Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 2

Δυναμώνει ακόμη περισσότερο στην επίθεση ο Παλληξουριακός


Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή για τον Παλληξουριακό με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Κ.Ι. Αλέκο Πολλάτο να φοράει από φέτος την «ερυθρόλευκη» φανέλα του Παλληξουριακού την επόμενη περίοδο.
Η μεταγραφή έκλεισε οριστικά παρά το παρ’ ολίγο «ναυάγιο» εδώ και κάποιες μέρες, αφού τελικά ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, κατάφερε και ξεπέρασε τις δυσκολίες της καθημερινής σχεδόν μετακίνησης μεταξύ Αργοστολίου-Ληξουρίου.
Έτσι η Ληξουριώτικη ομάδα από φέτος βάζει στη «μηχανή» της ένα πολύ σημαντικό «εργαλείο» αφού η αξία του Αλέκου είναι γνωστή και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο 33χρονος άσσος με την μεγάλη εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα του Π. Μαρκέτου να πετύχει τους στόχους της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Ο πρώην «μελανόλευκος» ποδοσφαιριστής ήδη από προχθές μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα και τους νέους του συμπαίκτες. Εκεί μάλιστα βρήκε και τον πρώην συμπαίκτη στον Α.Ο.Κ.Ι. του Μάκη Κόμητα, αλλά και τον Κέβιν Χασάη.
Δηλώσεις του Αλέκου Πολλάτου για την μεταγραφή του στον Παλληξουριακό:
«Ήρθα στον Παλληξουριακό σε μια ιστορική ομάδα με στόχο να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες των ανθρώπων της διοίκησης, που φέτος είναι υψηλές.

Σημαντικός παράγοντας στην απόφαση μου εκτός από την γηπεδική κατάσταση του Αργοστολίου είναι και οι άνθρωποι της διοίκησης του Παλληξουριακού που από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρθηκαν να με εντάξουν στο δυναμικό τους όπως και τα παιδιά της ομάδας που με αγκάλιασαν από την αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου