Κυριακή, Μαρτίου 23

"Χ" στο ντέρμπι στις Κεραμειές Πυργί-Πύλαρος 3-3

ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  3-3
                                           
"X" αμένοι και οι δύο
Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι σήμερα το πρωί στις Κεραμειές στο ντέρμπι της αγωνιστικής Παπυργιακός-Πυλαριακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3. Ένα αποτέλεσμα που μάλλον που δεν ευνοεί καμία από τις δυο ομάδες και φέρνει τον Οδυσσέα πιο κοντά στην 1η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο παρότι θα μπορούσαν και οι δυο ομάδες να πάρουν τη νίκη στο τέλος.
Φάσεις και γκολ
Ο Β. Μενεγάτος στο 9’ μετά το άσχημο διώξιμο των αμυντικών θα κερδίσει την μπάλα έξω από την περιοχή και με ψηλοκρεμαστό σουτ θα την στείλει πάνω από τα δοκάρια του Μακρή άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που θα πάρουν προβάδισμα στο σκορ 0-1 με πέναλτι που θα εκτελέσει ο Π. Σταμούλης. Πέναλτι το οποίο θα κερδίσει ο Αλυσανδράτος από τον Τούρλα.
Ο Μερολάι στο 33’ με παράλληλη πάσα από δεξιά θα βρει τον Κοψίνη με το σουτ του τελευταίου να περνάει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Πυλαριακού.
Στο 35’ οι γηπεδούχοι θα φέρουν το ματς στα ίσια με έναν περιπετειώδη τρόπο. Συγκεκριμένα ο Π. Κορσιάνος θα επιχειρήσει μέσα από την περιοχή διαδοχικά σουτ με την μπάλα να σταματάει στα σώματα των αμυντικών και στην επιστροφή της ο Β. Μενεγάτος με πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα για την ισοφάριση και το 1-1.
Με ισόπαλο το σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα. Στο δεύτερο το παιχνίδι μπορεί να μην είχε σπουδαίο θέαμα όμως είχε τέσσερα ακόμη γκολ, αγωνία, πάθος και αρκετές φάσεις.
Με την έναρξη του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν ξανά το προβάδισμα και θα προηγηθούν εκ νέου με 1-2.
Ο Α. Μενεγάτος μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά ψηλοκρεμαστά στην περιοχή θα χάσει την μπάλα για να φτάσει στον Θ. Κουλουμπή ο οποίος από κοντά με πλασέ θα την στείλει στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι δε θα το βάλουν κάτω και στο 55’ ο Π. Κορσιάνος θα αλλάξει γήπεδο από αριστερά δεξιά στον Κοψίνη, αυτός θα νικήσει την έξοδο του Μακρή και με καταπληκτική συρτή παράλληλη πάσα «πάρε βάλε» από την γραμμή του άουτ θα βρει τον Β. Μενεγάτο μόνο απέναντι από τα δίχτυα που δεν θα δυσκολευτεί να την σπρώξει στην ανυπεράσπιστη εστία για το 2-2.
Μεγάλη ευκαιρία για τον Πυλαριακό στο 59’ όταν στην ωραία συνεργασία Αλυσανδράτου-Σταμούλη η μπάλα θα φτάσει στον νεαρό Μιχελή ο οποίος απέναντι από τον Α. Μενεγάτο θα στείλει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
Στο 69’ οι «ερυθρόλευκοι» του Πυργιού θα πετύχουν την ανατροπή και θα προηγηθούν 3-2 με τον Κοψίνη να κάνει την κάθετη πάσα στον Μανωλάτο αριστερά στην περιοχή με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα πλασάροντας από δύσκολη θέση στην απέναντι γωνία του Μακρή.
Μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το ματς θα χάσουν οι γηπεδούχοι με τον Β. Μενεγάτο από αριστερά να μπαίνει στην περιοχή αλλά η παράλληλη πάσα του προς τους αμαρκάριστους Κορσιάνο-Μανωλάτο δεν είναι καλή και ο Κουγιανός θα διώξει τελευταία στιγμή.
Ότι δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι το κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι και στο 77’ θα πετύχουν το 3-3 με τον καλύτερο παίκτη τους σήμερα τον Π. Σταμούλη ο οποίος θα εκμεταλλευτεί την αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων και υπό πίεση με προβολή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Α. Μενεγάτου.
Τέλος ο Πυλαριακός θα μπορούσε να είχε φύγει με το τρίποντο της νίκης αν ο Θ. Παγουλάτος δεν προλάβαινε να απομακρύνει την μπάλα πριν φτάσει στον Αλυσανδράτο μετά το κόρνερ του Σταμούλη.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ Μυρσίνια και Καπογιαννόπουλο.
Οι συνθέσεις
Παπυργιακός:(Α. Κοκκόσης), Α. Μενεγάτος, Κουμαριώτης, Ν. Κοκκόσης (64’ λ.τ. Κλωνής), Τζωρτζάτος, Τζάκης, Τούρλας, Κοψίνης (75’ Χαλιώτης), Μερολάι (Μανωλάτος), Β. Μενεγάτος, Θ. Παγουλάτος, Κορσιάνος.
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μακρής, Μιχελής, Ποταμιάνος, Φούκας (75’ Διαμαντής), Παπαδάτος, Μαρκαντωνάτος, Γασπαρής Ν., Κουγιανός, Αλυσανδράτος, Σταμούλης Π., Κουλουμπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου