Σάββατο, Φεβρουαρίου 21

Συνεχίζουν στην κορυφή τα Διλινάτα 4-2 τον Πυλαριακό


Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  4-2
                                           
Γκολ και θέαμα με έξι γκολ στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Άλλη μια νίκη, αναμενόμενη αυτή την φορά, πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους, σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Διλινάτα και συνεχίζουν τον μοναχικό τους δρόμο προς την κορυφή.
Οι γηπεδούχοι καλύτεροι, παρά τις ελλείψεις τους, στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, με καλή κυκλοφορία και κατοχή μπάλας δεν είχαν πρόβλημα απέναντι στον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Πυλαριακό που προηγήθηκε στο σκορ 0-1 και τελικά επικράτησαν με σκορ 4-2.
Οι φιλοξενούμενοι για 16η αγωνιστική χωρίς νίκη, παράλληλα με τη σημερινή νίκη των Πρόννων επί του Οδυσσέα θα πρέπει να αλλάξουν πολλά για να μπορέσουν να διεκδικήσουν στη συνέχεια την παραμονή τους στο πρωτάθλημα της «μεγάλης» κατηγορίας και για την επόμενη χρονιά.
Η αλήθεια είναι ότι σε ένα ακόμη παιχνίδι προσπάθησαν, το πάλεψαν αλλά η ανωτερότητα της ομάδας των Διλινάτων δεν επέτρεπε σε όνειρα!
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 6’ οι γηπεδούχοι θα χάσουν την πρώτη τους ευκαιρία όταν η κεφαλιά του Χαραλαμπόγλου από καλή θέση, μετά το κόρνερ από δεξιά του Κ. Τζωρτζάτου θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Μακρή.
Οι φιλοξενούμενοι θα είναι αυτοί που θα ανοίξουν το σκορ στο 8’, ο φανταστικός Π. Σταμούλης θα κλέψει την μπάλα λίγο κάτω από την σέντρα θα προχωρήσει με ταχύτητα και αφού αποφύγει πρώτα τον Παππά και στη συνέχεια τον τερματοφύλακα Τσέτσα θα μπει με την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 «παγώνοντας» τους γηπεδούχους.
Οι πρωτοπόροι ξεπερνώντας σχετικά γρήγορα την «ψυχρολουσία» του 0-1 θα απαντήσουν με την ισοφάριση και το 1-1 όταν ο Χρ. Τζωρτζάτος από αριστερά θα κόψει παράλληλα την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, εκεί ο Σπ. Κουρκουμέλης θα πλασάρει στην εστία του Μακρή για να αποκρούσουν οι αμυντικοί και εφ’ όσον αυτή είχε περάσει αρκετά την γραμμή της εστίας τους. Αποτέλεσμα α’ βοηθός και διαιτητής να δείξουν σωστά σέντρα.
Μια επικίνδυνη σέντρα σουτ από αριστερά στο επόμενο λεπτό και πάλι του Π. Σταμούλη θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο πάνω από το δεξί «Γ» της εστίας του Τσέτσα.
Οι πρωτοπόροι ήταν καλύτεροι και η πίεση έφερε την ανατροπή και το 2-1 στο 16’. Ο Ταγκίρης έξω από την περιοχή θα κερδίσει μια ψηλή μπαλιά, θα κατεβάσει με ωραίο τρόπο την μπάλα και θα πιάσει ένα φανταστικό ψηλοκρεμαστό σουτ στέλνοντας την στα δίχτυα του Μακρή που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Μεγάλη ευκαιρία θα χαθεί από τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 29’ όταν ο Φωτ. Τζωρτζάτος με ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας θα τον φέρει απέναντι από τον Μακρή αλλά ο τελευταίος θα τον νικήσει αποκρούοντας το πλασέ του.
Άλλες σημαντικές φάσεις για το πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε με αποτέλεσμα οι ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-1 για τους γηπεδούχους.
Στο 54’ ο Τανουσάι απειλεί με ένα μακρινό σουτ το οποίο αποκρούει ο Μακρής χωρίς πρόβλημα.
Μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια θα χάσει στο 73’ ο Διαμαντής ο οποίος από καλή θέση και μόνος απέναντι από τον Τσέτσα θα στείλει με κεφαλιά την μπάλα άουτ, μετά την σέντρα του Π. Σταμούλη από δεξιά.
Στο 77’ και πριν καλά καλά συμπληρώσει δέκα λεπτά παρουσίας στον αγώνα ο Διον. Τζωρτζάτος θα πετύχει το 3-1 με ωραία ενέργεια και αφού εκμεταλλεύτηκε το πέσιμο του Μ. Αλυσανδράτου θα πλασάρει στην δεξιά γωνία του Μακρή και στα δίχτυα.
Στο 85’ ο Διον. Τζωρτζάτος θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή για να υποδείξει αμέσως το πέναλτι ο διαιτητής κ. Ι. Καπογιαννόπουλος. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Χρ. Τζωρτζάτος που δεν είναι καλή με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Μακρής εύκολα.
Ο Ταγκίρης στο 87’ θα πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και το 4-1 της ομάδας του με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά την παράλληλη πάσα του Τανουσάι.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής δεν θα καταφέρει να πετύχει το δικό του χατ τρικ αφού η μπάλα μετά από σουτ που επιχειρεί θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι των φιλοξενουμένων.
Τέλος οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου θα μειώσουν ακόμη περισσότερο και στο τελικό 4-2 στο 90+2’ με γκολ που θα πετύχει μέσα από την περιοχή με προβολή ο Ποταμιάνος μετά την πολύ ωραία σέντρα από δεξιά του Π. Σταμούλη.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλο με βοηθούς τον κ. Π. Κομητόπουλο και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου. 
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Γκ. Ρέντσι), Τσέτσα, Καλιακούδας, Τζωρτζάτος Κ., Παππάς (46’ Σκριβάνος), Αναλυτής, Χαραλαμπόγλου (68’ Τζωρτζάτος Διον.), Κουρκουμέλης, Ταγκίρης, Τανουσάι, Τζωρτζάτος Χρ., Τζωρτζάτος Φωτ. (80’ Κύργιο).
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μακρής, Γάσπαρης Γ., Rehna (46’ Φούκας), Διαμαντής (86’ Βασιλόπουλος), Δεπούντης (76’ Φάντης), Ποταμιάνος, Ballaj, Αλεξάτος, Αλυσανδράτος Μεν., Σταμούλης Π., Σολδάτος.
sportsthea
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή αυτού του άρθρου χωρίς την άδεια του Sportsthea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου