Παρασκευή, Φεβρουαρίου 13

Συνεχίζεται η Β΄κατηγορία την προσεχή Κυριακή με τους αγώνες της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής


Μια αγωνιστική με ξεκαθαρισμένη την κατάσταση στην τελική 4αδα ολοκληρώνει το πρωτάθλημα της "μικρής" κατηγορίας
Μοναδική εκκρεμότητα η 3η θέση..... Έρυσσος ή Ομαλά;
Με μοναδικό βαθμολογικό ενδιαφέρον για το ποια ομάδα εκ των Ερύσσου, Ομαλών θα καταλάβει την 3η θέση συνεχίζεται και ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β' τοπικής κατηγορίας με τρία παιχνίδια για την 10η αγωνιστική σε Μακρυώτικα και Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Έτσι το ενδιαφέρον στρέφεται στα παιχνίδι Ερύσσου- Ανωγής και Ομαλών-Ηρακλή Πρόννων.
Το άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής μεταξύ Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς-Παπυργιακού είναι εκτός βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Μοναδικό ενδιαφέρον θα είναι να δούμε αν οι "πράσινοι" καταφέρουν να πετύχουν, έστω και με τη λήξη το παρθενικό τους γκολ ή την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.
Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής και τους διαιτητές: 
 Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
Σάββατο  14-2-2015  ώρα: 15:00
Δημοτικό Μακρυωτίκων
Μαγουλάς
Σπύρος
Κομητόπουλος Π.
Μυρσίνιας Γ.
2.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
Σάββατο  14-2-2015  ώρα: 18:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Αντωνάτος
Γεράσιμος
Ματιάτος Δ.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ
Κυριακή  15-2-2015  ώρα  10:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Μυρσίνιας
Γιώργος
Ματιάτος Δ.
Αβάζαρος Χρ.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
                  
Δύσκολα λλά θα "παλέψει" για την 3η θέση η Έρυσσος
Αυλαία της αγωνιστικής το Σάββατο το απόγευμα, όπου στις 3 μ.μ. στα Μακρυώτικα, σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον η Έρυσσος φιλοξενεί την πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια στην κανονική περίοδο Ανωγή.
Η ομάδα της Βόρειας Κεφαλονιάς με μια εντυπωσιακή πορεία φέτος κατάφερε μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος να κερδίσει θέση στα playoffs. Η μοναδική της εκκρεμότητα έχει να κάνει με τη τελική θέση που θα καταλάβει στον βαθμολογικό πίνακα.
Θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει στην 3η ανεξάρτητα τι θα γίνει στο παιχνίδι Ομαλών-Ηρακλή την επόμενη ημέρα και να πάει στην επόμενη φάση με +1 βαθμό. Σε περίπτωση ισοβαθμίας με τα Ομαλά θα πάρει την 4η θέση μιας και στα μεταξύ τους παιχνίδια υπερτερούν στα τέρματα οι αντίπαλοι τους. Η 4η ομάδα θα πάει στα playoffs με 0 βαθμούς.
Από την άλλη οι "ερυθρόλευκοι" της Παλλικής με εξασφαλισμένη την πρωτιά, μπορεί να μην τους ενδιαφέρει το παιχνίδι βαθμολογικά όμως κάθε άλλο παρά αδιάφοροι θα πάνε στα Μακριώτικα αφού επιθυμία όλων στην ομάδα είναι, να ολοκληρώσουν την παρουσία τους στο πρωτάθλημα με τις καλύτερες εντυπώσεις και μια ακόμη νίκη.
Στον πρώτο γύρο οι φιλοξενούμενοι συνέτριψαν τους γηπεδούχους με μια εύκολη νίκη και σκορ 8-1 στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Γ. Μυρσίνια.
  
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
Βαθμολογικά αδιάφορο το παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Απομένει να δούμε αν πετύχουν το πρώτο τους γκολ οι "πράσινοι"
Την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και σε ένα εντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς τυπικά γηπεδούχος υποδέχεται τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα αλλά και της τελικής κατάταξης Παπυργιακό.
Η ομάδα του Τάκη Φωή σε μια μέτρια "παρθενική" της παρουσία στο τοπικό ποδόσφαιρο μετά από εννιά αγωνιστικές δεν έχει γευθεί την χαρά της επιτυχίας μιας νίκης αλλά και ενός γκολ!!!! με αποτέλεσμα όπως είναι λογικό να βρίσκεται στην τελευταία θέση ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα της Β' κατηγορίας.
Έτσι έστω και την τελευταία στιγμή θα παλέψει να αποφύγει μια τέτοια αρνητική εξέλιξη και να πανηγυρίσει κάποια επιτυχία. Βέβαια κάτι τέτοιο ακούγεται πολύ δύσκολο ιδιαίτερα όταν έχει απέναντι της μια ομάδα της αξίας και της δυναμικής του Παπυργιακού.
Οι "ερυθρόλευκοι" από το Πυργί είναι σίγουρο ότι θα κατέβουν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με στόχο μια ακόμη νίκη που μπορεί να μην αλλάζει τα μέχρι στιγμής δεδομένα στην τελική κατάταξη, όμως θα είναι μια τονωτική "ένεση" ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας στα playoffs. Στην φάση αυτή η ομάδα του Πυργιού θα πάει σαν δεύτερη και με +2 βαθμούς.
Στον αγώνα του πρώτου γύρου το παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου είχε ολοκληρωθεί με πανεύκολη νίκη των φιλοξενουμένων και σκορ 7-0.
Διαιτητής ο κ. Γ. Αντωνάτος με βοηθούς τον κ. Δ. Ματιάτο και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου. 
  
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
                      
Ένα παιχνίδι που το ενδιαφέρον του εξαρτάται από το αποτέλεσμα των Μακρυωτίκων μιας και θα είναι γνωστό στους γηπεδούχους
Η αγωνιστική αλλά και η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται την επόμενη ημέρα, Κυριακή 15-2-2015 και ώρα 10:30 το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με τα Ομαλά να φιλοξενούν τον Ηρακλή Πρόννων, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι αρκετά ενδιαφέρον ή και αδιάφορο αν την προηγούμενη ημέρα στα Μακρυώτικα πάρουν νίκη οι Ρυσσιάνοι.
Επομένως οι γηπεδούχοι θα χρειαστούν και την Ληξουριώτικη «βοήθεια» (να μη νικήσουν οι γηπεδούχοι) παράλληλα με τη δική τους νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Όπως και να έχει όμως, τα Ομαλά θέλουν τη νίκη που θα τους δώσει τουλάχιστον χαμόγελα και αισιοδοξία παράλληλα με την καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.
Ο Ηρακλής με μια μέτρια φέτος παρουσία δεν κατάφερε να μπει στην τελική 4αδα και το παιχνίδι αυτό θα ολοκληρώσει την παρουσία του στο πρωτάθλημα για αυτή την περίοδο. Έτσι και εδώ θέλουν να το αποχαιρετήσουν με τις καλύτερες προϋποθέσεις και οπωσδήποτε χωρίς ήττα.
Στον αντίστοιχο αγώνα του α' γύρου οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει στην έδρα των αντιπάλων τους, στα Tζανάτα με σκορ 1-0.
Διαιτητής ο κ. Γ. Μυρσίνιας  με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και Χρ. Αβάζαρο.
  
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗ
22
9
7
1
1
28
4
2.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
18
9
5
3
1
18
5
3.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
15
9
5
0
4
13
17
4.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
13
9
4
1
4
10
14
5.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ.
8
9
2
2
55
7
7
6.
Π.Α.Ο. ΚΕΦ/ΝΙΑΣ
1
9
0
1
8
0
29
Η επόμενη αγωνιστική 1playoffs 
Θα ορισθούν οι αγώνες από την διοργανώτρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου