Τρίτη, Φεβρουαρίου 24

5ος ΒΑΛΛΙΑΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ένας μήνας και ελάχιστες ημέρες απομένουν από την ημερομηνία διεξαγωγής του 5ΟΥ Βαλλιανείου Αγώνα δρόμου, ο οποίος προσδοκούμε να είναι καλύτερος, πλουσιότερος σε παράλληλα δρώμενα,  πιο οργανωμένος αγωνιστικά από κάθε άλλη φορά.
Φέτος δεν θα κουραστούμε και τόσο πολύ. Μια  ελαφρά μετατροπή της διαδρομής μας απαλλάσσει από τον «Γολγοθά» της μεγάλης ανηφόρας προς την διασταύρωση με την Λάσση και εκείνης προς τον Φαραώ που ακολουθεί. Κατανοούμε ότι η δύναμη της συνήθειας είναι ισχυρή, είναι άλλωστε πολλά και τα ανηφόρια της ζωής…αλλά ας μην τα υιοθετούμε και στην ψυχαγωγία μας.
Τρέχουμε λοιπόν στην κλασσική διαδρομή του αγώνα, από την πλατεία, στον δρόμο με τους Φοίνικες, στο ορφανοτροφείο, προς Φανάρι, όπως την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε αλλά στο ύψος του Βιολογικού, μπροστά από το εστιατόριο του Όσκαρ, με  επιτόπου ανατροπή επιστρέφουμε στην πλατεία από την ίδια ακριβώς διαδρομή.
Στο σημείο της αναστροφής θα υπάρχουν άτομα από τα οποία θα παραλαμβάνετε αποδεικτικό το ότι φτάσατε στο σημείο αυτό και το οποίο οφείλετε να κρατάτε έως τον τερματισμό σας προκειμένου να πιστοποιείται η ολοκλήρωση της διαδρομής.
Οι αγωνιστικές κατηγορίες παραμένουν όπως και τα προηγούμενα έτη  ενώ θα υπάρχουν και μικρότερες διαδρομές για τα παιδιά. Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν αναμνηστικό μετάλλιο ενώ οι νικητές των κατηγοριών βραβεύονται ξεχωριστά.
Φέτος ο αγώνας μας διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ, ενώ μας υποστηρίζουν όπως πάντα το Βαλλιάνειο Κληροδότημα, το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλληνίας αλλά και οι χορηγοί μας. Όλοι οι φορείς και όσοι με οποιονδήποτε τρόπο συνδράμουν στην προσπάθειά μας, θα δημοσιοποιούνται κατά περίπτωση σε επόμενες ανακοινώσεις μας, κατά τον αγώνα ή μετά το πέρας αυτού.
Επιπλέον όσοι συμμετέχουν εκτός νησιού υπάρχουν διευκολύνσεις για τα θέματα μεταφοράς και διαμονής τους σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του νησιού μας , με ημιδιατροφή (Αίνος-Mirabel).
Πληροφορίες στο  6970992915
ΕΚ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΦΩΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΦΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου