Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 3

Πολύ τρέξιμο στο Ληξούρι... Έχουν τσιτώσει τα "γκάζια" Μαρκέτος-Παπαϊωάννο (Φώτο)

Με τα «γκάζια» τσιτωμένα και σε κλίμα διάθεσης συνεχίζεται χωρίς προβλήματα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι η προετοιμασία του Παλληξουριακού που φέτος ενισχυμένος αρκετά αναμένεται να είναι πρωταγωνιστής στα τοπικά ποδοσφαιρικά δεδομένα.
Ο Παναγής Μαρκέτος έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του, νέους και παλιούς και το αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα, που περιλαμβάνει αρκετά χιλιόμετρα, εκτελείται με διάθεση από όλους και σύμφωνα με το σχέδιο του προπονητή αλλά και του άμεσου συνεργάτη του Παναγή Παπαϊωάννου.
Τα χιλιόμετρα είναι ατελείωτα και ο ιδρώτας τρέχει "ποτάμι" από τους ποδοσφαιριστές. 
Άλλωστε ο προπονητής των "ερυθρολεύκων είναι γνωστό ότι δίνει πολύ μεγάλη βάση στην σωστή προετοιμασία και κατά συνέπεια στην καλή φυσική κατάσταση τους, όπως επίσης και σε θέματα πειθαρχίας.
Στη συνέχεια και στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, ο Παλληξουριακός θα δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια με τοπικές ομάδες ώστε να αρχίσει το δέσιμο της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.
Φέτος, φαίνεται στο Ληξούρι και στον Παλληξουριακό κάτι να έχει αλλάξει, με τον πήχη αρκετά ψηλότερα από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια και το σίγουρο είναι ότι περιμένουμε να μπει "σφήνα" στους μέχρι τώρα πρωταγωνιστές και παράλληλα να δούμε πολλά περισσότερα από τις προηγούμενες χρονιές.

Φώτο από την χθεσινή προπόνηση







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου