Παρασκευή, Ιανουαρίου 22

Η Pre game της 12ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας



Με τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας και την 12η αγωνιστική, φτάνουμε στα 2/3 του και ακόμη δε λέει να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τις ομάδες της τελικής 4αδας αλλά και της μιας που θα υποβιβαστεί στη Β' κατηγορία!
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδια και φαίνεται να ξεχωρίζει για πολλούς λόγους αυτό στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι μεταξύ Παλληξουριακού-Σάμης.
Συνεχίζει κορυφή αήττητη μετά από 11 αγώνες η Εικοσιμία
Στην Ιθάκη δοκιμάζονται η πρωτοπόρος Εικοσιμία και η 2η Α.Ε. Κεφαλονιάς!
Μετά από 11 αγώνες η κατάσταση στην κορυφή παραμένει αμετάβλητη, με την αήττητη Εικοσιμία να συνεχίζει να προηγείται στην "μάχη" της διεκδίκησης της πρωτιάς, μετά την δύσκολη επικράτηση της και μάλιστα με ανατροπή από 0-2 σε 2-3 επί των Φωκάτων.
Σε γενικές γραμμές η 12η είναι μια αγωνιστική που κρύβει αρκετές παγίδες και πιθανόν να υπάρξουν και κάποιες ανακατατάξεις, τουλάχιστον σε ότι αφορά την 4αδα.
Η πρωτοπόρος και αήττητη Εικοσιμία, σε μια επικίνδυνη έξοδο στο Βαθύ, φιλοξενείται από τον επικίνδυνο Οδυσσέα και μόνο βαθμολογική απώλεια δεν θα ήθελε σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Βόρειας Ιθάκης στην έδρα της παραμένει υπολογίσιμος αντίπαλος, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό που δείχνει σημάδια βελτίωσης.
Η δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα Α.Ε. Κεφαλονιάς, συνεχίζοντας το "κυνήγι" των πρωτοπόρων θα έχει και αυτή μια δύσκολη αποστολή στο νησί του Οδυσσέα και θα χρειαστεί προσπάθεια για να φύγει από την  Ιθάκη και την Πρόοδο με το τρίποντο.
Δυνατή αναμένεται η μάχη στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι με τον Παλληξουριακό να θέλει νίκη και επιστροφή στην 3η θέση από την Σάμη, την οποία φιλοξενεί στην έδρα του και μάλιστα χωρίς καθόλου καλή ψυχολογία μετά την βαριά ήττα-αποκλεισμό από τη συνέχεια του τοπικού κυπέλλου στις Κεραμειές, από τον Παγκέ με σκορ μάλιστα 4-1! 
Ο Παγκεφαλληνιακός που βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχει τη δυνατότητα να πιάσει 4αδα αυτή την αγωνιστική, αφού με νίκη απέναντι στα Φωκάτα και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Ληξουριού, μπορεί ακόμη να πιάσει και την 3η! Μάλιστα, μετά τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του Αργοστολίου στο κύπελλο και μάλιστα με σκορ 4-1 επί του Παλληξουριακού, η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη και μοναδικός στόχος σε αυτό το παιχνίδι είναι η νίκη.
Τέλος, στις Κεραμειές σε ένα παιχνίδι, μάλλον με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, τα Διλινάτα φιλοξενούν τον ουραγό και ενισχυμένο Πυλαριακό με στόχο μια νίκη που θα δώσει παράταση στο όνειρο. Από την άλλη η ομάδα του Κ. Κουγιανού, δεν έχει περιθώρια άλλης βαθμολογικής απώλειας και θα δώσει τη δική της "μάχη" να φύγει αήττητη από τις Κεραμειές!
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
11
24 - 05
29
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
11
24 - 04
26
3.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ     
11
22 - 06
23
4.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
11
19 - 04
22
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
11
29 - 12
21
6.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
11
11 - 12
13
7.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
11
11 - 14
11
8.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
11
11 - 39
06
9.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
11
09 - 32
04
10.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
11
04 - 36
01
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  23-1-2016 ώρα:  10:00

Δημοτικό Ιθάκης

Π.Α.Ο. Οδυσσέας– Α.Ο. Εικοσιμίας
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Κώτσης Ι.
Βλάχου Κ.

2.

Σάββατο   23-1-2016 ώρα:  12:00

Δημοτικό Ιθάκης

Α.Ο. Πρόοδος Ιθ. - Α.Ε. Κεφαλονιάς

Βασιλόπουλος
Δημήτρης

Κώτσης Ι.


Βλάχου Κ.

3.

Σάββατο   23-1-2016 ώρα:  15:00

Δημοτικό Κεραμειών

Παγκεφαλληνιακός – Α.Ο. Φωκάτα

Ματιάτος
Διονύσης

Μενεγάτος Ε.


Κομητόπουλος Π.
4.
Κυριακή  24-1-2016 ώρα:  15:00

Δημοτικό Κεραμειών

Α.Ο. Διλινάτα - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Γασπαράτος Γ.


Μασταγκά Μ.

5.

Κυριακή   24-1-2016 ώρα:  15:00

Δημοτικό Αγίου Αντωνίου

Α.Ο. Παλληξουριακός – Α.Ο. Σάμης

Θανάσης
Ευστάθιος

Κομητόπουλος Π.
Αβάζαρος Χρ.
Αναλυτικά οι αγώνες:
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                                 
Επικίνδυνη έξοδος για την πρωτοπόρο που ξέρει όμως τα τελευταία χρόνια να περνάει νικηφόρα από την Ιθάκη όπου παραμένει αήττητη τα 4 τελευταία... Θέλει προσοχή ο Οδυσσέας
Με τον αγώνα στο Βαθύ της Ιθάκης, αύριο στις 10:00 το πρωί, μεταξύ του τοπικού Οδυσσέα και της Εικοσιμίας ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.
Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι αρκετά ενδιαφέρον και την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα να έχει μια δύσκολη αποστολή απέναντι στην ομάδα της Βόρειας Ιθάκης που στην έδρα της αποτελεί έναν σοβαρό αντίπαλο για κάθε ομάδα.
Οι φιλοξενούμενοι ταξιδεύουν στο νησί του Οδυσσέα με στόχο να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους, παράλληλα με την παραμονή τους στην κορυφή και την διαφορά των +3 βαθμών, που έχουν από την 2η Α.Ε. Κεφαλονιάς.
Οπωσδήποτε μετά τα «καρδιοχτύπια» της προηγούμενης αγωνιστικής και την δύσκολη όπως αποδείχθηκε νίκη τους με ανατροπή, θα πρέπει να παρουσιαστούν σαφώς πιο σοβαροί και με πολύ καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά!
Οι γηπεδούχοι που όπως πάντα, κανείς δεν γνωρίζει πως θα παρουσιαστούν και σε αυτό το ματς, είναι σίγουρο ότι θα παλέψουν να πετύχουν τη «ζημιά» στην μεγάλη τους αντίπαλο. Άλλωστε η παρουσία τους αγωνιστικά στα τελευταία παιχνίδια είναι πολύ καλή και παραλίγο την προηγούμενη αγωνιστική να πάρουν από την Σάμη την εκτός έδρα ισοπαλία.
Στο γήπεδο τους παρουσιάζουν πολύ διαφορετική εικόνα και προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να πάρουν το μάξιμουμ! Το ίδιο λοιπόν αναμένεται να κάνουν και στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Άλλωστε όταν αγωνίζεσαι με τους πρωτοπόρους έχεις ένα ακόμη κίνητρο.
Προβλήματα και Οδυσσέας πάνε "πακέτο". Έτσι δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά και σε αυτό το παιχνίδι μιας και θα απουσιάσουν ο τραυματίας αμυντικός Α. Μαλιακρίδας και ο τερματοφύλακας Β. Περίχαρος που είναι εκτός νησιού. Στην Εικοσιμία δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο. 
Φαβορί: Οι πρωτοπόροι σίγουρα βρίσκονται ένα βήμα πιο μπροστά. Αυτό βέβαια θα ισχύσει μόνο, αν παίξουν σοβαρά. Ο Οδυσσέας, όπως προαναφέραμε θέλει να κάνει την ζημιά. Να δούμε θα τα καταφέρει;
Αποτέλεσμα Α' γύρου: Νίκη των γηπεδούχων στις Κεραμειές με σκορ 4-0.
Θέση:Γηπεδούχοι στην 8η - Φιλοξενούμενοι στην 1η
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τον κ. Ι. Κώτση και την κα Κ. Βλάχου 
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
                                    
Θέλει τρίποντο πρωτιάς η Α.Ε.Κ. στην Ιθάκη από την αδιάφορη βαθμολογικά, όχι όμως αγωνιστικά Πρόοδο
Αμέσως μετά στο ίδιο γήπεδο και ώρα 12:00, η τοπική Πρόοδος φιλοξενεί την Α.Ε. Κεφαλονιάς σε έναν αγώνα και εδώ με αρκετό ενδιαφέρον.
Οι ΙΘακήσιοι μπορεί πλέον να ελπίζουν μόνο σε ένα πολύ μεγάλο θαύμα για συμμετοχή στην τελική 4αδα, μπορεί για αυτούς βαθμολογικά να είναι αδιάφορο το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά είναι σίγουρο ότι θα παίξουν για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, καλύτερο και σαφώς περισσότερων λύσεων. Άλλωστε παίζουν στην δυνατή τους έδρα και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά από 3 ήττες και 2 ισοπαλίες στα 5 τελευταία τους παιχνίδια.
Οι Αργοστολιώτες αντίθετα με ένα σερί νικών στους 5 τελευταίους αγώνες, βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Εικοσιμία και θέλουν να εκμεταλλευθούν ένα τυχόν στραβοπάτημα της ή στην χειρότερη των περιπτώσεων, αν η πρωτοπόρος περάσει νικηφόρα από τον Οδυσσέα, να διατηρήσουν την διαφορά στο τρίποντο. Μια διαφορά που μπορεί να καλυφθεί στο μεταξύ τους, εντός έδρας παιχνίδι και να πάνε ως πρώτοι, με το πλεονέκτημα που δίνει η θέση στα playoffs. Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά, όλοι στην «κιτρινόμαυρη ομάδα, όπως και πόσο απαραίτητο είναι ένα τρίποντο στην Ιθάκη σε μια δύσκολη έδρα και από έναν καλό αντίπαλο.
Οι απουσίες για τον Κ. Πίππο είναι αυτές του τραυματία Τσάμη αλλά και του Βρεττού, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Δ. Αρταβάνη που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού. 
Από την άλλη ο Γ. Τόγιας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χρ. Μαλισόβα που είναι τραυματίας και Α. Τσιαουσντέλιο που είναι τιμωρημένος.
Φαβορί: Ένα παιχνίδι που οι πρωταθλητές είναι ένα βήμα πιο μπροστά στις προβλέψεις. Όμως με την Πρόοδο στην Ιθάκη, πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί για να τα καταφέρουν. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν χωρίς άγχος αφού δεν έχουν να χάσουν τίποτα και για αυτό γίνονται επικίνδυνοι!
Αποτέλεσμα Α' γύρου: Νίκη των φιλοξενούμενων στις Κεραμειές με σκορ 2-1.
Θέση:Γηπεδούχοι  – Φιλοξενούμενοι
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τον κ. Ι. Κώτση και την κα Κ. Βλάχου.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                         
Θέλει συνέχεια στο σερί του ο Παγκέ.... 
Ψάχνουν βαθμούς σωτηρίας τα Φωκάτα 
Το απόγευμα στις 3 μ.μ. στο γήπεδο των Κεραμειών σειρά παίρνει μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, μεταξύ του τυπικά γηπεδούχου Παγκεφαλληνιακού και των Φωκάτων.
Και οι δυο ομάδες θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς βέβαια λόγους η κάθε μια.
Οι «κυανόλευκοι» του Αργοστολιού για πιάσουν 4αδα, αφού με οποιοδήποτε αποτέλεσμα στο Ληξούρι  μπαίνουν και μάλιστα ακόμη πιο δυναμικά.
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να σώσουν την παρτίδα όσο γίνεται πιο γρήγορα για να ξεφύγουν στη συνέχεια, από το άγχος και να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω!
Η εύκολη επικράτηση στο παιχνίδι του α’ γύρου με σκορ 6-0 για την ομάδα του Θ. Βουκελάτου δεν λέει και πολλά. Σίγουρα είναι διαφορετικές οι συνθήκες και θα χρειαστεί σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία για να καταφέρει να πάρει το ζητούμενο, που είναι ένα ακόμη τρίποντο. Ένα τρίποντο με προοπτική εισόδου στην 4αδα από την τρέχουσα αγωνιστική!
Οι γηπεδούχοι έχουν βρει και πάλι το καλό αγωνιστικό τους «πρόσωπο», παίζουν θεαματικό ποδόσφαιρο, παίρνουν πλέον αποτελέσματα και θέλουν να συνεχίσουν σε αυτό τον ρυθμό.
Η πρόσφατη επικράτηση και πρόκριση τους, στους "4" του τοπικού κυπέλλου με σκορ 4-1 επί του Παλληξουριακού, σίγουρα δίνει καλή ψυχολογία στους "κυανόλευκους" ποδοσφαιριστές και είναι στα συν του παιχνιδιού της.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, ενισχυμένοι μάλιστα με την επιστροφή του Μπ. Ντουκάι, θέλουν να συνεχίσουν τις τελευταίες καλές τους εμφανίσεις και αυτή την φορά να φύγουν από το αγωνιστικό χώρο των Κεραμειών με κάποιον ή κάποιους βαθμούς που θα είναι «χρυσάφι».
Το πρόβλημα του Θ. Βουκελάτου ο τραυματίας Αρμάντο που θα απουσιάσει ένα ακόμη παιχνίδι, ενώ για τον Μιχ. Αθηναίο σημαντική θα είναι, εκτός των άλλων, η απουσία του Γ. Αραβαντινού που είναι τιμωρημένος.
Φαβορί: Ένα παιχνίδι με τις ομάδες ικανές για όλα. Ο Παγκέ θεωρούμε ότι είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τους τυπικά φιλοξενούμενους.
Αποτέλεσμα Α' γύρου: Άνετη νίκη των γηπεδούχων στο ίδιο γήπεδο με σκορ 6-0.
Θέση:Γηπεδούχοι  – Φιλοξενούμενοι 9η. 
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Π. Κομητόπουλο.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
                                           
Φαβορί οι γηπεδούχοι..... Αγωνία για βαθμό-ούς οι φιλοξενούμενοι
Το απόγευμα της Κυριακής πλέον και ώρα 3 μ.μ. στις Κεραμειές, τα Διλινάτα φιλοξενούν τον ουραγό Πυλαριακό, σε ένα παιχνίδι σχεδόν αδιάφορο για αυτούς, ενώ για τον αντίπαλο τους «ζωής και θανάτου», αφού αν πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα θα ανανεώσει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι που στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια δεν έχουν νίκη (3 ήττες-1 ισοπαλία), θέλουν το τρίποντο ώστε να διατηρήσουν τις έστω και λίγες μαθηματικές πλέον πιθανότητες που έχουν για είσοδο στην 4αδα, μιας και η «ελπίδα πεθαίνει τελευταία».
Έτσι θα κατέβουν αποφασισμένοι και σοβαροί για να σπάσουν αυτό το αρνητικό σερί που πάει να δημιουργηθεί, απέναντι σε έναν αντίπαλο που κυριολεκτικά «καίγεται» για βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι όπως είπαμε «καίγονται», αφού πια τα περιθώρια όλο και περισσότερο στενεύουν και η απειλή του υποβιβασμού βρίσκεται κάτι παραπάνω από ορατή.
Θέλουν βαθμό ή βαθμούς, αφού με τον έναν και μοναδικό που έχουν μέχρι τώρα, από τον μεταξύ των δυο ομάδων αγώνα στον α’ γύρο στα Φαρακλάτα, χωρίς μάλιστα νίκη σε 11 αγωνιστικές, δύσκολα θα καταφέρουν να σώσουν την παρτίδα αν και αυτή την φορά δεν τα καταφέρουν και φύγουν με άδεια χέρια από τις Κεραμειές.
Βέβαια η παρουσία των νέων αποκτημάτων της ομάδας δίνει κάποιες πιθανότητες για κάτι καλό, αλλά και αυτές από μόνες τους δεν φτάνουν. Πρέπει να αλλάξουν πολλά.
Το πρόβλημα του Δ. Κουρκουμέλη η απουσία του τιμωρημένου Γ. Αναλυτή αλλά και του Διον. Τζωρτζάτου που ήταν ασθενής και δύσκολα θα προλάβει, αντίθετα ο Κ. Κουγιανός δεν έχει κάτι ιδιαίτερο. Μάλιστα θα έχει στη διάθεση του όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας της Πυλλάρου. Κατά τα άλλα και οι δυο θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για το τρίποντο της…. ελπίδας!
Φαβορί: Ένα παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον με τις δυο ομάδες να δίνουν τη δική τους «μάχη» για το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους, ωστόσο οι γηπεδούχοι πιο ποιοτικοί έχουν το προβάδισμα!
Αποτέλεσμα Α' γύρου: Ισοπαλία στα Φαρακλάτα με σκορ 1-1. 
Θέση:Γηπεδούχοι   – Φιλοξενούμενοι 10η.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τον κ. Γ. Γασπαράτο και την κα Μ. Μασταγκά.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
                                      
Ντέρμπι στον Άγιο Αντώνη με το αποτέλεσμα του να δίνει πλεονέκτημα στον νικητή για το καλύτερο τελικό πλασάρισμα
Στο σημαντικότερο, κατά την άποψη μας, παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής την ίδια ώρα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, ο Παλληξουριακός φιλοξενεί την Σάμη, σε ένα μεγάλο ντέρμπι με το αποτέλεσμα του να «καίει» και τις δυο ομάδες.
Οι γηπεδούχοι παρά την καταπληκτική τους παρουσία την προηγούμενη αγωνιστική στα Φαρακλάτα με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. έκαναν την πρώτη τους φετινή ήττα με αποτέλεσμα να πέσουν από την 3η θέση που κατείχαν μέχρι τότε, στην 4η παραχωρώντας την θέση του στην ομάδα που θα φιλοξενήσει την τώρα. Ήρθε και ο αποκλεισμός από την συνέχεια του τοπικού κυπέλλου και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα αφού σε διάστημα τεσσάρων ημερών υπέστησαν δυο ήττες!
Είναι αυτονόητο ότι θα κατέβουν με μοναδικό στόχο τη νίκη, αφού με διαφορετικό αποτέλεσμα κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός 4αδας, αν φυσικά ο Παγκεφαλληνιακός περάσει νικηφόρα το εμπόδιο των Φωκάτων.
Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για την ομάδα της Σάμης όπου σε περίπτωση νίκης κάνει ένα πολύ μεγάλο και αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση ακόμη και της 3ης θέσης. Με ήττα θα είναι πλέον αυτοί που θα βρεθούν εκτός 4αδας και η συνέχεια θα έχει «ζόρια».
Εμείς αναμένουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και δυνατό παιχνίδι, αφού οι δυο ομάδες είναι ποιοτικές, κυκλοφορούν μπάλα και σίγουρα αυτό είναι ακόμη μια προϋπόθεση, ότι όσοι παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απολαύσουν και σπουδαίο θέαμα!
Η ήττα αποκλεισμός των γηπεδούχων και η κακή ψυχολογία από το γεγονός, ίσως επηρεάσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τους και την αγωνιστική τους παρουσία.
Το πρόβλημα του Π. Μαρκέτου ακούει στον τιμωρημένο βασικό του τερματοφύλακα Απ. Καραίσκο. Ο Μ. Τριανταφυλλίδης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού θα αγωνιστεί μετά από δυο εβδομάδες ο Ηλ. Κοσμάτος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δηλώνει παρόν.
Φαβορί: Είναι ένα ντέρμπι που μπορεί να κριθεί από πολλά γεγονότα, ιδιαίτερα από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αλλά και το πόσο θα το θέλουν οι δυο ομάδες.
Αποτέλεσμα Α' γύρου: "Λευκή" στα Φαρακλάτα
Θέση:Γηπεδούχοι   – Φιλοξενούμενοι 3η
Διαιτητής ο κ. Ε. Στάθης με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Χρ. Αβάζαρο.
Οι σκόρερ
(Σε 10 αγώνες)
α/α
Ονομ/νυμο ποδοσφαιριστή
Ομάδα
Γκολ
1.
ΑΜΟΥΡΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΟ ΣΑΜΗΣ
10
2.
ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
7
3.
ΤΟΥΡΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
7
4.
ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
6
5.
ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
6
6.
ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
5
7.
DEDLALA ARMALDO
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
4
8.
DUKAJ DETAR
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4
9.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4
10.
ΚΑΝΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ
4
* Ακολουθούν αρκετοί ποδοσφαιριστές με τέσσερα γκολ ή λιγότερα
 
Η επόμενη αγωνιστική 
(13η   30-311/2016)
α/α
Αγώνας
1.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
ΠΑ.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
4.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
5.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου