Σάββατο, Φεβρουαρίου 21

Νίκη σωτηρίας για τους Πρόννους 3-0 τον Οδυσσέα Ιθάκης


Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  3-0
                          
Δίκαιη η νίκη των γηπεδούχων
Καλό παιχνίδι, αν και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Τζανάτων δεν προσφέρεται για αυτό,  σήμερα το πρωί ανάμεσα σε Πρόννους και Οδυσσέα Ιθάκης το οποίο ολοκληρώθηκε με νίκη παραμονής των γηπεδούχων και σκορ 3-0!
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τελικά τον στόχο τους που δεν ήταν άλλος από το τρίποντο. Ένα τρίποντο που πλέον πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, τους φέρνει σε θέση ισχύος απέναντι στον Πυλαριακό αλλά και τα Φωκάτα σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή τους.
Μάλιστα μετά από αυτό είχαν την ευκαιρία να ανέβουν στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα ξεπερνώντας και τα Φωκάτα που όμως έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο.
Οι φιλοξενούμενοι με αρκετές ελλείψεις και με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεση τους, κράτησαν για 45’ και προσπάθησαν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν.
Η νίκη των Πρόννων ήταν δίκαιη αφού ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι των αντιπάλων τους.
Φάσεις και γκολ
Στο 56’ οι γηπεδούχοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν ο Χιόνης θα εκμεταλλευτεί την προσωρινή απόκρουση του Ζ. Κουτσουβέλη και στην επαναφορά της μπάλας με σουτ μέσα από την περιοχή θα ανοίξει το σκορ και το 1-0 για την ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο θα «κλειδώσουν» μια «χρυσή» νίκη αφού θα πετύχουν άλλα δυο γκολ ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο.
Συγκεκριμένα στο 81’ ο Αναγνώστης μέσα από την περιοχή και αριστερά θα πιάσει το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Ζ. Κουτσουβέλη για το 2-0.
Το τελικό 3-0 θα γράψει στο 87’ ο ίδιος παίκτης σε μια περίπου όμοια φάση με το διαγώνιο σουτ και πάλι από αριστερά που επιχειρεί να καταλήγει στα δίχτυα.
Διαιτητής ο κ. Χρ. Αβάζαρος με βοηθούς τον κ.κ. Π. Κομητόπουλο και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Αλεξίου, Παππάς, Σολωμός Γ. (80’ Μαγουλάς), Στέλλος, Μπεσλίκας, Τραυλός (70’ Λιναρδάτος), Ζαπάντης-Τζανίνος Κ., Κατσιλίδης, Χιόνης (85’ Κουτροκόης), Αναγνώστης.
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Κουτσουβέλης Ζ., Λίλλας, Νουτσάτος, Λεκατσάς (78’ Μορφέσης), Φατούρος, Μετσάνι (82’ Λοβάρδος), Μαρούλης, Βασιλόπουλος, Κώτσης, Προσαλέντης, Τσέλα.
sportsthea
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή αυτού του άρθρου χωρίς την άδεια του Sportsthea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου