Παρασκευή, Φεβρουαρίου 27

Η Pre game της 18ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας



Συνεχίζεται το πρωτάθλημα  της Α' κατηγορίας το Σάββατοκύριακο με την 18η αγωνιστική και αρκετά ενδιαφέροντες αγώνες τόσο για την κορυφή όσο και για την "ουρά".
Σημαντικότερα είναι αυτά μεταξύ Προόδου-Διλινάτων και Πυλαριακού-Πρόννων.
Στην Ιθάκη και την Πρόοδο δοκιμάζονται τα πρωτοπόρα Διλινάτα
Το μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον την 18η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας που έχει να κάνει με την κορυφή εστιάζεται στο Βαθύ μεταξύ Προόδου-Διλινάτων. Ένα παιχνίδι που μπορεί να φέρει ανακατατάξεις ή και τίποτα στον βαθμολογικό πίνακα και στους πρωτοπόρους.
Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους που αν περάσουν από το Βαθύ θα έχουν κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρωτιά στην κανονική περίοδο.
Στις Κεραμειές η 2η του πίνακα Α.Ε.Κ. φιλοξενείται από τα ανεβασμένα τον τελευταίο καιρό Φωκάτα και μοναδικός στόχος στην ομάδα του Γ. Τόγια είναι το τρίποντο. Ένα τρίποντο που μπορεί σε συνδυασμό με ένα "καλό" αποτέλεσμα στην Ιθάκη να την φέρει ακόμη και στη 1η θέση!
Η 3η Εικοσιμία σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στις Κεραμειές αντιμετωπίζει τον δυνατό Παλληξουριακό και το ζητούμενο είναι η νίκη αφού δεν επιτρέπεται καμία βαθμολογική απώλεια. Οι φιλοξενούμενοι με ήττα μένουν εκτός 4αδας.
Ο Α.Ο.Κ.Ι. τυπικά φιλοξενούμενος στο Δ.Α.Κ. της Σάμης θέλει νίκη και καλή εμφάνιση με στόχο να μη χαθεί άλλο έδαφος .
Στη Ιθάκη ο αδιάφορος βαθμολογικά Παγκέ φιλοξενείται από τον Οδυσσέα με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο νίκη για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Α' κατηγορία για ακόμη μια χρονιά.
Τέλος στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, αυτή την φορά των ουραγών, ο Πυλαριακός παίζει το τελευταίο του "χαρτί" μήπως και σώσει την παραμονή του στην κατηγορία. Αν χάσει τελειώνει. Αν επικρατήσει αλλάζει τα δεδομένα και μπορεί να ελπίζει ότι στη συνέχεια θα τα καταφέρει. Και οι φιλοξενούμενοι όμως το μόνο που δεν θα ήθελαν σε αυτό το παιχνίδι είναι η ήττα!
Συμπερασματικά η 18η είναι η αγωνιστική που μπορεί να διαμορφώσει μια άλλη εικόνα στην 4αδα, αλλά και να ξεκαθαρίσει ή να μπλέξει τα πράγματα στην "ουρά". 

Αποτέλεσμα εικόνας για referee soccer games
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας – ημερομηνία – ώρα - γήπεδο
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Σάββατο  28-2-2015 ώρα: 11:00
Δημοτικό Ιθάκης
Τριάντος
Διονύσης
Μαγουλάς Σπ. 
Γιαννοπούλου Κ.
2.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ – ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
Σάββατο  28-2-2015 ώρα: 13:00
Δημοτικό Ιθάκης
Μαγουλάς
Σπύρος
Τριάντος Δ.
Γιαννοπούλου Κ.
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ- ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Σάββατο  28-2-2015 ώρα  15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Ματιάτος
Διονύσης
Κιόσης Κ.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
4.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο.Κ.Ι.
Σάββατο 28-2-2015 ώρα: 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Αβάζαρος
Χρήστος
Κομητόπουλος Π.
Καπογιαννόπουλος Ι.
5.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
Κυριακή 1-3-2015  ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Αβάζαρος
Χρήστος
Κομητόπουλος Π.
Γιαννοπούλου Κ.
6.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Κυριακή 1-3-2015  ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Ματιάτος Δ.
Καπογιαννόπουλος Ι.

Αναλυτικά οι αγώνες:
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                          
Επικίνδυνη έξοδος των Διλινάτων στο Βαθύ.....
Θα κάνουν το 2Χ2 φέτος επί των πρωτοπόρων οι Θιακοί;
Στην Ιθάκη και στο Βαθύ ως είθισται ανοίγει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος.
Έτσι λοιπόν η Πρόοδος το Σάββατο το πρωί φιλοξενεί τα πρωτοπόρα Διλινάτα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους πρωτοπόρους αφού με μια πιθανή νίκη θα έχουν κάνει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι πολύ δυνατοί στην έδρα τους αλλά και με πολύ καλή την γενικότερη παρουσία τους την φετινή χρονιά κατεβαίνουν με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες αλλά και να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις. 
Μπορεί να προέρχονται από εκτός έδρας ήττα 3-0 στο Ληξούρι από τον Παλληξουριακό, όμως η εικόνα τους και σε αυτό το παιχνίδι ήταν καλή.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη με πολλά προβλήματα τραυματισμών, την προηγούμενη αγωνιστική στη νίκη τους στο Αργοστόλι απέναντι στον Πυλαριακό αν και παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες τελικά επικράτησαν με σκορ 4-2.
Πολλά λοιπόν σε αυτό το παιχνίδι θα κριθούν από τις απουσίες και ποιες, αν υπάρξουν, θα είναι αυτές. Αναμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι που κατά πολύ θα κριθεί στο πάθος και τη δύναμη των ποδοσφαιριστών του Κ. Πίππου και του Γκ. Ρέντσι.
Φαβορί: Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους απέναντι σε μια ομάδα που στην έδρα της «τρώει» σίδερα και θεωρούμε τα πάντα ανοικτά.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση με 19 βαθμούς (5 Ν., 4 Ι. και 8 Η) και οι φιλοξενούμενοι στην 1η με 43 βαθμούς (14 Ν., 1 Ι., και 2 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι γηπεδούχοι είχαν περάσει από το Δ.Α.Κ. με μια εκπληκτική νίκη 2-0 στην έκπληξη εκείνης της αγωνιστικής.
Διαιτητής ο κ. Δ. Τριάντος με βοηθούς τον κ. Σπ. Μαγουλά και την κα Κ. Γιαννοπούλου. 
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.- ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ             
                              
Νίκη για να τελειώνουν με την παραμονή τους οι γηπεδούχοι.....
Χωρίς άγχος ο Παγκέ για νικηφόρο πέρασμα από το νησί
Στη συνέχεια και στο ίδιο γήπεδο, στις 13:00 ακολουθεί το ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ Οδυσσέα-Παγκεφαλληνιακού.
Οι γηπεδούχοι τελευταία με πολλές ελλείψεις αλλά και ατυχία παράλληλα με τις μέτριες εμφανίσεις τους, έχουν κολλήσει στους 12 βαθμούς με αποτέλεσμα να μην έχουν σιγουρέψει ακόμη την παραμονή τους και κάπου εκεί να υπάρχει και το ανάλογο άγχος στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Βόρειας Ιθάκης. Το ευχάριστο για τον προπονητή της κ. Σπ. Ζερβό η επιστροφή του «τοτέμ» της ομάδας, του έμπειρου Νικ. Προσαλέντη ο οποίος πλέον έχει αποθεραπευτεί πλήρως, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι των Πρόννων.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους με εξασφαλισμένη την παραμονή τους αγωνίζονται χωρίς άγχος και το κυριότερο με πολλά νέα και ελπιδοφόρα παιδιά, αφού ο Γ. Βασιλάκης προετοιμάζει μια νεανική ομάδα για την επόμενη περίοδο και θέλει να τα προετοιμάσει προσφέροντας τους εμπειρίες και ιδιαίτερα σε δύσκολες έδρες, κάτι που αναμένεται να κάνει και σε αυτό το παιχνίδι.
Παρ’ όλα αυτά οι «κυανόλευκοι» του Αργοστολίου» θα πάνε στο Βαθύ για τη νίκη και το τρίποντο περισσότερο για λόγους γοήτρου και καλής ψυχολογίας. Αντίθετα οι «κιτρινόμαυροι» της Ιθάκης «καίγονται» για το τρίποντο. Ένα τρίποντο που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τους απαλλάξει από το άγχος της παραμονής στη συνέχεια.
Φαβορί: Ένα παιχνίδι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα και τους γηπεδούχους να καίγονται δύσκολα μπορεί να πεις κάποια από τις δυο ομάδες φαβορί.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση, με 12 βαθμούς (3 Ν., 3 Ι. και 11 Η.), και οι φιλοξενούμενοι στην 7η, με 21 βαθμούς (6 Ν., 3 Ι., και 8 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Η ομάδα της Βόρειας Ιθάκης κάνοντας το μεγάλο "μπαμ" είχε επικρατήσει στο Αργοστόλι με σκορ 2-1!
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τον κ. Δ. Τριάντο και την κα Κ. Γιαννοπούλου.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
                           
Ενδιαφέρον παιχνίδι στις Κεραμειές.... Απαγορευτική οποιαδήποτε άλλη απώλεια για τους γηπεδούχους.... Επικίνδυνο το Ληξούρι
Η αγωνιστική συνεχίζεται το απόγευμα στις Κεραμειές όπου η Εικοσιμία στις 3 μ.μ. σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι φιλοξενεί τον επικίνδυνο Παλληξουριακό.
Οι γηπεδούχοι μετά την ισοπαλία την Τετάρτη στο ντέρμπι του Δ.Α.Κ. με αντίπαλο τον Α.Ο.Κ.Ι. και την μετατόπιση της στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα δεν έχει άλλα περιθώρια βαθμολογικών απωλειών και με «κωδικό» τη νίκη κατεβαίνει στις Κεραμειές για το τρίποντο.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη με λιγοστές πιθανότητες εισόδου τους στην τελική 4αδα, αλλά πάντα επικίνδυνοι θέλουν να τις εξαντλήσουν αφού γνωρίζουν ότι σε περίπτωση ήττας χάνεται και η τελευταία.
Έτσι θα πάνε στις Κεραμειές να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί από ένα τέτοιο παιχνίδι. Το μόνο που προβληματίζει τον Π. Μαρκέτο είναι κατά πόσο μπορεί να πείσει τους παίκτες του ώστε το  μυαλό τους να μην είναι  στον μεγάλο τελικό του τοπικού κυπέλλου της προσεχούς Τετάρτης.
Ο Δ. Ζησιμάτος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Σπ. Αλεξανδράτο και Π. Στεφανάτο, ενώ επανέρχονται μετά από 4 αγωνιστικές οι Κ. Κουμαριώτης και Δ. Μαρκαντωνάτος.
Φαβορί: Ένα παιχνίδι από αυτά που λέγονται αμφίρροπα μιας και οι Ληξουριώτες απαλλαγμένοι από το άγχος ενδιαφέρονται μα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για είσοδο στην 4αδα. Από την άλλη μια Εικοσιμία δεν θέλει άλλες απώλειες και στην έδρα της και είναι πολύ δυνατή. Θα δώσουμε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση, με 40 βαθμούς (12 Ν., 4 Ι. και 1 Η.), και οι φιλοξενούμενοι στην 5η, με 28 βαθμούς (8 Ν., 4 Ι., και 5 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Η ομάδα της Εικοσιμίας είχε περάσει από το Ληξούρι και τον Άγιο Αντώνη με σκορ 2-1.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τον κ. Κ. Κιόση και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
                                     
Το ζητούμενο η νίκη για τον Α.Ο.Κ.Ι.....
Χωρίς άγχος η Σάμη για το καλύτερο
Την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Σάμη τυπικά γηπεδούχος σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι φιλοξενεί τον Α.Ο.Κ.Ι..
Οι γηπεδούχοι μετά την κακή τους εμφάνιση και την εντός έδρας ήττα την Τετάρτη από τα Φωκάτα θέλουν να σηκώσουν γρήγορα κεφάλι και να επανέλθουν τουλάχιστον στις καλές τελευταίες εμφανίσεις. Άλλωστε αυτό είναι και το ζητούμενο από τον Γ. Καρελάκη ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την δυναμικότητα του αντιπάλου της ομάδας του και προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του.
Σίγουρα το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο αλλά οι Σαμικοί θα πάνε στο Δ.ΑΚ. να παλέψουν και να πάρουν το καλύτερο δυνατόν.
Ο Α.Ο.Κ.Ι. από την άλλη μετά την εντός έδρας ισοπαλία, παρά την καλή του εμφάνιση δεν έχει άλλα περιθώρια βαθμολογικών απωλειών και ο στόχος σε αυτό το παιχνίδι είναι ένας. Το τρίποντο της νίκης.
Την προηγούμενη Τετάρτη έδειξε αρκετά καλά σημάδια ακόμη και όταν αγωνίζονταν με δέκα, και παρότι βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ έδειξε να μην τα παρατάει αλλάζοντας την ροή και το αποτέλεσμα του αγώνα και αυτό είναι κάτι θετικό για τους «μελανόλευκους».
Ο Σπ. Παπαδάτος δεν μπορεί να υπολογίζει στον κεντρικό του αμυντικό Στ. Καππάτο που είναι τιμωρημένος.
Φαβορί: Ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι. Θεωρούμε τους φιλοξενούμενους πιο πλήρεις και φαβορί για τη νίκη.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση με 22 βαθμούς (6 Ν., 4 Ι. και 7 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 4η με 39 βαθμούς (12 Ν., 3 Ι., και 2 Η.).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει με σκορ 3-0.
Διαιτητής ο κ. Χ. Αβάζαρος  με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ι. Καπογιαννόπουλο.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
                           
Τελευταία ευκαιρία για τον Πυλαριακό....
Νίκη ή ισοπαλία οι φιλοξενούμενοι για να τελειώσουν με την παραμονή τους στην κατηγορία

Συνέχεια της αγωνιστικής την Κυριακή όπου στις 3 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στο μεγάλο ντέρμπι των  ουραγών του πρωταθλήματος ο Πυλαριακός φιλοξενεί τους Πρόννους σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το μέλλον των παραπάνω ομάδων στην κατηγορία, ιδιαίτερα των γηπεδούχων.
Για την ομάδα του Κ. Κουγιανού ίσως είναι το τελευταίο της χαρτί στην υπόθεση παραμονής, αφού σε περίπτωση νίκης παραμένει στο κόλπο της «σωτηρίας», ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει εκτός απροόπτου να ετοιμάζει τις «βαλίτσες» της για επιστροφή στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της επόμενης περιόδου.
Είναι ένα παιχνίδι που όλοι στην ομάδα των «κυανέρυθρων» της Πυλάρου γνωρίζουν την αναγκαιότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών αλλά και τι πρέπει να κάνουν για να τα καταφέρουν.
Οι φιλοξενούμενοι τον τελευταίο καιρό με την εμπειρία τους σήκωσαν κεφάλι πετυχαίνοντας θετικά αποτελέσματα με πρόσφατο το 3-0 επί του Οδυσσέα με αποτέλεσμα να έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε ότι αφορά την παραμονή τους. 
Πρώτος στόχος για την ομάδα του Γ. Κουρκουμέλη στη «μάχη» των Μακρυωτίκων είναι να βγει νικήτρια από τη μεγάλη "μάχη" ή τουλάχιστον να μην χάσει, αφού και η ισοπαλία δεν θα την "χαλάσει" μιας και θα διατηρήσει την πολύ σημαντική διαφορά των 6 βαθμών.
Με αυτά και μ' αυτά αναμένουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Μια «μάχη» που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και στα 90 λεπτά του.
Φαβορί: Με την έννοια ότι οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την δική τους παραμονή, έχουν ένα πολύ μικρό προβάδισμα. Βέβαια τόσο μικρό που δεν μπορεί να τους κάνει φαβορί απέναντι στους έμπειρους και ενισχυμένους φιλοξενούμενους.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 12η θέση με 4 βαθμούς (1 Ν., 1 Ι. και 15 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 11η με 10 βαθμούς (3 Ν., 1 Ι., και 13 Η.). 
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Μια μεγάλη νίκη με σκορ 3-1 υπέρ των φιλοξενούμενων στο γήπεδο των Τζανάτων.
Διαιτητής ο κ. Χ. Αβάζαρος με βοηθούς τον κ. ον κ. Π. Κομητόπουλο και την κα  Κ. Γιαννοπούλου.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
                                       
Πάει Κεραμειές περιμένοντας ότι θα έχει καλά νέα από Ιθάκη
Για την έκπληξη οι γηπεδούχοι
Τέλος την ίδια ώρα στις Κεραμειές με το παιχνίδι ανάμεσα στα Φωκάτα και την Α.Ε.Κ. ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι μετά την πολύ καλή τους παρουσία και την εντυπωσιακή τους νίκη στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου επί της πολύ δυνατής ομάδας της Σάμης και με την ψυχολογία στα ύψη θα παραταχθούν απέναντι σε έναν καλύτερο από αυτούς αντίπαλο για το καλύτερο και μια καλή εμφάνιση. Οι βάσεις άλλωστε για την παραμονή τους στην Α’ κατηγορία μπήκαν την προηγούμενη αγωνιστική. Όλοι άλλωστε στην ομάδα του Μιχ. Αθηναίου γνωρίζουν την δυσκολία να διεκδικήσεις πολλά πράγματα από έναν τέτοιο αντίπαλο αλλά σίγουρα θα παλέψουν όπως είπαμε για το καλύτερο.
Η φιλοξενούμενοι από την άλλη ενισχυμένοι πλέον αρκετά και ευρισκόμενοι σε ανοδική πορεία, παράλληλα με την καλή ψυχολογία που τους δίνει η 2η θέση, θα πάνε στις Κεραμειές με μοναδικό στόχο τη νίκη και το τρίποντο, που αν τα νέα την προηγούμενη μέρα, από την Ιθάκη είναι καλά, μπορεί να τους φέρει ακόμη και στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Σίγουρα η ομάδα του Γ. Τόγια είναι ανώτερη, έχερι καλύτερες μονάδες και πολλές επιλογές. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό παίζει και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Είναι το φαβορί και αν θέλει να διεκδικήσει την πρωτιά το τρίποντο σε τέτοια παιχνίδια είναι απαραίτητο.
Έτσι αν αναλογιστούμε ότι οι γηπεδούχοι είναι μια ομάδα που δεν κλείνεται στην άμυνα της και παίζει ανοικτό ποδόσφαιρο αναμένουμε πλούσιο θέαμα και αρκετά τέρματα στο παιχνίδι.
Φαβορί: Θεωρούμε τους "κιτρινόμαυρους", αφού και καλύτερη αλλά και πιο ποιοτική ομάδα από τους γηπεδούχους διαθέτει. Όπως και να έχει όμως χρειάζονται την ανάλογη προσοχή.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 10η θέση, με 11 βαθμούς (3 Ν., 2 Ι. και 12 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 2η με 41 βαθμούς (13 Ν., 2 Ι., και 2 Η.). 
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου:Εύκολη νίκη για τους φιλοξενούμενους στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 6-0. 
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και Ι. Καπογιαννόπουλο.
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
43
17
14
1
2
37
14
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
41
17
13
2
2
55
19
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
40
17
12
4
1
55
14
4.
Α.Ο.Κ.Ι.
39
17
12
3
2
53
10
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
28
17
8
4
5
34
15
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
22
17
6
4
7
28
23
7.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΝΙΑΚΟΣ
21
17
6
3
8
31
30
8.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
19
17
5
4
8
21
30
9.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
12
17
3
3
11
22
53
10.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
11
17
3
2
12
14
50
11.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
10
17
3
1
13
15
71
12.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4
17
1
1
15
12
48



 
Η επόμενη αγωνιστική
(19η 7 & 8/3/2015
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
4.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
5.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
6.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου