Σάββατο, Σεπτεμβρίου 5

Μεγάλες προσθήκες ο Εθνικός Κεφαλονιάς που αναμένεται με το "καλημέρα"να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο


Συνεχίζεται στο Ληξούρι και στον Εθνικό Κεφαλονιάς η ενίσχυση της νεοσύστατης ομάδας σε μια προσπάθεια να κλείσει πολύ σύντομα το ρόστερ, να πραγματοποιηθούν οι μεταγραφές και η ομάδα να είναι πανέτοιμη όταν ξεκινήσουν οι φετινές της υποχρεώσεις. 
Έτσι μέχρι στιγμής η «κυανόλευκη» ομάδα του Ληξουριού έχει πραγματοποιήσει καταπληκτικές μεταγραφές που δεν τελειώνουν εδώ όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας, αφού θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν και κάποιους άλλους κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Και μόνο από τα ονόματα που σας δίνουμε παρακάτω εύκολα γίνεται κατανοητό πόσο δυνατή θα παρουσιαστεί η ομάδα του Εθνικού Κεφαλονιάς στο προσεχές πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας στο οποίο αναμένεται να είναι ο πρωταγωνιστής. Είναι παίκτες όπως θα διαπιστώσετε πολύ έμπειροι και έχουν αγωνιστεί για πολλά χρόνια σε ομάδες της Α’ κατηγορίας και μάλιστα σε ρόλο πρωταγωνιστικό.
Δείτε τα ονόματα:
Λαδάς Ιωσήφ, Μαυροειδής Χαράλαμπος, Κατσιβέλης Παναγιώτης, Μαρκέτος Βασίλης, Βώρος Χαράλαμπος, Αραβαντινός Κώστας και Δαμουλιάνος Διονύσης από τον Παλληξουριακό, Καλλιμάνης Βαγγέλης από Εικοσιμία, Γαλανός Ηλίας από Αστέρα, ενώ εκδόθηκαν και δυο νέα δελτία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα στους Σταματελάτο Δημήτρη και Λεγάτο Αποστόλη.  
Προπονητής θα είναι ο Νίκος Κουρούκλης ο οποίος μέχρι πέρυσι ήταν στην Ανωγή έχοντας πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου