Σάββατο, Φεβρουαρίου 28

Ο Οδυσσέας πέρασε το .... τεστ..... Νίκησε 3-0 τον Παγκέ


Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.- ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  3-0
                                     
                              
Νίκη παραμονής για τους Θιακούς... Πάλεψαν όσο μπορούσαν τα δέκα παιδιά του Παγκέ που άφησε καλές εντυπώσεις
Γράφει:ο Αrian Muraj
Αν δεν ήταν το ματς της χρονιάς, για τον Οδυσσέα, έμοιαζε σαν να ήταν ένα δύσκολο τεστ που έπρεπε να περάσει (βάσει ονόματος του αντιπάλου) για να δείξει ότι αξίζει την παραμονή του στην κατηγορία.
Με την νίκη 3-0 επί του Πάγκε, ο Οδυσσέας, όχι απλά επιβεβαίωσε ότι αξίζει και με το παραπάνω την παραμονή στην κατηγορία αλλά και ότι δεν έπρεπε να ετίθετο θέμα για αυτό.
Κάτω από ένα ψιλόβροχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, οι όχι και λίγοι θεατές για ένα τέτοιο χειμωνιάτικο ματς, έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι.  Η δυο ομάδες, όπως παρατάχθηκαν στο γήπεδο, βεβαίως απολύτως διαφορετικές η μία από την άλλη. 
Ο μεν Οδυσσέας στο ματς της χρονιάς λόγω ιδιαίτερης σημασίας και οι δε του Πάγκε, αποδεκατισμένοι από ιώσεις και πολλές απουσίες!! Μια ομάδα που βγήκε στο γήπεδο με 10 ποδοσφαιριστές και χωρίς κάποιον στο πάγκο αφού ο προπονητής Γιώργος Βασιλάκης έμεινε Κεφαλονιά, κλινήρης με 39 πυρετό.
Όμως ο Πάγκε προς τιμή των ποδοσφαιριστών του δεν κάθισε πίσω σε καμία περίπτωση αλλά έπαιξε με όλες του τις δυνάμεις και πάνω από όλα, ο νεαρός τερματοφύλακας του, ήταν... απλά απολαυστικός και αν μην τι άλλο, αξίζουν συγχαρητήρια στον σύλλογο για αυτό που χρόνια τώρα παράγει!
Δεν είναι υπερβολικό να πεις ότι μια τέτοια απόδοση ο Οδυσσέας δεν είχε πιάσει ποτέ και αν δεν ήταν ο Τζάκης με τουλάχιστον δυο εκπληκτικές επεμβάσεις και άλλες τρεις που αστόχησαν οι παίκτες του Οδυσσέα, το άγχος θα είχε εξαφανιστεί από το πρώτο ημίχρονο.
Στον δεύτερο πάλι το θέαμα ήταν πλούσιο και πρέπει να πούμε μπράβο στα παιδιά του Πάγκε για αυτό. Ο Οδυσσέας είχε τον μαχητή Προσαλέντη που τελείωσε την μεγάλη προσπάθειά  που είχε ξεκινήσει από τον πρώτο ημίχρονο, σερβίροντας το πρώτο γκολ στον Γαλάτη ενώ, ο Çela, ενεργοποίησε το turbo και η δεξιά πτέρυγα της επίθεσης του Οδυσσέα ήταν μόνιμη απειλή για τον Πάγκε. Τα άλλα δυο γκολ δεν άργησαν να έρθουν και έτσι, ο Οδυσσέας με μια καθαρή νίκη, εξασφάλισε το θέμα της παραμονής.
Ο Πάγκε, παρά την ήττα και το σκορ, κέρδισε τις εντυπώσεις και τα παιδιά του αξίζουν τον σεβασμό όλων μας και ένα μεγάλο Μπράβο!
Φάσεις και γκολ
 2΄- Στο ξεκίνημα ο Προσαλέντης σερβίρει έτοιμο γκολ στον Βασιλόπουλο αλλά ο τελευταίος μπερδεύεται και δεν μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα τρία μέτρα από την γραμμή της εστίας του Τζάκη.
 7΄- Εκτέλεση φάουλ του Κοτίνη μακριά από την περιοχή. Το σουτ του όμως δεν ανησυχεί τον Κουτσουβέλη Ζ.
 9΄- Σουτ του Προσαλέντη, ο Τζάκης βρίσκει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα και  αυτή καταλήγει στον οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Μαρούλης από κοντά δεν καταφέρνει να την σπρώξει στα δίχτυα.
15΄- Ο Çela θα βγει τετ α τετ με τον Τζάκη, τον αποφεύγει αλλά το πλασέ του καταλήγει άουτ.
17΄- Άλλο ένα φάουλ του Κοτίνη, μπλοκάρει ο Κουτσουβέλης Ζ.
23' - ο Προσαλέντης παίρνει την μπάλα από το κέντρο και περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του, μπαίνει στην περιοχή και εξαπολύει ένα δυνατό σουτ με το αριστερό, αλλά ο Τζάκης διώχνει εκπληκτικά στο "Γ" της εστίας του αφήνοντας έκπληκτο και τον ίδιο τον Προσαλέντη που τον συγχαίρει!
28΄- Σουτ του Çela εντός περιοχής και πάλι μπλοκάρει ο φανταστικός Τζάκης.
30΄- Σουτ του Bisha έκτος περιοχής η μπάλα άουτ.
32΄- Ο Προσαλέντης μπαίνει διαγώνια στην περιοχή και βρίσκεται τετ α τετ με τον Τζάκη αλλά αστοχεί.
37΄- Σουτ του Μαρούλη μπλοκάρει ο Τζάκης.
Δεύτερο ημίχρονο
46΄- Σουτ εκτός περιοχής από τον Bisha μπλοκάρει ο Τζάκης.
47΄- Τετ α τετ του Muka με τον Ζ. Κουτσουβέλη ο οποίος όμως δεν ευστοχεί στο πλασέ.
49΄- Φάση διαρκείας στην περιοχή του Πάγκε, ο Γαλάτης κοντά στην εστία απειλεί με κεφαλιά αλλά απομακρύνουν οι αμυντικοί.
Γκοοοοολ
51΄- Ο Προσαλέντης, κερδίζει τη "μάχη" από τους αμυντικούς στην γραμμή του άουτ και στο ύψος της μικρής περιοχής, θα βγάλει μια σέντρα στον Γαλάτη ο οποίος με κεφαλιά σκοράρει και 1-0.
55΄- Σουτ του Çela η μπάλα λίγο άουτ.
56΄- Ανάποδο ψαλίδι από τον Γαλλάτη, η μπάλα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Τζάκη.
58΄- Διαγώνιο σουτ του Κοτίνη εντός περιοχής η μπάλα άουτ.
Γκοοοοολ
61’ - Ο Çela κάνει τα πάντα από τα δεξιά, μπαίνει μέσα στην περιοχή και σερβίρει για τον Προσαλέντη. Το σουτ βολέ του τελευταίου, που είναι από τα σπεσιαλιτέ του, ούτε ο Τζάκης, παρά την προσπάθεια του δεν μπόρεσε να σταματήσει και 2-0.
65΄ - Ο Çela θα μπει  στην περιοχή του Πάγκε, σουτάρει δυνατά και διαγώνια αλλά ο Τζάκης διώχνει με τα πόδια.
70΄- Εκτέλεση φάουλ από τον Φατούρο, η μπάλα βρίσκει στο δεξί δοκάρι του Τζάκη.
77΄- Διαγώνιο σουτ του Çela  από την γραμμή  της μεγάλης περιοχής η μπάλα άουτ.
Γκοοοοολ
81΄- Μετά από μια φάση διαρκείας στην περιοχή του Πάγκε, ο Çela σουτάρει κάτω από τα πόδια των αμυντικών και ο Τζάκης  είναι αδύνατον αυτή την φορά να αποσοβήσει το 3-0.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τον κ. Δ. Τριάντο και την κα Κ. Γιαννοπούλου.
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Κουτσουβέλης Ζ., Γαλάτης, Μαλιακρίδας, Αργυρακάκης, Φατούρος, Κώτσης, Bisha Renato, Προσαλέντης, Μαρούλης, Çela Klaurent, Βασιλόπουλος.
Πάγκε:(Γ. Βασιλάκης), Τζάκης, Ράκας, Τριανταφυλλίδης, Μεγαδούκας, Δραγούτας, Μποσίνης, Κοτίνης, Μπάμπης, Μούκα, Βασιλάκης.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή αυτού του άρθρου χωρίς την άδεια του Sportsthea
Φώτο από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου