Παρασκευή, Φεβρουαρίου 20

Συνέχισε με νίκη ο Παλληξουριακός 3-0 την Πρόοδο στο Ληξούρι


ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.  3-0
                                     
Θέλουν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα συμμετοχής τους στην 4αδα οι γηπεδούχοι... Πάλεψαν οι Θιακοί αλλά....
Ενδιαφέρον ήταν το πρωινό παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι το Σάββατο με τον γηπεδούχο Παλληξουριακό να επικρατεί της δυνατής Προόδου Ιθάκης με σκορ 3-0.
Με τη νίκη τους αυτή οι Ληξουριώτες διατηρούν τις έστω ελάχιστες πιθανότητες που έχουν για είσοδο στην τελική 4αδα, αντίθετα με τους Ιθακήσιους που παρέμειναν στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα προσθέτοντας παράλληλα άλλη μια ήττα στο παθητικό τους με αποτέλεσμα να δυσκολεύει η συνέχεια για το καλό πλασάρισμα.
Σε γενικές γραμμές οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α’ ημίχρονο και οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο. Η νίκη των πρώτων είναι δίκαιη.
Φάσεις και γκολ
Στο 25’ ο Σπ. Μαρκάτος θα εκτελέσει το φάουλ από δεξιά στην περιοχή, εκεί με κεφαλιά o Σωκρ. Μαρκάτος, θα στείλει την μπάλα στο απέναντι «Γ» της εστίας του Γ. Τσιντήλα δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους 1-0.
Ο Γ. Λούλουδας στο 32’ θα πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ όταν θα σουτάρει με πολύ δύναμη εκτός περιοχής και θα στείλει την μπάλα να καρφωθεί στο δεξί «Γ» της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Γ. Τσιντήλα βάζοντας μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους 2-0.
Με αυτό το σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο άλλαξε η εικόνα του ματς με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι και να ψάχνουν την γρήγορη μείωση του σκορ ώστε να ξαναμπούν στο παιχνίδι.
Παρ’ όλα αυτά ήταν αυτοί που δέχθηκαν αντί το 2-1, το 3-0 το οποίο έβαλε τέλος στα όνειρα τους για κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα στο 58’ μετά την προσωρινή απόκρουση, σε μακρινό σουτ των παικτών των γηπεδούχων, του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Γ. Τσιντήλα ο Ζάβαλης από πολύ κοντά με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.
Η Πρόοδος θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ όταν στο 66’ ο Κιοράι με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια θα μπει στην περιοχή και θα ανατραπεί από τον Κ. Αντωνάτο με τον διαιτητή κ. Βασιλόπουλο να υποδεικνύει την παράβαση.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος σημαδεύοντας το κέντρο του τέρματος για να αποκρούσει τελικά ο Δ. Μοσχόπουλος διατηρώντας το «0» για την εστία του.
Οι γηπεδούχοι είχαν και ένα σουτ του Ηλ. Αντωνάτου μετ ά την πάσα του Ηλ. Ζερβούστο κάθετο δοκάρι του Τσιντήλα.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τον κ. Σπ. Μαγουλά και την κα Ε. Μοσχονά.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Π. Μαρκέτος), Μοσχόπουλος, Λαδάς, Αντωνάτος Κ., Πρεντάνος, Λούλουδας, Μαρκάτος Σωκ., Μαρκάτος Σπ. 73’ λ.τ. Αντωνάτος Ε.), Βολνίσκι, Αντωνάτος Ηλ. (85’ Κατσιβέλης Χαρ.), Ζάβαλης (65’ Μαρινάκης), Ζερβός.
Πρόοδος:(Κ. Πίππος), Γ. Τσιντήλας, Κωστόπουλος (46’ Πόρτολος), Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Τσίρος (73’ Τσιντήλας Τηλ.), Τσάμης, Κιοράι (77’ Αμίτσης), Αρταβάνης, Βλασσόπουλος.
sportsthea
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή αυτού του άρθρου χωρίς την άδεια του Sportsthea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου