Κυριακή, Φεβρουαρίου 15

"Επαγγελματική" νίκη τα Διλινάτα 3-1 τον Οδυσσέα στο βαθύ


Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  1-3
                           
Τη νίκη τα Διλινάτα... Πολλά παράπονα ο Οδυσσέας από τη διαιτησία
Γράφει:ο Αrian Muraj
Υπάρχουν στο ποδόσφαιρο νίκες με σκορ "μαμούθ" όταν δεν τίθεται μέτρο σύγκρισης ανάμεσα σε δυο ομάδες αλλά... υπάρχουν και επαγγελματικές νίκες, όταν το φαβορί, μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς που χρειάζεται.
Σε αυτή την περίπτωση, τα Διλινάτα, πήραν τη νίκη. Ο Οδυσσέας είναι μια απρόβλεπτη ομάδα! Σίγουρα, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να την καταλάβεις, ούτε όμως και να την υποτιμήσεις! Και ας έχει χάσει ματς με βαριά σκορ από Α.Ε.Κ. και Εικοσιμία προηγουμένως. 
Δεν είναι ότι τα Διλινάτα δεν προσπάθησαν για τη νίκη αλλά δεν μπορούσαν να φτάσουν όπως το περίμεναν σε αυτή!  
Η διαιτησία έκανε πολλά λάθη και ο Οδυσσέας είχε ήδη τρεις σημαντικές απουσίες και έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, μπορεί να αισθάνεται αδικημένος! Παρά τις απουσίες του τραυματία Προσαλέντη, του τιμωρημένου πρώτου σκόρερ της ομάδας Κουτσουβέλη Π. και του με πρόβλημα υγείας βασικού τερματοφύλακα Κουτσουβέλη Ζ. και έχοντας απέναντι τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, ο Οδυσσέας, δεν φοβήθηκε αλλά το πάλεψε το ματς στα ίσια. Οπωσδήποτε οι απουσίες των Διλινάτων έπαιξαν και αυτές το ρόλο τους στο παιχνίδι της ομάδας τους αλλά, στην περίπτωση του Οδυσσέα, η κάθε απουσία μετράει πάρα πολύ και αυτή η ομάδα, δεν είχε την πολυτέλεια να έχει πλήρες το ρόστερ της σε ματς με αντιπάλους ομάδες της κορυφής του πρωταθλήματος.
Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 0-0 και αυτό λέει πολλά! Η άμυνα του Οδυσσέα δεν άνοιγε εύκολα ενώ οι Bisha και Çela έβγαιναν γρήγορα στις αντεπιθέσεις. Ωστόσο, η αναγκαστική αλλαγή του Νουτσάτου, έγινε αμέσως αισθητή στην ομάδα των γηπεδούχων.
Τα Διλινάτα, προσπαθούσαν αλλά πέρα από μια πίεση στο κέντρο και μερικά σουτ δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα το ιδιαίτερο. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν σχετικά νωρίς 0-1 με γκολ του Κατσούρη, αλλά η συνέχεια δεν ήταν αυτή που αναμενόταν. 
Λίγο μετά το γκολ, ο Οδυσσέας χάνει με κόκκινη κάρτα και τον Bisha και εκεί που πλέον είχε μείνει σχεδόν γυμνός, ο Μαρούλης με μια απίστευτη μακρινή εκτελέση φάουλ, ισοφαρίζει σε 1-1.
Ωστόσο, λίγο αργότερα, μετά από σέντρα φάουλ για το οποίο υπήρχαν έντονα παράπονα από τον Οδυσσέα ο Χαραλαμπόγλου πιάνει μια φοβερή κεφαλιά και δίνει προβάδισμα στην ομάδα του 1-2. Τα Διλινάτα με αριθμητική υπεροχή πιέζουν για το τρίτο γκολ αλλά ο Οδυσσέας το παλεύει.
Οι μάχες σε κάθε ενέργεια είναι πάρα πολλές. Τελικά, τα Διλινάτα θα σκοράρουν μετά από ενέργεια από δεξιά του Δ. Τζωρτζάτου και γύρισμα στον Τανουσάι που θα πλασάρει για το τελικό 1-3. Ένα γκολ για το οποίο οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι υπήρχε οφσάιντ και μάλιστα απείλησαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο κάτι που δεν έγινε με την επέμβαση τον διοικούντων της ομάδας.  
Από εκεί και πέρα, ο Οδυσσέας με τόσες απουσίες, τουλάχιστον απέφυγε μια βαριά προβλεπόμενη ήττα, ενώ κέρδισε και τις εντιπώσει. Τα Διλινάτα, με κορυφαίους του Χρ. Τζωρτζάτο, Μάκη Κατσούρη και Χάρη Χαραλαμπόγλου πήρε αυτό που ήθελε.
Τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι φάσεις του αγώνα
15' - Σουτ του Bisha, διαγώνια στα όρια της περιοχής, πάνω απο τα δοκάρια.
22' - Σουτ του Ταγκίρη, αποκρούει ο Περίχαρος
26' - Σουτ του Κατσούρη, σύριζα άουτ από το «Γ» του Περίχαρου
31'- Σουτ του Ταγκίρη και πάλι εντός περιοχής ανάμεσα σε αμυντικούς του Οδυσσέα, άουτ
40' – Σουτ του Κατσούρη, άουτ
55' - Σουτ του Τανουσάι, αποκρούει ο Περίχαρος και στην επαναφορά, από κοντα, ο Ταγκίρης στέλνει την μπάλα άουτ
62΄- Εκτέλεση φάουλ απο τον Σ. Αναλυτή, μπλοκάρει ο Περίχαρος
67' - Σουτ του Τανουσάι, μπλοκάρει ο Περίχαρος
70' - Σουτ από φάουλ του Χαραλαμπόγλου, πάνω από τα δοκάρια άουτ.
74' - Σέντρα σουτ του Κατσούρη η μπάλα, βρίσκει από πάνω στο οριζόντιο δοκάρι του Περίχαρου
77' – Ο Τανουσάι, βγαίνει τετ α τετ με τον Περίχαρο, πασάρει στον Κατσούρη αλλά ο Αργυρακάκης προλαβαίνει και διώχνει σε κόρνερ
80' - Μακρινό φάουλ του Çela, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια
87' - Σουτ του Χαραλαμπόγλου, πέφτει και μπλοκάρει ο Περίχαρος.
Διαιτητής ο κ. Χρ. Αβάζαρος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βασιλόπουλο και Ι. Καπογιαννόπουλο.
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Περίχαρος Νουτσάτος Μαλιακρίδας Λίλας Φατούρος Αργυρακάκης Βασιλόπουλος Bisha Κοτσής Μαρούλης Çela.
Διλινάτα:(Στ. Αναλυτής), Τσέτα, Καλιακούδας (72’ Τζωρτζάτος Δ., 85’ λ.τ. Γκερβένης), Τζωρτζάτος Κ., Κουρκουμέλης Σπ., Αναλυτής Σ., Χαραλαμπόγλου, Κύργιο, Τανουσάι, Κατσούρης, Τζωρτζάτος Χρ., Ταγκίρης (67’ Σκριβάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου