Παρασκευή, Φεβρουαρίου 13

Η Pre game της 16ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα  της Α' κατηγορίας το Σαββατοκύριακο με την 16η αγωνιστική και πολύ ενδιαφέροντες αγώνες, ιδιαίτερα για τις ομάδες της κορυφή και της 4αδας.
Επικίνδυνη έξοδος για τα Διλινάτα στην Ιθάκη με τον Οδυσσέα
Φτάσαμε στα 2/3 του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας και τη 16η αγωνιστική με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να εστιάζεται στα παιχνίδια της Ιθάκης.
Τα πρωτοπόρα Διλινάτα αντιμετωπίζουν εκτός έδρας στο Βαθύ τον δυνατό εκεί Οδυσσέα και θέλουν νίκη, μετά μάλιστα την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Α.Ε.Κ.,  για να συνεχίζουν στην κορυφή.
Στο ίδιο γήπεδο και λίγο αργότερα η Εικοσιμία φιλοξενείται από την τοπική Πρόοδο. Μια Πρόοδο πολύ δυνατή στην έδρα της που μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για αυτήν το παιχνίδι, όμως θα παλέψει για τη νίκη απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. 
Βέβαια και οι φιλοξενούμενοι θέλουν νίκη για να διατηρηθούν στην 2η θέση αλλά. και με προϋποθέσεις να σκαρφαλώσουν ακόμη και στην κορυφή!
Το ίδιο θέλει και ο Α.Ο.Κ.Ι. στις Κεραμειές όπου φιλοξενείται από τα Φωκάτα που "καίγονται" για βαθμούς.
Η Α.Ε.Κ. πάει στα Τζανάτα όπου εκεί φιλοξενείται από τους Πρόννους και σίγουρα είναι το φαβορί για τη νίκη που εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να εξασφαλίσει.
Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Πυλαριακός φιλοξενεί τον Παλληξουριακό με στόχο τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην Α' κατηγορία, βέβαια κάτι πολύ δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα πιο ποιοτική του.
Τέλος αδιάφορο βαθμολογικά είναι το παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου όπου ο Παγκέ φιλοξενεί την δυνατή Σάμη με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη για το γόητρο αλλά και το καλό τελικό πλασάρισμα στην συνέχεια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Σάββατο  14-2-2015 ώρα: 10:30
Δημοτικό Ιθάκης
Αβάζαρος
Χρήστος
Βασιλόπουλος Δ.
Καπογιαννόπουλος Ι.
2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Σάββατο  14-2-2015 ώρα: 12:30
Δημοτικό Ιθάκης
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Καπογιαννόπουλος Ι.
Αβάζαρος Χρ.
3.
ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Σάββατο  14-2-2015 ώρα  15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Ματιάτος
Διονύσης
Αντωνάτος Γ.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
4.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Κυριακή  15-2-2015 ώρα: 15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Κομητόπουλος
Παναγής
Μενεγάτος Ε.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
5.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
Κυριακή  15-2-2015 ώρα: 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Γασπαράτος
Γιώργος
Μαγουλάς Σπ.
Ματιάτος Δ.
6.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ –Α.Ο.Κ.Ι.
Κυριακή  15-2-2015 ώρα: 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Καπογιαννόπουλος Ι.
Βασιλόπουλος Δ.
Αντωνάτος Γ.

Αναλυτικά οι αγώνες:
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                           
Επικίνδυνη έξοδος των Διλινάτων στην Ιθάκη  που ψάχνουν άμεση επιστροφή στις νίκες
Με το παιχνίδι Οδυσσέα Ιθάκης-Διλινάτα το Σάββατο το πρωί 10:30 στο Βαθύ, ανοίγει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Ένα πολύ σημαντικό από άποψης βαθμολογικού ενδιαφέροντος παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους, όπου μετά την ήττα τους την προηγούμενη αγωνιστική από την Α.Ε.Κ., ξεπερνώντας την με τον καλύτερο τρόπο μ τη νίκη, πρόκριση τους  επί του Α.Ο.Κ.Ι., την Τετάρτη στον τελικό του τοπικού κυπέλλου. Μάλιστα παραμένουν μέσα στους δυο μεγάλους φετινούς τους στόχους, μη έχοντας όμως άλλα περιθώρια βαθμολογικής απώλειας αν θέλουν στο τέλος να τους πετύχουν.
Έτσι με ψυχολογία των ποδοσφαιριστών να επανέρχεται από την μια στιγμή στην άλλη και εκεί που ήταν πριν το ντέρμπι, πάνε αποφασισμένοι στο Βαθύ και μοναδικό στόχο τη νίκη και το τρίποντο που θα συνεχίσει να προσφέρει χαμόγελα στην ομάδα του «μεγάλου χωριού».
Από την άλλη οι γηπεδούχοι αρκετά δυνατοί φέτος, ιδιαίτερα στην έδρα τους, απειλούν να «γκρεμίσουν» από την κορυφή τους πρωτοπόρους και να προσθέσουν νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα.
Ο Σπ. Ζερβός δεν μπορεί να υπολογίζει στον σκόρερ της ομάδα του Π. Κουτσουβέλη που εκτίει την ποινή του.
Φαβορί: Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα της νίκης χωρίς ωστόσο να αποκλείουμε τίποτε.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση με 12 βαθμούς (3 Ν., 3 Ι. και 9 Η) και οι φιλοξενούμενοι στην 1η με 37 βαθμούς (12 Ν., 1 Ι., και 2 Η).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει άνετα 
στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ  5-0.
Διαιτητής ο κ. Χρ. Αβάζαρος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Ι. Καπογιαννόπουλο.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                            
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Βαθύ
Λίγο αργότερα στο ίδιο γήπεδο και ώρα 12:30 η τοπική Πρόοδος φιλοξενεί την Εικοσιμία σε ένα σημαντικό παιχνίδι κυρίως για τους φιλοξενούμενους που θέλουν να διατηρηθούν ψηλά ή και ακόμη ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.
Είναι ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας που θα ταξιδέψει στην Ιθάκη με στόχο να συνεχίσει στις νίκες περιμένοντας παράλληλα ότι λίγο πριν στο ίδιο γήπεδο θα υπάρξουν ευχάριστα «νέα».
Η ομάδα της Λειβαθούς με πολύ καλή μέχρι στιγμής παρουσία, έχει ένα σερί επιτυχιών που φτάνει στις 3 νίκες. Κάτι που σίγουρα θέλει να διευρύνει, ενώ παράλληλα είναι η ομάδα με τις λιγότερες μέχρι στιγμής ήττες στο πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι από την άλλη και αυτοί με μια από τις καλύτερες τους παρουσίες στο τοπικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια θα παλέψουν, αν και βαθμολογικά αδιάφοροι, για τη νίκη σε μια προσπάθεια να διατηρήσουν την καλή της εικόνα αλλά και να κάνει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία.
Ο Δ. Ζησιμάτος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Σπ. Αλεξανδράτο, Κ. Κουμαριώτη και Δημ. Μαρκαντωνάτο.
Φαβορί: Ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι λόγω θέσης και βαθμολογικού ενδιαφέροντος έχουν το προβάδισμα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς της βαριάς ήττας τους στις Κεραμειές τον πρώτο γύρο.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση, συγκάτοικοι της Σάμης με 19 βαθμούς (5 Ν., 4 Ι. και 6 Η.), και οι φιλοξενούμενοι στην 2η, με 36 βαθμούς (11 Ν., 3 Ι., και 1 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει στο εύκολα στις Κεραμειές με σκορ 6-0.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Χρ. Αβάζαρο.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
                               
Η "ελπίδα πεθαίνει τελευταία" και θέλουν για διαφορετικούς λόγους να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα και οι δυο ομάδες
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 3 μ.μ. ο ουραγός Πυλαριακός φιλοξενεί τον δυνατό Παλληξουριακό σε ένα παιχνίδι που «καίγεται» για την κατάκτηση του τρίποντου έτσι ώστε να πάρει βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια που αναμένεται πολύ δύσκολη.
Οι γηπεδούχοι μετά το ονειρικό τους ξεκίνημα στην επιστροφή τους στην  Α' κατηγορία και την 1η αγωνιστική με εκείνο το εκπληκτικό 4-0 επί του Οδυσσέα Ιθάκης, δεν δείχνουν συνέχεια με αποτέλεσμα έως τώρα να βρίσκονται τελευταίοι στον βαθμολογικό πίνακα τρεις βαθμούς κάτω από τους Πρόννους και όπως φαίνεται θα χρειαστούν μεγάλη προσπάθεια για είναι και του χρόνου στην ίδια κατηγορία.
Από την άλλη ο Παλληξουριακός, αν και πολύ δυνατός και ποιοτικός δεν κατάφερε (όπως δείχνουν τα πράγματα) να μπει στην τελική 4αδα που ήταν ένας από τους στόχους του, με αποτέλεσμα μετά την πρόκριση του επί των Φωκάτων την περασμένη Τετάρτη να έχει ρίξει όλο το βάρος στο κύπελλο και την κατάκτηση του.
Γενικά είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλές μονάδες που παίζει θα λέγαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει το πάνω χέρι και θα διεκδικήσει τη νίκη ώστε να διατηρήσει και να εξαντλήσει τις έστω, λίγες μαθηματικά πιθανότητες συμμετοχής του στην 4αδα.
Στους γηπεδούχους επιστρέφει ο Μ. Αλυσανδράτος που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.
Φαβορί: Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι για τους γηπεδούχους που θέλουν βαθμούς για να διεκδικήσουν την παραμονή τους, όμως οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι σαν ομάδα και τους θεωρούμε φαβορί.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση με 4 βαθμούς (1 Ν., 1 Ι. και 13 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 5η με 22 βαθμούς (6 Ν., 4 Ι., και 5 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει τη νίκη στον Άγιο Αντώνη με σκορ 1-0.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τον κ. Γ. Αντωνάτο και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Α.Ο.ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
                       
Για το τρίποντο στα Τζανάτα η Α.Ε.Κ.... 
Θα το παλέψουν οι γηπεδούχοι
Η αγωνιστική θα συνεχιστεί την επόμενη ημέρα, Κυριακή όπου στα Τζανάτα στις 3 μ.μ. οι τοπικοί Πρόννοι φιλοξενούν την Α.Ε. Κεφαλονιάς σε ένα σημαντικό και για τις δυο ομάδες παιχνίδι.
Για την Α.Ε.Κ. να θέλει το τρίποντο περιμένοντας παράλληλα τα καλά νέα από την Ιθάκη, ώστε να ανέβει βαθμολογικά.
Οι Πρόννοι που βρίσκονται προτελευταίοι στον βαθμολογικό πίνακα γνωρίζουν την μεγάλη δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα και θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο την καλή εμφάνιση και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει για την ομάδα θα είναι πολύ σημαντικό και μάλλον εκτός προγράμματος.
Οι πρωταθλητές ευρισκόμενοι σε συνεχή άνοδο, μετά την μεγάλη τους νίκη, που συνοδεύτηκε και από πολύ καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τα Διλινάτα, δεν μπορούν να σκέφτονται τίποτε άλλο από τη νίκη και το τρίποντο που θα τα φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο τους.
Φαβορί: Έκπληξη θα είναι κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης της περυσινής και προπέρσινης πρωταθλήτριας Α.Ε.Κ..
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση με 7 βαθμούς (2 Ν., 1 Ι. και 12 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 3η, ισόβαθμοι του Α.Ο.Κ.Ι.  με 35 βαθμούς (11 Ν., 2 Ι., και 2 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι φιλοξενούμενοι δια περιπάτου είχαν πάρει την εύκολη νίκη με σκορ 11-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
                          
Για το γόητρο και την καλή εμφάνιση οι ομάδες
Την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σε άλλο ένα παιχνίδι επίσης χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Παγκεφαλληνιακός φιλοξενεί την Σάμη σε ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες θέλουν να διεκδικήσουν μόνο για το γόητρο.
Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι σε συνεχή αγωνιστική άνοδο τον τελευταίο καιρό θέλουν να συνεχίσουν τις επιτυχίες έστω και αν δεν τους ενδιαφέρει βαθμολογικά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα παίξουν για μια νέα καλή εμφάνιση και με την επιθυμία αυτή να συνδυαστεί με νίκη. Μια νίκη που θα τις ανεβάσει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, αφού και ο στόχος τους πλέον είναι το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.
Ο Πάγκε με πολύ νεανική ενδεκάδα τελευταία και τον Γ. Βασιλάκη να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά δείχνει πολύ καλά στοιχεία παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο κάτι που αποδεικνύεται από τις δυο τελευταίες του επιτυχίες με Α.Ο.Κ.Ι. και Φωκάτα. Οι "κυανόλευκοι" του Αργοστολιού απαλλαγμένοι από το άγχος θυμίζουν πλέον την περυσινή πολύ καλή ομάδα.
Και η Σάμη όμως, παρά τις πολλές ελλείψεις και τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτές, δείχνει εξαιρετικά στοιχεία και σίγουρα η βαθμολογική της θέση δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που δείχνει σαν ομάδα.
Φαβορί: Ένα παιχνίδι χωρίς φαβορί και τις ομάδες εξ' ίσου ικανές για κάθε αποτέλεσμα.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση με 21 βαθμούς (6 Ν., 3 Ι. και 6 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 7η, ισόβαθμοι της Προόδου Ιθάκης με 19 βαθμούς (5 Ν., 4 Ι., και 6 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Δ. Ματιάτο.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο.Κ.Ι.
                               
Φαβορί ο Α.Ο.Κ.Ι....... Για την έκπληξη οι γηπεδούχοι
Τελευταίο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική ή αν θέλετε τα 2/3 του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, στις 3 μ.μ. στις Κεραμειές με τα Φωκάτα να φιλοξενούν τον Α.Ο.Κ.Ι. σε ένα μάτς που σίγουρα δεν είναι το φαβορί για τη νίκη.
Οι γηπεδούχοι φέτος με μια όχι ιδιαίτερα καλή παρουσία, αλλά και πολλές ατυχίες, βρίσκονται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 8 βαθμούς στο ενεργητικό τους κάτι που σίγουρα δεν αρέσει σε κανέναν στην ομάδα της Λακήθρας.
Όπως προαναφέραμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορεί να είναι το φαβορί λόγω του ονόματος του αντιπάλου αλλά και της ανωτερότητας των φιλοξενουμένων. Όμως το σίγουρο είναι ότι θα παλέψουν για το καλύτερο και από εκεί και πέρα ότι προκύψει.
Οι φιλοξενούμενοι, πιο ποιοτικοί και με σημαντικές μονάδες στο ρόστερ τους, αρκετά ενισχυμένοι τον τελευταίο καιρό, αλλά και την ψυχολογία στα κάτω της, μετά την ήττα-αποκλεισμό τους την περασμένη Τετάρτη από τα Διλινάτα, έχουν σαν στόχο πλέον μόνο το πρωτάθλημα και πρέπει να συνέλθουν σύντομα. Για αυτό θα πάνε στις Κεραμειές να διεκδικήσουν και να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα μπορεί να βρεθούν σε ακόμη καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. 
Φαβορί: Παρότι αγωνίζεται εκτός έδρας και με έναν αντίπαλο που "καίγεται" για βαθμούς θεωρούμε την ομάδα του Αργοστολιού το φαβορί.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση με 8 βαθμούς (2 Ν., 2 Ι. και 10 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 7η με 18 βαθμούς (5 Ν., 3 Ι., και 6 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει σχετικά εύκολα με σκορ 4-1. 
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Γ. Αντωνάτο.

Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
37
15
12
1
2
30
11
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
36
15
11
3
1
51
11
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
35
15
11
2
2
49
19
-.
Α.Ο.Κ.Ι.
35
15
11
2
2
46
7
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
22
15
6
4
5
28
14
6.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΝΙΑΚΟΣ
21
15
6
4
6
30
24
7.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
19
15
5
4
6
20
25
-.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
19
15
5
4
6
24
20
9.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
12
15
3
3
9
21
47
10.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
8
15
2
2
11
11
44
11.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
7
15
2
1
12
12
68
-.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4
15
1
1
13
9
41












 
Η επόμενη αγωνιστική 
(17η 21-25/2/2015)
α/α
Αγώνας

1.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
5.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
6.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου