Δευτέρα, Φεβρουαρίου 23

Άγγιξε "κόκκινο" το κέφι και ο χορός στην Αποκριάτικη εκδήλωση των Φωκάτων στον "Κούτουπα"


Σε μια κατάμεστη από φίλους της ομάδας αίθουσα στο εστιατόριο «Κούτουπας» στα Σβορωνάτα, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής ο καθιερωμένος Αποκριάτικος χορός του Α.Ο. Φωκάτων.
Στην σύντομη ομιλία του η «ψυχή» της ομάδας, ο δραστήριος πρόεδρος της κ. Νίκος Φωκάς αναφέρθηκε στην πορεία της αντρικής ποδοσφαιρικής αλλά και της παιδικής ομάδας του Συλλόγου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την πλούσια δραστηριότητα του χορευτικού τμήματος αλλά και την παρουσία της γενικότερα σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες προσφέροντας ανακούφιση και χαρά στους συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη. 
Στη συνέχεια έγιναν οι καθιερωμένες βραβεύσεις όπoυ για φέτος ο Σύλλογος αποφάσισε να βραβεύσει κάποιους ανθρώπους που με τον έναν ή άλλον τρόπο βοηθούν με την προσφορά τους το τοπικό ποδόσφαιρο.
Έτσι πλακέτα απονεμήθηκε στον επιστήμονα και άνθρωπο ιατρό παθολόγο κ. Χαράλαμπο Μουρελάτο.
Στον επίσης επιστήμονα και πάνω από όλα άνθρωπο τον ορθοπεδικό ιατρό κ. Γιώργο Κασσιανό.
Και στον ιδιοκτήτη του Sportsthea κ. Νίκο Κορσιάνο για την πολυετή προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Επίσης στην έκπληξη της βραδιάς το Δ.Σ. βράβευσε τον πρόεδρο της Νίκο Φωκά για αυτά που έχει κάνει στο Σύλλογο. Την απονομή έκανε εκ μέρους του Δ.Σ. ο Παύλος Φωκάς.
Στην συνέχεια ακολούθησε μεγάλο γλέντι με χορό και πλούσια λαχειοφόρο αγορά.
Την παράσταση όπως πάντα έκλεψαν τα χορευτικά συγκροτήματα, ιδιαίτερα το παιδικό, με το υπέροχο πρόγραμμα που παρουσίασαν και για αυτό καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους, αλλά και το καθιερωμένο ζεϊμπέκικο του προέδρου.
Να σημειώσουμε εδώ ότι τα φαγητά της εκδήλωσης, που ήταν πεντανόστιμα και σπιτικά ήταν μια προσφορά των γυναικών του Συλλόγου που για ακόμη μια φορά έβαλαν τα δυνατά τους σε μια άκρως επιτυχημένη γιορτή της ομάδας.
Από την πλευρά του επίσημου τοπικού ποδοσφαίρου παραβρέθηκαν στην γιορτή ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. και πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Βαγγέλης Μαζαράκης με τον αντιπρόεδρο κ. Θέμη Βαλσαμή.
Επίσης σε άλλα τραπέζια διακρίναμε τα μέλη του Δ.Σ. της ίδιας Ένωσης κ.Κ. Γεράσιμο Καραντινό και Γιώργο Κουράκο.
Από την πλευρά μας να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τον δραστήριο Σύλλογο των Φωκάτων, το Δ.Σ. και τον πρόεδρο του κ. Νίκο Φωκά για την ωραία βραδιά που μας πρόσφεραν αλλά πολύ περισσότερο για την μεγάλη τιμή που μας έκαναν με την βράβευση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου