Παρασκευή, Ιανουαρίου 29

"CORFU MOUNTAIN TRAIL 2016" 5ος ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ


"CORFU MOUNTAIN TRAIL 2016"
5ος ΑΓΩΝΑΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ
ΚΕΡΚΥΡΑ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016
.....................................................................................................................................................................................................................................................................
Οι προετοιμασίες συνεχίζονται πυρετωδώς...Η πανέμορφη Κέρκυρα ζει στους ρυθμούς του 5ου Διεθνούς Αγώνα Ορεινού τρεξίματος πιο γνωστού ως "Corfu Mountain Trail". Θα συμμετάσχουν, περίπου, 500 σπουδαίοι αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Από χώρες όπως η Γερμανία, η Τουρκία, η Ιαπωνία, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Βουλγαρία κ.λ.π. Υπολολογίζεται ότι το σύνολο των εμπλεκομένων αθλητών, προπονητών, κριτών, συνοδών, εθελοντών θα πλησιάσει τα 2000 άτομα!
ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ Η ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Φέτος,για πρώτη φορά, το "CORFU MOUNTAIN TRAIL" έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο αγωνιστικό Καλεντάρι της Παγκόσμιας ομοσπονδίας Ορεινού Τρεξίματος. Είναι, μάλιστα, η πρώτη φορά που θα λάβουν μέρος τόσοι πολλοί (240) καταξιωμένοι αθλητές από χώρες του εξωτερικού. Συμπληρώνονται, επίσης, πέντε χρόνια από το ξεκίνημα της προσπάθειας αυτής, που όλα δείχνουν ότι θα γίνει θεσμός.
ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ
Ο 5ος Αγώνας διοργανώνεται από τον Όμιλο Ορεινού Τρεξίματος Corfu Mountain Trail και έχει την υποστήριξη τόσο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, όσο και του Δήμου Κερκυραίων. Εθελοντικά προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους πολιτιστικοί σύλλογοι, σωματεία, ομάδες ιατρών και φυσικοθεραπευτών.
Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο κ. Βασίλης Αλαμάνος.
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Οι αθλητές έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στις διαδρομές των 8, των 17, των 40 και των 80 (!) χιλιομέτρων, στο βουνό των Αγίων Δέκα. Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα θα είναι η κεντρική πλατεία στις φημισμένες, όσο και παραδοσιακές Μπενίτσες. Όλες οι διαδρομές είναι απίστευτου φυσικού κάλλους. Η διαδρομή των 80 χιλιομέτρων θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ενώ οι τρεις υπόλοιπες διαδρομές το πρωί της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου.
ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε
Πολυάριθμοι εκπρόσωποι του γραπτού, αλλά και του ηλεκτρονικού Τύπου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρόκειται να καλύψουν τον πρωτότυπο αυτό αγώνα. Για πρώτη φορά, μάλιστα, η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση θα παρουσιάσει θεαματικά στιγμιότυπα στα Δελτία Ειδήσεων και στις εκπομπές του σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου