Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 2

"Στενό" μαρκάρισμα στον αρχηγό από διοίκηση και συμπαίκτες για να συνεχίσει στην ομάδα


Πολλές πιέσεις από διοίκηση και συμπαίκτες του, σύμφωνα με πληροφορίες μας, δέχεται ο Χρήστος Τζωρτζάτος προκειμένου να ανακαλέσει την απόφαση του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα.
Πραγματικά το «μαρκάρισμα» στον αρχηγό είναι πολύ….. στενό με αποτέλεσμα, να τον έχουν προβληματίσει αρκετά και δεν θα είναι έκπληξη να τον ξαναδούμε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού και τη φανέλα των Διλινάτων για ακόμη μια χρονιά στους αγωνιστικούς χώρους.
Ο Χρήστος, ένα παιδί πραγματικά «χρυσάφι», τόσο από ποδοσφαιρική αξία όσο και ήθος, με μια απόφαση τελικά επιστροφής σίγουρα θα δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα των Διλινάτων μιας και όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν και αυτή την χρονιά να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα τοπικά ποδοσφαιρικά πράγματα της Κεφαλονιάς και σίγουρα ο αρχηγός για να το πετύχουν είναι απαραίτητος στη σύνθεση της.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά δεν αναμένονται πολλές προσθαφαιρέσεις στην ομάδα και το πιο πιθανό είναι να έχουμε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Γκ. Ρέντσι να αποτελεί παρελθόν και την διοίκηση να ψάχνει τον αντικαταστάτη του, ο οποίος μπορεί να είναι και εσωτερική της υπόθεση. Ίδωμεν!
Επίσης να αναφέρουμε ότι η ομάδα των Διλινάτων θα ξεκινήσει την προετοιμασία της τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Όσο αφορά το μεταγραφικό "παζάρι" οι περιπτώσεις παικτών που θα μετακινηθούν εντός και εκτός ομάδας θα είναι πολύ λίγες αφού η ομάδα του "μεγάλου χωριού" θα βασιστεί κυρίως στον περυσινό της κορμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου