Κυριακή, Φεβρουαρίου 15

Δεν "χαρίστηκε" στον Πυλαριακό 3-1 ο Παλληξουριακός


Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  1-3

                               
Σε περιπέτειες μπλέκει ο Πυλαριακός μετά τη νέα σημερινή του ήττα από τον Παλληξουριακό
Καλύτερος ο Παλληξουριακός, που όμως δυσκολεύτηκε πολύ να ξεπεράσει το εμπόδιο του ουραγού Πυλαριακού σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, αφού επικράτησε του αντιπάλου του στα τελευταία λεπτά μετατρέποντας το 1-1 σε 1-3!!, "βυθίζοντας" τον ακόμη περισσότερο προς την Β’ κατηγορία.
Η ομάδα του Π. Μαρκέτου καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, από την αρχή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι σε μια προσπάθεια να το «καθαρίσει» όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μην δώσει δικαίωμα στους αντιπάλους της να πιστέψουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι από αυτό το παιχνίδι.
Και τα κατάφεραν κατά ένα μέρος αφού το γκολ ήρθε σχετικά γρήγορα. Όμως η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη αφού οι γηπεδούχοι μετά το 20λεπτο άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και να δημιουργούν καταστάσεις στην εστία του Καραίσκου.
Έτσι θα ισοφαρίσουν το σκορ σε 1-1 και θα το κρατήσουν μέχρι το 88' παλεύοντας σκληρά στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά στο λεπτό αυτό ήρθε το 2-1 και στο 90' μάλιστα το 3-1 κάτι που έφερε μεγάλη απογοήτευση στους "κυανέρυθρους" αφού έβλεπαν ότι έχαναν ένα "χρυσό" βαθμό που μπορεί να αποδεικνύοταν αρκετός στη συνέχεια για να δώσει παραμονή.
Οι γηπεδούχοι του Κ. Κουγιανού, βρίσκονται πλέον σε πολύ δυσχερή θέση και θα πρέπει να μαζέψουν βαθμούς στη συνέχεια αν θέλουν να παραμείνουν και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στην ίδια κατηγορία.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο και η νίκη των «ερυθρόλευκων» δίκαιη.
Φάσεις και γκολ
Γκοοοοοολ και 0-1 για τον Παλληξουριακό.
Μόλις στο 3' οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ μετά την εξαιρετική συνεργασία Μαρκάτου Σπ.-Αντωνάτου και διαγώνιο πλασέ από αριστερά του τελευταίου που θα στείλει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μακρή για το 0-1.
Ένα δυνατό σουτ του Σπ. Μαρκάτου έξω από την περιοχή στο 16’ θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μακρή.
Σπουδαία ευκαιρία και πάλι για τους φιλοξενούμενους στο 19' όταν ο Ζερβός θα βρεθεί απέναντι από τον Μακρή και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα διώχνοντας όσο χρειαζόταν την μπάλα. Στην επαναφορά της ο Σπ. Μαρκάτος θα σουτάρει από πολύ κοντά άουτ.
Γκοοοοοολ και η ισοφάριση 1-1 για τον Πυλαριακό
Ο Σταμούλης στο 27' εκτελεί το φάουλ λίγο κάτω από την σέντρα, η μπάλα ψηλοκρεμαστά στην περιοχή, ο Παπαδάτος με γυριστή κεφαλιά θα την στείλει πρώτα στα σώματα των αμυντικών και στη συνέχεια στα δίχτυα για την ισοφάριση.
Μια εκπληκτική κούρσα από δεξιά στο 30' του Π. Σταμούλη θα τον φέρει πλάγια και δεξιά μέσα στην περιοχή, εκεί θα πιάσει το διαγώνιο σουτ, όμως ο Καραίσκος θα διώξει εκπληκτικά σε κόρνερ.
Στο 35΄ο Σπ. Μαρκάτος με ωραία σέντρα στο β' δοκάρι θα βρει αφύλαχτο τον Λούλουδα, αυτός θα σουτάρει στην κίνηση αλλά ο Μακρής θα διώξει και πάλι την μπάλα κόρνερ.
Στο 39' ο Ε. Αντωνάτος θα βγάλει την σέντρα από αριστερά στην περιοχή, εκεί ο Ηλ. Αντωνάτος θα πιάσει ένα εντυπωσιακό ανάποδο "ψαλίδι" αλλά  η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μακρή.
Με τις ομάδες ισόπαλες θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα. Στο δεύτερο δεν είχαμε πολλές φάσεις αφού οι γηπεδούχοι έδειχναν να ικανοποιούνται από το 1-1 και περισσότερο πρόσεξαν την άμυνα τους βγαίνοντας που και που στην αντεπίθεση με τον ταχύτατο Π. Σταμούλη.
Στο 52' ο Ζερβός θα εκτελέσει το μακρινό φάουλ αλλά η μπάλα θα περάσει δίπλα από το δεξί "Γ" της εστίας του Μακρή άουτ.
Και αφού έλειπαν οι μεγάλες φάσεις όλα έδειχναν ότι το σφύριγμα της λήξης θα βρει ισόπαλες τις δυο ομάδες κάτι που δεν επαληθεύτηκε στη συνέχεια και τους Ληξουριώτες στο τελευταίο 3λεπτο να κλέβουν το τρίποντο.
Γκοοοοοοολ και προβάδισμα στους φιλοξενούμενους
Συγκεκριμένα στο 88' ο Μπράντι από δεξιά θα πασάρει παράλληλα στην περιοχή των γηπεδούχων, η μπάλα θα στρωθεί, μετά από αμυντική αδράνεια, στον Σπ. Μαρκάτο, ο οποίος εύκολα θα την στείλει στα δίχτυα για το προβάδισμα και το 1-2.
Γκοοοοοοολ για το τελικό 1-3 και τέλος στα όνειρα των Πυλαρινών
Σαν να μην έφτανε αυτό στο 90' οι "ερυθρόλευκοι" του Ληξουρίου θα πετύχουν και το τελικό 1-3 εκμεταλλευόμενοι την σύγχυση των αντιπάλων τους από την προηγούμενη ψυχρολουσία.
Ο Λούλουδας θα σουτάρει από μακριά, ο Μακρής αποκρούει προσωρινά και στην επαναφορά της μπάλας ο Σπ. Μαρκάτος θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τελίκό 1-3 της ομάδας του.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τον κ. Γ. Αντωνάτο και τον φίλαθλο κ. Χρ. Μιχελή.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μακρής, Γασπαρής Γ. (90+1' Γασπαρής Ν.), Παπαδάτος, Φούκας, Βασιλόπουλος (64' Καλαφάτης), Ποταμιάνος Ballaj, Αλεξάτος, Αλυσανδράτος Μ., Σταμούλης Π., Σολδάτος (77' Rexha). 
Παλληξουριακός:(Π. Μαρκέτος), Καραίσκος, Λαδάς, Αντωνάτος Ε. (75' Αντωνάτος Κ), Λούλουδας, Μαρκάτος Σωκ., Αδηλίνης (62' Μαυροειδής), Μαρκάτος Σπ., Βολνίκι, Αντωνάτος Ηλ., Ζάβαλης (58' Μπράντι), Ζερβός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου