Σάββατο, Φεβρουαρίου 28

"Γκέλα" η Εικοσιμία 2-3 από τον Παλληξουριακό και συνεχίζει στην 4η θέση (Φώτο)


Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  2-3
Νίκησε ο Παλληξουριακός και συνεχίζει το κυνήγι να προλάβει 4αδα
Ο Παλληξουριακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι των Κεραμειών με ένα τεράστιο «2» που τον διατηρεί σε τροχιά πρόκρισης στα playoffs της κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο και ευτύχησαν να προηγηθούν δυο φορές, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν ισάριθμες φορές και στην μοναδική φορά που προηγήθηκαν πήραν το τρίποντο της νίκης.
Η ομάδα του Ληξουριού έδειξε πανέτοιμη ενόψει του μεγάλου τελικού του τοπικού ποδοσφαίρου.
Όσον αφορά το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό με την Εικοσιμία να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι στημένοι σωστά στον αγωνιστικό χώρο δημιουργούσαν καταστάσεις με αντεπιθέσεις και ήταν πολύ επικίνδυνοι ιδιαίτερα με τον Παπαδάτο.
Φάσεις και γκολ
Άτυχη θα σταθεί η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου αφού το σουτ του Αποστολάτου στο 4’ θα σταματήσει στο κάθετο δοκάρι του Γιαννά.
Στο 10’ όμως θα είναι πιο τυχερή αφού θα πετύχει το 1-0 ανοίγοντας παράλληλα το σκορ στο παιχνίδι. Ο Κονόμη με ωραία κάθετη πάσα θα βρει μέσα στην περιοχή τον Γ. Μινέτο και αυτός με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ. 
Ο Παλληξουριακός θα αντιδράσει γρήγορα και στο 24’ θα καταφέρει να ισοφαρίσει σε 1-1 με κεφαλιά του Βολνίσκι μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαυροειδή και την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι και πάλι θα πάρουν το προβάδισμα στο 40’ όταν ο Μπούσι εκτελεί το φάουλ και ο Αντωνάτος με ωραία καρφωτή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
Στο 45’ ο ίδιος παίκτης θα πιάσει το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Καραίσκος θα κάνει σπουδαία απόκρουση.
Έτσι το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ.
Με την έναρξη του δεύτερου η Εικοσιμία θα είναι και πάλι άτυχη όταν το δυνατό σουτ του Κονόμη εκτός περιοχής θα σταματήσει για δεύτερη φορά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καραίσκου.
Έτσι στο 60' οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν εκ νέου στην ισοφάριση και στο 2-2. Ο Σωκ. Μαρκάτος εκτελεί ένα μακρινό φάουλ στην αντίπαλη περιοχή, ο Παπαδάτος θα κατεβάσει όμορφα την μπάλα και θα πλασάρει εύστοχα τον Γιαννά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 82’ ο Παπαδάτος θα βγει στην κόντρα μετά το βολέ του Καραίσκου και θα πασάρει στον Μαρινάκη ο οποίος καθυστερεί με αποτέλεσμα το σουτ που επιχειρεί να βρει στα σώματα και στη συνέχεια να απομακρυνθεί η μπάλα.
Στο 84’ ο διαιτητής κ. Ματιάτος θα δώσει έμμεσο στην περιοχή των γηπεδούχων εις βάρος του Γιαννά για καθυστέρηση!!!!! με αποτέλεσμα να έχουμε έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.
Στη συνέχεια ο Λούλουδας το εκτελεί, η μπάλα κοντράρει στον διαιτητή και στην επαναφορά της ο Μαρινάκης με δυνατό σουτ θα την στείλει στα δίχτυα για το προσπέρασμα και το 2-3 των φιλοξενούμενων.
Μετά από αυτό όλη η Εικοσιμία βγήκε στην επίθεση με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετά κενά σε κέντρο και άμυνα και τους φιλοξενούμενους να μην εκμεταλλεύονται.
Στο 88’ Ο Μαρινάκης θα είναι άστοχος μετά την ωραία πάσα του Παπαδάτου.
Τέλος στο 92’ σε μια φάση που ο Μαρινάκης θα χάσει το άχαστο μετά την πάσα του Μπράντι, οι γηπεδούχοι θα διαμαρτυρηθούν για οφσάιντ.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τον κ. Κ. Κιόση και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Εικοσιμία: (Δ. Ζησιμάτος), Γιαννάς, Κονόμη (91’ Καραΐσκος Σπ.) Ψάλτης, Μινέτος Ι., Κουμαριώτης (91’ Χρηστάτος), Αποστολάτος, Αντωνάτος, Μπούσι, Αποστόλου (76’ Μαρκαντωνάτος), Κοκκόσης, Γερασιμάτος.
Παλληξουριακός: (Π. Μαρκέτος), Καραΐσκος Απ., Λαδάς, Αντωνάτος Κ., Πρεντάνος (76’ Μπράτι), Λούλουδας, Μαρκάτος Σωκ., Βολνίσκι, Αντωνάτος Ηλ., Μαυροειδής (46’ Μαρινάκης), Αδηλίνης.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή αυτού του άρθρου χωρίς την άδεια του Sportsthea.
Φώτο από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου