Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26

Στον ιστιοπλοϊκό διασυλλογικό αγώνα «ΑΧΑΙΟΣ-ΚΥΠΕΛΛΟ «ΦΛΟΓΑ» 2015» συμμετέχουν Πρόοδος Ιθάκης & ΝΟ Κεφαλονιάς

Αποτέλεσμα εικόνας για ιστιοπλοϊκο προόδου Ιθάκης
Με τη συμμετοχή της ΠΡΟΟΔΟΥ ΙΘΑΚΗΣ το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί ο ιστιοπλοϊκός διασυλλογικός αγώνας «ΑΧΑΙΟΣ-ΚΥΠΕΛΛΟ «ΦΛΟΓΑ» 2015» για σκάφη τύπου OPTIMIST & LASER 4,7, στο θαλάσσιο χώρο του Πατραϊκού κόλπου, μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών. 
Πρόκειται για μια μεγάλη αθλητική γιορτή που έχει στόχο τη διάδοση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας και την κοινωνική προσφορά, καθώς το παράβολο συμμετοχής των αθλητών θα δοθεί εξ ολοκλήρου στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ». 
Το ετήσιο γεγονός για την πόλη μας, προσελκύει αθλητές ηλικίας από 7 ετών και άνω από Ομίλους της Νοτιοδυτικής Ελλάδας και των Ιονίων νήσων, αναπτύσσοντας με αυτό τον τρόπο, ένα εξίσου σημαντικό είδος τουρισμού, τον αθλητικό τουρισμό. 
Ηδη, έχουν δηλώσει συμμετοχή, εκτός από τον ΙΟΠ, ο Α.Ι.Ο. Ρίου «ΙΑΣΩΝ», ο Ν.Ο. Αιγίου «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ», ο Ν.Α.Ο. Ιθάκης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», ο Ν.Ο. Λευκάδας, ο Ν.Ο. Κεφαλονιάς, ο Ν.Α.Σ.Καλαμάτας «ΑΙΟΛΟΣ», ο Ι.Ο. Σικυωνιών, ενώ η φόρμα συμμετοχής μένει ακόμα ανοικτή. 
Με τον αγώνα αυτό ξεκινά η τελική αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών Τριγώνου της Περιφέρειάς μας, που θα κορυφωθεί την άνοιξη του 2015 με το Περιφερειακό και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 
Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα σε νεοφώτιστους αθλητές να μπουν στο πνεύμα των αγώνων Ολυμπιακού Τριγώνου. 
Ο αγώνας θα διεξαχθεί κοντά στην ακτή και θα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε από τις εγκαταστάσεις του ΙΟΠ στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου από τις 11.30 π.μ. του Σαββάτου και τις 10.30 π.μ. της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου