Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου


ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Α'   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Νίκησαν τα Διλινάτα και τον Πυλαριακό και συνεχίζουν την προέλαση τους αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά στους +2
Μεγάλη κερδισμένη η Α.Ε.Κ. στο 3-0 με τον Πάγκε.... Πέρασε 2η
"Χ" στο ντέρμπι έπεσε μια θέση η Εικοσιμία... Παρέμεινε 4ος ο Α.Ο.Κ.Ι.
Μεγάλες νίκες..... Νίκες παραμονής για Φωκάτα - Πρόννους με αντιπάλους Σάμη και Οδυσσέα Ιθάκης αντίστοιχα
Νίκη με μαθηματικές πιθανότητες 4αδας για τον Παλληξουριακό 3-0 την Πρόοδο Ιθάκης
Συνεχίζουν στην κορυφή τα Διλινάτα αυξάνοντας την διαφορά στο +2
        
Ολοκληρώθηκε σε δυο φάσεις και η 17η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας με τα Διλινάτα για ακόμη μια Κυριακή να παραμένουν κορυφή μετά τη νέα τους νίκη, αυτή την φορά στο Δ.Α.Κ.  επί του Πυλαριακού. Μάλιστα επωφελούμενοι του "Χ" στο ντέρμπι του Δ.Α.Κ. αύξησαν την διαφορά σε +2! 
Η Α.Ε.Κ. με μια σχετικά εύκολη νίκη επικράτησε του νεανικού Παγκεφαλληνιακού με σκορ 3-0 και σε συνάρτηση με το 2-2 του ντέρμπι βρέθηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 2 βαθμούς πίσω από τα Διλινάτα, αυξάνοντας τις πιθανότητες κατάκτησης της 1ης θέσης της τελικής κατάταξης!
Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι μετά τις νίκες Φωκάτων-Πρόννων δύσκολα θα μπορέσουν να παραμείνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην "μεγάλη" κατηγορία.
Καλό παιχνίδι στο ντέρμπι του Δ.Α.Κ. με αρκετές συγκινήσεις, την Εικοσιμία να προηγείται 0-2 και τον Α.Ο.Κ.Ι. καλύτερο στη συνέχεια να ισοφαρίζει σε 2-2. Τα πάντα συνέθεταν ένα πραγματικό ντέρμπι, δύναμη, πάθος, κόκκινες, κίτρινες κάρτες και πολλές "γκρίνιες" για την διαιτησία! Στο τέλος έμειναν στο άβολο και για τις δυο ομάδες "Χ"!
Στο Ληξούρι, ο τοπικός Παλληξουριακός, καλός για ένα ημίχρονο, πήρε νίκη ελπίδας (υπάρχουν μαθηματικά πιθανότητες για αυτό) για συμμετοχή στην τελική 4αδα και θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα συμμετοχής του μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. 
Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου πολύ αποφασιστικά τα Φωκάτα πήραν ένα "χρυσό" τρίποντο με τη νίκη τους 2-1 επί της πολύ δυνατής Σάμης. Μια νίκη που κατά πολύ μεγάλο ποσοστό τους δίνει το δικαίωμα να αγωνιστούν και την επόμενη περίοδο στην Α' κατηγορία του τοπικού ποδοσφαίρου.
Τέλος οι Πρόννοι επικράτησαν εύκολα του Οδυσσέα Ιθάκης στα Τζανάτα με σκορ 3-0 και μάλλον εξασφαλίζουν θέση στην Α' κατηγορία και την επόμενη χρονιά!! 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
3 - 0
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3 - 0
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4 - 2
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3 - 0
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
1 - 2
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
 2 - 2
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  3-0


Καλό παιχνίδι, αν και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Τζανάτων δεν προσφέρεται γι΄αυτό, το πρωί του Σαββάτου ανάμεσα σε Πρόννους και Οδυσσέα Ιθάκης το οποίο ολοκληρώθηκε με νίκη παραμονής των γηπεδούχων και σκορ 3-0!
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τελικά τον στόχο τους που δεν ήταν άλλος από το τρίποντο. Ένα τρίποντο που πλέον πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, τους φέρνει σε θέση ισχύος απέναντι στον Πυλαριακό σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή τους.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ  3-0

Ενδιαφέρον ήταν το πρωινό παιχνίδι στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι το Σάββατο με τον γηπεδούχο Παλληξουριακό να επικρατεί της δυνατής Προόδου Ιθάκης με σκορ 3-0.
Με τη νίκη τους αυτή οι Ληξουριώτες διατηρούν τις έστω ελάχιστες πιθανότητες που έχουν για είσοδο στην τελική 4αδα, αντίθετα με τους Ιθακήσιους που παρέμειναν στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα προσθέτοντας παράλληλα άλλη μια ήττα στο παθητικό τους με αποτέλεσμα να δυσκολεύει η συνέχεια για το καλό πλασάρισμα.
Σε γενικές γραμμές οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α’ ημίχρονο και οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο. Η νίκη των πρώτων είναι δίκαιη.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  4-2
Άλλη μια νίκη, αναμενόμενη αυτή την φορά, πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους, το Σάββατο το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Διλινάτα και συνεχίζουν τον μοναχικό τους δρόμο προς την κορυφή.
Οι γηπεδούχοι καλύτεροι, παρά τις ελλείψεις τους, στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, με καλή κυκλοφορία και κατοχή μπάλας δεν είχαν πρόβλημα απέναντι στον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Πυλαριακό που προηγήθηκε 0-1 και τελικά επικράτησαν με σκορ 4-2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  3-0

Σε ένα πολύ καλό και ποιοτικό παιχνίδι, στο Αργοστολιώτικο ντέρμπι, η Α.Ε.Κ. με πολλές απουσίες στη σύνθεση της, κατάφερε παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, να κάμψει την αντίσταση και το πάθος των νεαρών ποδοσφαιριστών του Παγκέ. Έτσι πήρε άλλη μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 3-0. Μια νίκη που την ανεβάζει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι.-Εικοσιμίας τους οποίους άφησε πίσω της.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  1-2

Σε ένα μέτριο παιχνίδι στο α’ ημίχρονο και αρκετά καλό στην επανάληψη, χθες το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Φωκάτα καλύτερα πήραν μεγάλη νίκη παραμονής απέναντι στην Σάμη με σκορ 1-2.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και οι δυο ομάδες πρόσεχαν περισσότερο τα «νώτα» τους.
Τα Φωκάτα μετά το 1-0 εις βάρος τους άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και να κυκλοφορούν καλύτερα την μπάλα δείχνοντας εικόνα ομάδας που θα πουλούσε ακριβά το «τομάρι» της σε αυτό το σημαντικό για αυτήν παιχνίδι. Κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και με ψυχή αλλά και πολύ πάθος πήρε αυτό που έπρεπε. Μια νίκη που κατά πολύ μεγάλο ποσοστό εξασφαλίζει την ομάδα της Λακήθρας στην Α’ κατηγορία.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  2-2

Το μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής τελικά δεν είχε νικητή αφού Α.Ο.Κ.Ι. – Εικοσιμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό, όμως τα πολλά δυνατά φάουλ, αλλά και κάποια σφαλτσοσφυρίγματα τα οποία έφεραν εκνευρισμό και στις δυο ομάδες, έκοβαν τον ρυθμό του αγώνα ιδιαίτερα μετά την ισοφάριση από τους γηπεδούχους.
Επικράτησαν αυτή την φορά στις νίκες οι γηπεδούχοι στην 17η αγωνιστική... 
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε  "1"
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "1" στις νίκες αφού οι γηπεδούχοι κατέκτησαν 4 και οι φιλοξενούμενοι 1!! Είχαμε και μία ισοπαλία. 
Δεκαεννιά (19) ήταν οι ποδοσφαιριστές αυτή την αγωνιστική, τέσσαροι (4) λιγότεροι από την προηγούμενη, που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν.
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές ήταν μέτριο, αφού βγήκαν από τα τσεπάκια των "αρχόντων" 2 κόκκινες και οι δυο στο ντέρμπι του Δ.Α.Κ..
Επίσης αυτή την αγωνιστική βγήκαν συνολικά 26 κίτρινες κάρτες!! 2 (δύο) λιγότερες από την προηγούμενη!!!
Στα σημαντικά της ημέρας η άνοδος της Α.Ε.Κ. στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά και οι νίκες Πρόννων - Φωκάτων.
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Στους 6 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας, την 17η  αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας το περασμένο Σάββατο αλλά και χθες Τετάρτη είχαμε: 
4 νίκες για τους γηπεδούχους, 1 για τους φιλοξενούμενους και μία ισοπαλία.
Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι συνεχίζει και επιμένει να μην εμφανίζεται στο πρωτάθλημα η "λευκή" ισοπαλία μετά από 17 αγωνιστικές!!
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, η 17η αγωνιστική ημέρα ήταν οριακά πεσμένη........ Σημειώθηκαν συνολικά 22 τέρματα, δηλαδή 1 λιγότερο από την προηγούμενη.
Σκορ είχαμε και στα 6 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτό μεταξύ Διλινάτων-Πυλαριακού στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, συνολικά 6!
Στα γκολ επικράτησαν οι γηπεδούχοι που πέτυχαν 16 έναντι των φιλοξενούμενων!!!!
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 3,66 γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα της Εικοσιμίας με 55 τέρματα στο ενεργητικό της.
Καλύτερη άμυνα του Α.Ο.Κ.Ι. με 10 γκολ παθητικό. 
Χειρότερη επίθεση μέχρι τώρα του Πυλαριακού με 12 γκολ στο ενεργητικό του!
Χειρότερη άμυνα,  των Πρόννων με 71 τέρματα παθητικό.
Περισσότερες νίκες έχουν τα πρωτοπόρα  Διλινάτα, 14!!
Περισσότερες ισοπαλίες η Εικοσιμία, ο Παλληξουριακός, η Πρόοδος Ιθάκης και η Σάμη, συνολικά. 
Περισσότερες ήττες ο Πυλαριακός με 15.
Λιγότερες νίκες, ο Πυλαριακός με 1!!
Λιγότερες ισοπαλίες, Διλινάτα, Πρόννοι, Πυλαριακός με 1.
Λιγότερες ήττες  Εικοσιμία με 1!!
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 26. Περισσότερες στο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι.-Εικοσιμίας συνολικά 11!!, με διαιτητή τον κ. Π. Κομητόπουλο.
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική ήταν μέτριο, αφού είχαμε κάρτες αυτού χρώματος.
Ακολουθούν ο Ηλ. Αντωνάτος του Παλληξουριακού, Γ. Βουκελάτος του Α.Ο.Κ.Ι., Αλ. Πολλάτος επίσης του Α.Ο.Κ.Ι., Ντετάρ Ντουκάι της Εικοσιμίας, και  Θ. Τούρλας του Παγκεφαλληνιακού πολύ μακριά με 11.
Στη συνέχεια υπάρχουν αρκετοί με 9 ή λιγότερα τέρματα.
 
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
43
17
14
1
2
37
14
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
41
17
13
2
2
55
19
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
40
17
12
4
1
55
14
4.
Α.Ο.Κ.Ι.
39
17
12
3
2
53
10
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
28
17
8
4
5
34
15
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
22
17
6
4
7
28
23
7.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΝΙΑΚΟΣ
21
17
6
3
8
31
30
8.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
19
17
5
4
8
21
30
9.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
12
17
3
3
11
22
53
10.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
11
17
3
2
12
14
50
11.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
10
17
3
1
13
15
71
12.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4
17
1
1
15
12
48

Η επόμενη αγωνιστική
(18η 28/2 & 1/3/2015)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
2.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
4.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
5.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
6.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Β'  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Δεν είχε αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο
Η βαθμολογία των playoffs
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗ
4
2.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
2
3.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
1
4.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
0
Η επόμενη αγωνιστική 1η των playoffs
7 & 8/3/2015
α/α
Ομάδες
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
2.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ – Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
Τα + & Τα - 
  Στα συν της αγωνιστικής 
* Στα Φωκάτα. Έναν  υπέροχο Σύλλογο που με υπομονή, επιμονή, μεράκι και πολύ δουλειά, ιδιαίτερα από τον δραστήριο πρόεδρο του κ. Νίκο Φωκά και την βοήθεια όλων των κατοίκων του χωριού, έχει κάνει το χωριό του γνωστό ποδοσφαιρικά σε όλο το νησί. 
Μάλιστα στον καθιερωμένο Αποκριάτικο χορό του, εκτός των άλλων δεν παρέλειψε να τιμήσει ανθρώπους που πρόσφεραν και προσφέρουν στο τοπικό ποδόσφαιρο. 
Έτσι τίμησε τους εξαίρετους επιστήμονες και ανθρώπους πάνω από όλα, τους ιατρούς κ.κ. Χαρ. Μουρελάτο και Γ. Κασσιανό, καθώς επίσης και τον ιδιοκτήτη του Sportsthea Νικ. Κορσιάνο.
* Στους ανθρώπους επίσης των Φωκάτων οι οποίοι αναγνωρίζοντας την προσπάθεια του, σε μια φανταστική κίνηση-έκπληξη, τίμησαν τον πρόεδρο τους κ. Νίκο Φωκά, ο οποίος έδειχνε εκτός από έκπληκτος και πολύ συγκινημένος.
Ήταν πραγματικά μια κίνηση η οποία άξιζε ο πρόεδρος.
* Στον Α.Ο. Πρόννων που δείχνει "λιοντάρι" τον τελευταίο καιρό και όπως φαίνεται θα καταφέρει τελικά να είναι και την επόμενη περίοδο στην Α' τοπική κατηγορία. Πραγματικά αξίζουν όλοι τους πολλά μπράβο αφού στην κατάλληλη στιγμή φώναξαν "παρόν"! 
* Στον αντιπεριφερειάρχη μας και παλιό ποδοσφαιριστή Παναγή Δρακουλόγκωνα, που είναι ο μόνος που δείχνει διάθεση να βοηθήσει το Κεφαλονίτικο και Θιακό ποδόσφαιρο από άποψη αθλητικών υποδομών και σίγουρα όσο του επιτρέπουν οι αρμοδιότητες του. Μακάρι να δημιουργήσει όλα αυτά που έχει δρομολογήσει και να είναι σίγουρος ότι όλοι θα τον ευγνωμονούν... Τα έχει ανάγκη η νεολαία μας που θέλει να αθληθεί και κάποιοι δεν βλέπουν, δεν ακούνε...
* Στα παιδιά των μικτών μας που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων περιφερειών. Πραγματικά μια καλή είδηση για το ποδόσφαιρο μας. Φαίνεται ότι στις ομάδες που υπάρχουν ακαδημίες γίνεται σοβαρή δουλειά και το αποτέλεσμα είναι ιδανικό!!
Εμείς να ευχηθούμε σε αυτά τα παιδιά υγεία και επιτυχίες σε αυτή την δύσκολη συμμετοχή τους και σε ένα υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο!
  Στα πλην της αγωνιστικής 
Σιγά μη δεν ξεκινούσαμε την στήλη στα πλην χωρίς την γνωστή μας γκρίνια. Σιγά μην το αφήσουμε αυτό το θέμα. Πάρτε το χαμπάρι, κύριοι υπεύθυνοι, θα τα ακούτε μέχρι να προχωρήσετε στα αυτονόητα.
Μια ακόμη αγωνιστική πέρασε με τις ομάδες να αγωνίζονται πάνω στα Κεφαλονίτικα "χαλιά"!!! Μια ακόμη αγωνιστική με τους γιατρούς των αγώνων να μην βρίσκουν ησυχία...... Μια ακόμη αγωνιστική με τους διαιτητές να λένε κάθε τρεις και λίγο και με το δίκιο τους, "περάστε έξω να σας δει ο γιατρός"... Βαρεθήκαμε πια... κουραστήκαμε πια... δεν πάει άλλο!!!
Εντύπωση μας κάνει το ότι γινόμαστε αποδέκτες παραπόνων από όλους. Παράγοντες και ποδοσφαιριστές..... Αλλά κανείς δεν μιλάει. Γιατί;
Αποτέλεσμα εικόνας για referee soccer gamesΣτις λίγες ευτυχώς κακές διαιτησίες που σε κάποιες περιπτώσεις προκάλεσαν την οργή ποδοσφαιριστών, παραγόντων αλλά και φιλάθλων... Πραγματικά χρειάζεται κάποιο ηλεκτροσόκ για να συνέλθουν κάποιοι... Εμείς εδώ επανειλημμένα έχουμε δηλώσει ότι δεν ασχολούμαστε με την διαιτησία αφού θεωρούμε ότι υπάρχουν όργανα να το κάνουν αυτό..... Όμως κάντε κάτι εσείς οι υπεύθυνοι... Υπάρχει σύνδεσμος; Ελέγχονται τελικά από κάπου; ΄Η αυτό συμβαίνει μόνο για τα Σωματεία χωρίς μάλιστα καμία επιείκεια και στους παριστάμενους φωτογράφους!!!
* Στους "ανθηρόστομους" των γηπέδων μας που με το παραμικρό βρίζουν χωρίς να σκέφτονται αν γύρω τους υπάρχουν μικρά παιδιά, γυναίκες ή σοβαροί άνθρωποι... Ούτε μπορεί κάθε φορά που θα σφυρίξει ο διαιτητής ή σηκώσει το σημαιάκι ο βοηθός να ακούγονται όλες αυτές οι "ασχήμιες"..... Ειδικά όταν απευθύνονται σε γυναίκα διαιτητή....  Ε, εκεί ξεπερνάει τα όρια. Αφήστε τους λοιπόν ήσυχους, έστω μέσα από τα λάθη τους, να κάνουν αυτό που πρέπει... Λίγοι έμειναν, σε λίγο βλέπω να παίζουμε μόνοι μας.... Κάποτε πρέπει να σταματήσουν όλα αυτά γιατί θα πέσει πολύ πιπέρι....... 
Αποτέλεσμα εικόνας για σταυροσ κοντονησΣε αυτά που συνέβαιναν και συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο... Κρίμα σε αυτούς που υποτίθεται το υπηρετούν από αγάπη και μεράκι. Πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι... Και δεν εννοώ, κ. Στ. Κοντονή, να βάλουμε προσωρινό "λουκέτο"... Χρειαζόμαστε αμπάρες...... Κλείστε το ή πάρτε σοβαρά μέτρα. Κλείστε το πριν θρηνήσουμε θύματα... Είναι ντροπή αυτό το ποδόσφαιρο για όσους ακόμη το αγαπούν...
Ας σταματήσουν λοιπόν τα ημίμετρα και ας παρθούν γενναίες αποφάσεις.
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΑΝΔΡΕΣ
Δεν υπήρξε αγωνιστική λόγω του Πατρινού Καρναβαλιού
Κατά τα άλλα η αγωνιστική 19η συνεχίστηκε κανονικά με μοναδική εκκρεμότητα το παιχνίδι Δύμης-Α.Σ.Κ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Ιτιές/Φιόρο Λεβάντε - Απολλωνιάδα  66-34
Πύργος 99 - Προμηθέας  2014  53-72
Κρόνος - ΕΑ Παραλίας  82-79 παρ. (64-64 κ.δ.)
Λεχαινά/Αχαϊκός - Υπερίων  45-72
Δικέφαλος - Κρήνη  97   46-64
Αχαιός  47 - Πατρέας  52-39
Δύμη - Α.Σ. Κεφαλονιά  (1/3-14.00)
Η βαθμολογία
(σε 19 αγώνες)
α/α
Ομάδα
Βαθμοί
1.
Α.Σ. Κεφαλονιά       
35
2.
ΕΑ Παραλίας    
32
3.
Προμηθέας 2014           
32
4.
Δύμη 07              
31
5.
Αχαιός ’47          
31
6.
Κρήνη ’97          
31
7.
Υπερίων
31
8.
Ιτιές
30
9.
Δικέφαλος 
27
10.
Κρόνος   
27
11.
Απολλωνιάδα
24
12.
Πύργος ’99        
22
13.
Πατρέας 
22
14.
Λεχαινά              
20
Α.Σ. Κεφαλονιά και Δύμη ένα παιχνίδι λιγότερο
Η επόμενη αγωνιστική  
(20η   4 & 8/3/2015)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
08/03/15
1:00:
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ
04/03/15
9:00:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ - ΔΥΜΗΣ Α.Ο.
08/03/15
2:30:
ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 - ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ.
04/03/15
9:00:
ΚΛ.ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ - ΠΥΡΓΟΣ 99
04/03/15
5:30:
ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ - ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ
04/03/15
8:00:
ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ
ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π
04/03/15
7:15:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ - ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
TELIKO SHMA NEOL
ΑΝΔΡΕΣ

Δεν υπήρξε αγωνιστική λόγω του Πατρινού Καρναβαλιού
Η επόμενη αγωνιστική  (13η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
28/02/15
7:00:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
Ν.Ε.Π - ΑΙΓΕΑΣ ΑΟ
01/03/15
6:00:
ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ - ΑΥΣ
ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ - ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΟ ΜΠΕΓ
01/03/15
1:00:
ΚΛ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο - ΑΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ
01/03/15
8:00:
ΑΕΘΛΕΙΟΝ
ΑΕΚ Κ.ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΣΕΦΑ


ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ - ΑΥΣ
ΙΦΙΤΟΣ Γ.Ε.Π - ΑΧΑΙΟΣ ΓΠΣ
ΠΑΙΔΕΣ
NEOL-Purgos00001
Δεν υπήρξε αγωνιστική λόγω του Πατρινού Καρναβαλιού
Η επόμενη αγωνιστική
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
28/02/15
9:00:
ΚΛ.ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ - ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014
28/02/15
1:00:
ΚΛ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο - ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου