Σάββατο, Φεβρουαρίου 21

Νίκησε και τον Παγκέ η Α.Ε.Κ. 3-0 και ανέβηκε στην 2η θέση


Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ -  ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  3-0
                        
Πολύ καλοί οι γηπεδούχοι απέναντι σε μια νεανική ομάδα με πολύ μέλλον
Σε ένα πολύ καλό και ποιοτικό παιχνίδι, στο Αργοστολιώτικο ντέρμπι, η Α.Ε.Κ. με πολλές απουσίες στη σύνθεση της, κατάφερε παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, να κάμψει την αντίσταση και το πάθος των νεαρών ποδοσφαιριστών του Παγκέ. Έτσι πήρε άλλη μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 3-0. Μια νίκη που την ανεβάζει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα (έχει ένα παιχνίδι παραπάνω από Εικοσιμία και Α.Ο.Κ.Ι. τους οποίους άφησε πίσω της) και θα περιμένει το αποτέλεσμα από το μεταξύ τους ντέρμπι για να δει την νέα της θέση, αφού μπορεί να ευνοηθεί από το αποτέλεσμα του. 
Ιδιαίτερα μια ισοπαλία θα της έρχονταν «γάντι».
Από την άλλη η νεανική ομάδα του Γ. Βασιλάκη για ακόμη μια αγωνιστική έδειξε ότι έχει σπουδαίο μέλλον, πάλεψε με πείσμα για να πάρει κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι, κάτι που μπορεί να μην κατάφερε, όμως η παρουσία της απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι οι «κιτρινόμαυροι» του Αργοστολιού ήταν πολύ καλή.
Φάσεις και γκολ
Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 6’ μια ωραία ενέργεια Αντ. Κορσιάνου-Εμιλιάνο με τον δεύτερο, από πολύ κοντά και απέναντι από τον Κομπορόζο να μην ευστοχεί στο πλασέ του αφού ο νεαρός τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων θα αποκρούσει την μπάλα.
Ένα πέσιμο του Τούρλα μέσα στην περιοχή στο 7’ θα φέρει κάποιες χλιαρές διαμαρτυρίες από πλευράς Παγκέ.
Ο Αντ. Κορσιάνος στο 11’ θα σεντράρει από δεξιά, ο Βεκερίδης θα διώξει προσωρινά με το κεφάλι, η μπάλα θα φτάσει στον Εμιλιάνο που θα πιάσει το σουτ αλλά θα την στείλει να περάσει λίγο άουτ πάνω από τα δοκάρια.
Στο 12’ ο Χασάη θα βγάλει την σέντρα από δεξιά στον Αντ. Κορσιάνο, ο οποίος από καλή θέση μέσα από την περιοχή θα πιάσει την γυριστή κεφαλιά αλλά η μπάλα θα περάσει και πάλι λίγο άουτ πάνω από τα δοκάρια.
Οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ για το υπέρ τους 1-0 στο 24’ με ωραίο κοντινό πλασέ του Αντ. Κορσιάνου μετά την πολύ ωραία ενέργεια και παράλληλη πάσα από δεξιά του Εμιλιάνο.
Με τους γηπεδούχους μπροστά 1-0 και χωρίς άλλη φάση θα ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι "κιτρινόμαυροι" θα συνεχίσουν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα, να κυκλοφορούν σωστά την μπάλα και να δημιουργούν κινδύνους στην αντίπαλη εστία με αποτέλεσμα να πετύχουν ακόμη δυο τέρματα.
Στο 64’ ο Β. Σπανός με ωραία ενέργεια θα μπει από δεξιά και λίγο έξω από την περιοχή και πλάγια, θα βγάλει την σέντρα στην περιοχή στον Αντ. Κορσιάνο με τον τελευταίο να πιάνει ένα γυριστό σουτ στην κίνηση και να στέλνει την μπάλα άουτ ψηλά πάνω από την εστία του Κομπορόζου.
Η απάντηση των φιλοξενουμένων στο 66’ με το μακρινό σουτ του Τούρλα να αποκρούεται χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα από τον Τσιαουντσέλιο.
Άτυχος θα σταθεί στο 70’ ο Μπαζάρογλου αφού θα δει την μπάλα στο απ’ ευθείας εκτελεσμένο μακρινό φάουλ που εκτελεί να σταματάει στη συμβολή των δοκών του Κομπορόζου.
Στο 72’ ο Κόμητας θα βρει έξυπνα τον Εμιλιάνο λίγο μέσα στην περιοχή και αυτός με ένα διαγώνιο φαλτσαριστό σουτ θα την στείλει πρώτα στο αριστερό δοκάρι του Κομπορόζου και στη συνέχεια στα δίχτυα του για το 2- 0.
Τέλος στο 77’ οι γηπεδούχοι θα ολοκληρώσουν τον θρίαμβο τους αφού θα πετύχουν το τελικό 3-0.
Ο Αντ. Κορσιάνος με ωραία παράλληλη πάσα θα βρει λίγο μέσα στην περιοχή τον Εμιλιάνο και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σουτ.
Διαιτητής ο κ. Χρ. Αβάζαρος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Σπ. Μαγουλά. 
Οι συνθέσεις
Α.Ε.Κ.:(Γ. Τόγιας), Τσιαουντσέλιο, Στεφανάτος, Μήλας (82’ Νανούση), Σπανός, Χασάη (58’ λ.τ. Θωμάς), Κόμητας, Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου, Λαμπρόπουλος, Κορσιάνος (85’ Δούρος), Κουμαριώτης.
Παγκεφ/κός:(Γ. Βασιλάκης), Κομπορόζος, Θωμάς, Τριανταφυλλίδης, Αντωνίου, Βεκερίδης (73’ Βασιλάκης), Γιαννάτος, Κοτίνης (71’ Μπάμπης), Τσιγαρίδας, Μούκα (79’ Τζάκης), Τούρλας, Κατσιγιώργης.
Διαιτητής ο κ. Χρ. Αβάζαρος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Σπ. Μαγουλά. 
sportsthea
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή αυτού του άρθρου χωρίς την άδεια του Sportsthea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου