 πόντους. Τελικά στην διάρκεια του τελευταίου δεκαλέπτου οι νησιώτες παίζοντας εξαιρετικά στην άμυνα και με σωστές επιθετικές επιλογές έφτασαν τον δείκτη του τελικού αποτελέσματος στο +7. Την προσεχή Κυριακή στον τελευταίο (πιθανότατα) αγώνα της κανονικής περιόδου, το Ληξούρι ταξιδεύει στην Πάτρα, για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Κρόνο, επιδιώκοντας την νίκη που θα επηρεάσει θετικά τις ισορροπίες εισόδου της ομάδας στα μπαράζ. 
Από την άλλη μεριά οι ταλαντούχοι νεαροί του Ληξουρίου, παίζοντας μπάσκετ υψηλού επιπέδου και με ένα .....αφηνιασμένο  Πυλαρινό - 33 πόντοι με 7 τρίποντα -  επικράτησαν της Παραλίας στην Πάτρα, σε ένα όμορφο και ποιοτικό παιχνίδι με 67-56. 
Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της Παιδικής ομάδας στο final-6, όπου και έδωσε το παρόν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κατακτώντας την 4η θέση (στην τέταρτη θέση τερμάτισε και την προηγούμενη σεζόν) επίτευγμα μοναδικό για την γενιά των προικισμένων παιδιών του Μανώλη Δούλια.
Η εξέλιξη του σκορ στα δεκάλεπτα: 16-20, 31-40, 46-51, 56-67.
Συνθέσεις και πόντοι:
Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου (Μανώλης Δούλιας) Αντωνάτος 13, Παριώτης, Παγώνης 12(1),  Μπακούρος 6 Δεστούνης, Αραβαντινός 3 (1) Πυλαρινός 33 (7), Πλαΐτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου