Δευτέρα, Ιανουαρίου 25

Έκοψε την πίτα του ο ΑΣΚ – «Λύγισαν» στην Πάτρα άνδρες και παίδες (Φώτο)


Μέσα σε μία ευχάριστη ατμόσφαιρα, με ευχές και χαμόγελα και ένα πλήθος παιδιών να δίνουν το παρών, ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, έκοψε σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Στην εκδήλωση, το παρών έδωσαν όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου, καθώς επίσης και τα τμήματα υποδομής σε αγόρια και κορίτσια.
Τις βασιλόπιτες, ευλόγησε και έκοψε ο εφημέριος του Ι.Ν. της Παναγίας στο Μαρκόπουλο π. Πέτρος Ανδρεάτος, ο οποίος δώρισε με αγάπη μία εικόνα της Παναγίας της Φιδούσσας στον σύλλογο.
Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, o αντιδήμαρχος τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νικόλας Βαλλιανάτος, η περιφερειακή σύμβουλος Σουζάνα Πεφάνη, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Σπύρος Σαμούρης, ενώ την βουλευτή Κεφαλονιάς, η οποία δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων στην Αθήνα, εκπροσώπησε ο επιστημονικός της σύμβουλος, Γιάννης Βαρούχας.
Ο Γενικός Διευθυντής του Συλλόγου Θανάσης Μουίκης, ευχήθηκε στους αθλητές και τους γονείς τους, υγεία και ευτυχία για το νέο έτος, τονίζοντας πως ο ΑΣΚ θα συνεχίζει την σοβαρή προσπάθεια που εδώ και πολλά χρόνια έχει ξεκινήσει στον αθλητισμό της Κεφαλονιάς και δή στο κομμάτι του μπάσκετ.
Εκτός από τα δώρα (μπάλες και εισιτήρια σε πολιτιστικές εκδηλώσεις) στους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί (Μάνθος Δούλιας, Αλέξανδρος Τραυλός, Γεράσιμος Παπαδημητρίου και Γιώργος Αναστασίδης), ο ΑΣΚ έδωσε κατόπιν κλήρωσης και ένα tablet το οποίο προσέφερε ο κ. Δελλάλης.
Ο ΑΣΚ ευχαριστεί την ΚΕΔΗΚΕ για τα δωρεάν εισιτήρια Κινηματογράφου που προσέφερε, για τον νικητή στο ένα από τα τέσσερα φλουριά, τον Άκη Μαυροειδή για τις βασιλόπιτες και το κατάστημα You – Διονύσης Δελλάλης για το tablet της λαχειοφόρου.

Ηττες για άνδρες και Παίδες
Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η ανδρική ομάδα του ΑΣΚ ηττήθηκε στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος» από τα Αραχωβίτικα με 86-74, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Η μεγάλη ευστοχία των γηπεδούχων, αποτέλεσε τον σημαντικότερο παράγοντα που λύγισε την ομάδα μας.
Διαιτητές: Καρακάσης – Μακρόπουλος
Δεκάλεπτα: 26-18, 48-33, 71-48, 86-74
Αραχωβίτικα( Φραγκισκάτος): Βαρδίκος  24, Φέργκου 5 (1), Θεοδωρόπουλος 1, Τρέκλας 9 (1), Δημόπουλος 10 (2), Σταυρουλάκης 23 (5), Μελίστας 2, Σίψας 14.
Α.Σ.Κ. (Κολυρόπουλος): Κοριακιανλιτης 15 (2), Μπαχός 7 (1), Θεοδωράτος 14, Γεμενετζής 8 (2), Βαρβαρίγος 9, Καβαλλιεράτος 2, Βαλλιανάτος 16, Καραπέτσας 3 (1), Χρηστάτος, Παπαδημητρίου, Μητρόπουλος.
Την Κυριακή, ο ΑΣΚ θα υποδεχθεί στο Αργοστόλι την πρωτοπόρο και αήττητη  ΕΑΠ.
Την ήττα στην Πάτρα κόντρα στα Αστέρια Αχαίας γνώρισε και η παιδική ομάδα του ΑΣΚ με 61-51, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της γ’ φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η. 
Τα πιτσιρίκια του Γιάννη Βουργίδη, προσπάθησαν πολύ για ένα θετικό αποτέλεσμα και πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, σε σημείο που αδικούνται από την τελική διαφορά στο σκορ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κανελλόπουλος – Λεβεντάκος
Α.Σ.Κ. (Βουργίδης): Γιαννάτος 18 (3), Μουίκης 14, Τραυλός 14, Παυλάτος 3, Ρουχωτάς 2, Γασπαράτος, Δημάτος, Ζαπάντης, Αλεξανδράτος, Μαμασούλας, Τζωρτζάτος, Βαλλιανάτος.
Την ομάδα συνόδευσαν στην Πάτρα, ο γενικός διευθυντής του Θανάση Μουίκης, και οι έφοροι Γιώργος Γιαννάτος και Ράνια Πολλάκη.
Το επόμενο παιχνίδι των παίδων του ΑΣΚ είναι το Σάββατο 30/1 με την Παναχαϊκή στο Αργοστόλι.
Φώτο











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου