Τρίτη, Φεβρουαρίου 24

Pre game της συνέχειας της 17ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας



Συνεχίζεται το πρωτάθλημα  της Α' κατηγορίας αύριο Τετάρτη, με την ολοκλήρωση της 17ης  αγωνιστικής με τους υπόλοιπους δύο πολύ ενδιαφέροντες αγώνες. 
Αγώνες μάλιστα που μπορεί να φέρουν ανακατατάξεις
Τα πρωτοπόρα Διλινάτα
Με τους δυο αγώνες που συμπληρώνουν και ολοκληρώνουν την 17η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το 
πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.
Το περασμένο Σάββατο διεξήχθησαν τέσσαροι αγώνες μεταξύ των οποίων αυτός της Α.Ε.Κ.-Παγκέ με νικήτρια την ομάδα του Γ. Τόγια. Μια νίκη που την έφερε στο δεύτερο "σκαλοπάτι" του βαθμολογικού πίνακα δυο βαθμούς πίσω από τα πρωτοπόρα Διλινάτα.
Στις 3 μ.μ. πρώτος χρονικά θα ξεκινήσει ο αγώνας μεταξύ Σάμης-Φωκάτων και τους φιλοξενούμενους μετά τη νίκη των Πρόννων 3-0 επί του Οδυσσέα να πέφτουν ακόμη περισσότερο βαθμολογικά, καίγονται να πάρουν κάτι απέναντι στους αδιάφορους βαθμολογικά και με πολλά προβλήματα φιλοξενούμενους.
Στο άλλο παιχνίδι που ρίχνει και την αυλαία της αγωνιστικής στο ίδιο γήπεδο και με το φως των προβολέων ο Α.Ο.Κ.Ι. φιλοξενεί την Εικοσιμία σε ένα μεγάλο παιχνίδι και τους γηπεδούχους να έχουν σαν στόχο τη νίκη και την αναρρίχηση τους στην 2η θέση σε συγκατοίκηση με την Α.Ε.Κ..
Οι φιλοξενούμενοι με πολλά προβλήματα απουσιών θέλουν και αυτοί να πάρουν το καλύτερο από αυτό το παιχνίδι ώστε να μην απομακρυνθούν από τον στόχο τους που είναι η κατάκτηση αρχικά της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για referee soccer games
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
Τετάρτη  25-2-2015 ώρα: 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Μενεγάτος
Λευτέρης
Μοσχονάς Ε.
Καπογιαννόπουλος Ι.
2.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Τετάρτη 25-2-2015 ώρα: 18:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Κομητόπουλος
Παναγής
Μενεγάτος Ε.
Μαγουλάς Σπ.
   
Αναλυτικά οι αγώνες:
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                                    
Δυνατό παιχνίδι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Θέλει τη ρεβάνς η Σάμη αλλά και τα Φωκάτα τους βαθμούς
Συνέχεια της 17ης αγωνιστικής που ολοκληρώνεται με δυο παιχνίδια στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου. Στις 3 μ.μ. σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι η Σάμη φιλοξενεί τα Φωκάτα και περισσότερο το αποτέλεσμα να «καίει» τους φιλοξενούμενους.
Η Σάμη που βρίσκεται σε ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αν και βαθμολογικά αδιάφορη, δείχνει ικανή να συνεχίσει αυτή την πορεία, ενώ παράλληλα θέλει να πάρει τη ρεβάνς της ήττας της στον πρώτο γύρο στις Κεραμειές. Μια ήττα που αποδείχθηκε καθοριστική για την μη συμμετοχή της ομάδας του Γ. Καρελάκη στα playoffs.
Τα Φωκάτα από την άλλη του Μιχ. Αθηναίου σε πολύ επικίνδυνη βαθμολογική θέση, μόλις μια πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, βλέπουν την κατάσταση να γίνεται δύσκολη και πλέον οι βαθμοί είναι άκρως απαραίτητοι, αν θέλουν να ξεφύγουν από τον βραχνά της Β’ κατηγορίας.
Έτσι θα κατέβουν στο Αργοστόλι αποφασισμένα για να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι και επιτέλους μετά από 6 αγωνιστικές (τελευταίος κερδισμένος βαθμός την 10η αγωνιστική με αντίπαλο στις Κεραμειές την Πρόοδο Ιθάκης και σκορ 1-1), να αναπνεύσουν βαθμολογικά.
Φαβορί:Ένα παιχνίδι που μπορεί να επιφυλάσσει και εκπλήξεις. Θεωρούμε όλα τα αποτελέσματα πιθανά.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 6η θέση με 22 βαθμούς (6 Ν., 4 Ι. και 6 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 11η με 8 βαθμούς (2 Ν., 2 Ι., και 12 Η.), (και οι δυο ομάδες έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει την μια από τις δυο μέχρι στιγμής νίκες τους με σκορ 2-1 στις Κεραμειές.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς την κα Ε. Μοσχονά και τον κ. Ι. Καπογιαννόπουλο. 
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                         
Το απόλυτο ντέρμπι ανάμεσα στις δυο από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος...... O A.O.K.I. φέτος φαίνεται να της έχει πάρει τον "αέρα"
Λίγο αργότερα και ώρα 6 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο, ο Α.Ο.Κ.Ι. φιλοξενεί την Εικοσιμία σε ένα ντέρμπι που αναμένεται να γεμίσει συγκινήσεις όσους θα το παρακολουθήσουν, αφού θα βρεθούν αντιμέτωπες δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
Οι γηπεδούχοι μετά την γκέλα και εκείνο το 1-1 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την 14η αγωνιστική συνήλθαν σύντομα και συνεχίζουν εκτός από τις νίκες να παίζουν και πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Τελευταίο τους «θύμα» τα Φωκάτα στις Κεραμειές με την μεγάλη νίκη τους με σκορ 5-1!
Στην ομάδα του Σπ. Παπαδάτου όλοι γνωρίζουν τη σημασία που θα έχει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα αφού θα την φέρει στην 2η θέση συγκάτοικο της Α.Ε.Κ. και σε απόσταση αναπνοής δυο βαθμών από τα πρωτοπόρα Διλινάτα.
Έτσι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα κατέβει στο ντέρμπι με μοναδικό στόχο τη νίκη και το τρίποντο.
Η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου με ένα σερί 4 συνεχόμενων νικών, τελευταία στην Ιθάκη από την Πρόοδο, θα κατέβει στο Δ.Α.Κ. με τον ίδιο στόχο. Μια νίκη που όχι μόνο θα την διατηρήσει στη δεύτερη θέση αλλά θα την κάνει και πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης προνομοιούχου θέσης της τελικής κατάταξης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Πρόβλημα για τον τεχνικό της ομάδας της Λειβαθούς οι πολύ σημαντικές απουσίες των τιμωρημένων Κ. Κουμαριώτη, Δημ. Μαρκαντωνάτου και Σπ. Αλεξανδράτου.
Φαβορί: Σε τέτοια παιχνίδια λείπει το φαβορί αν και οι φιλοξενούμενοι θα έχουν σημαντικές απουσίες. Επομένως θεωρούμε ότι όλα μπορούν να συμβούν με τις ομάδες να είναι ικανές για το καλύτερο. Δεν θα αποκλείεται και η περίπτωση της ισοπαλίας.
Οι θέσεις των ομάδων:  Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση, με 38 βαθμούς (12 Ν., 2 Ι. και 2 Η.) και οι φιλοξενούμενοι στην 3η με 39 βαθμούς (12 Ν., 3 Ι., και 1 Η.), (και οι δυο ομάδες έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο).
Αποτέλεσμα αγώνα α’ γύρου: Οι γηπεδούχοι ήταν νικητές στις Κεραμειές με σκορ 1-0 στην μοναδική ήττα μέχρι τώρα της ομάδας της Λειβαθούς στο πρωτάθλημα.
Οι δυο ομάδες επίσης συναντήθηκαν και στον προημιτελικό του τοπικού κυπέλλου με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την πρόκριση για το μεγάλο τελικό με δυο νίκες 1-0 στο Αργοστόλι και 3-1 μέσα στις Κεραμειές!
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Σπ. Μαγουλά.

Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ*
43
17
14
1
2
37
14
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ*
41
17
13
2
2
55
19
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
39
16
12
3
1
53
12
-.
Α.Ο.Κ.Ι.
38
16
12
2
2
51
08
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ*
28
17
8
4
5
34
15
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
22
16
6
4
6
27
21
7.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΝΙΑΚΟΣ*
21
17
6
3
8
31
30
8.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ*
19
17
5
4
8
21
30
9.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.*
12
17
3
3
11
22
53
10.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ*
10
17
3
1
13
15
71
11.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
8
16
2
2
12
12
49
12.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ*
4
17
1
1
15
12
48
*Με αγώνα περισσότερο
 
Η επόμενη αγωνιστική
(18η 28/2 & 1/3/2015)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
2.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
4.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
5.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
6.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου