Δευτέρα, Ιανουαρίου 18

"Χ"αμένοι και οι δυο σε ένα ισόπαλο 1-1 που δεν βόλευε κανένα


Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  1-1
                               
Απομακρύνθηκε το όνειρο της 4αδας για Ιθακήσιους-Δειλινάδες
Στην Ιθάκη την Κυριακή το πρωί και για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, Πρόοδος - Διλινάτα μοιράστηκαν, βαθμούς, γκολ και εντυπώσεις αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.
Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν βόλευε καμία από τις δυο ομάδες αφού έμειναν πολύ πίσω από αυτές που διεκδικούν 4αδα και είναι απίθανο να αλλάξει κάτι καλό για αυτές μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του φετινού πρωταθλήματος.
Τα γκολ πέτυχαν: Για την Πρόοδο που προηγήθηκε μάλιστα 1-0 ο Δημ. Αρταβάνης στο 26’, ενώ για τα Διλινάτα και την ισοφάριση στο τελικό 1-1 ο Μηνάς Πεφάνης στο 70’.
Δυστυχώς λόγω ενός τεχνικού προβλήματος δεν μπορέσαμε να έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ από το παιχνίδι αυτό.
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τον κ. Ι. Κώτση και την κα Κ. Βλάχου.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος:(Κ. Πίππος), Κασσιανός, Τσιντήλας Τ., Βλασσόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσίρος, Πρεβεζιάνος, Καρανίκας (76’ Λίλα), Αρταβάνης (84’ Κωστόπουλος), Τσάμης, Κιοράι (71’ Κατσαρέλιας), Δευτεραίος.
Διλινάτα:(Δ. Κουρκουμέλης), Καλαφάτης, Κουρκουμέλης Σπ., Τζωρτζάτος Κ., Αναλυτής Θ., Χαραλαμπόγλου, Βαγγελάτος, Τζωρτζάτος Φωτ., Πεφάνης (79’ Τζωρτζάτος Δημ.), Τζωρτζάτος Χρ., Κοτίνης (76’ Παππάς), Γεωργόπουλος Φ. (46’ Παπαδάτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου