Σάββατο, Ιανουαρίου 23

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η κοπή της πίτας του Α.Σ.Κ.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», η κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Σ. Κεφαλονιά.
Την όμορφη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος της Βουλευτού Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Γ. Βαρούχας, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλ. Παρίσης, ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Ε. Κεκκάτος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Ν. Βαλλιανάτος και Σ. Πεφάνη και ο Δ.Σ. κ Σπύρος Σαμούρης.
Επίσης παραβρέθηκαν σύσσωμο το Δ.Σ. και όλα τα τμήματα του Συλλόγου με τους προπονητές και αθλητές τους και πολλοί φίλοι του Α.Σ.Κ..
Στην αρχή, μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό και το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων του Συλλόγου, ο Γενικός Διευθυντής κ. Θανάσης Μουίκης έκανε ένα μίνι απολογισμό για τη χρονιά που έφυγε.
Σύντομο επίσης χαιρετισμό έκαναν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ν. Βαλλιανάτος ο οποίος μάλιστα είπε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει κάνει τίποτε για τον τοπικό αθλητισμό!
Στη συνέχεια ο πατέρας Πέτρος Ανδρεάτος ευλόγησε και πραγματοποίησε την κοπή της πίτας μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του Συλλόγου κ. Θ. Μουίκη στον οποίο μάλιστα πρόσφερε μια εικόνα της Παναγίας της Φειδούσσας από το Μαρκόπουλο.
Στη συνέχεια μοιράστηκαν τα κομμάτια σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Στο τραπέζι υπήρχαν συνολικά 4 πίτες.
Τυχεροί της ημέρας στα κομμάτια των οποίων έπεσαν τα φλουριά ήταν οι παρακάτω:
Μέμος Δούλιας που κέρδισε μια μπάλα Μπάσκετ
Γιώργος Αναστασίου κέρδισε το ίδιο δώρο
Αλέξανδρος Τραυλός κέρδισε δυο εισιτήρια κινηματογραφικής προβολής από την ΚΕΔΗΚΕ και
Γεράσιμος Παπαδημητρίου κέρδισε μια τρίμηνη δωρεάν συνδρομή προσφορά του Α.Σ.Κ.
Επίσης έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Α.Σ.Κ. που ήταν ένα tablet προσφορά του καταστήματος “U” Κεφαλονιάς του Δ. Δελάλη. Τον τυχερό αριθμό Νο 752 τράβηξε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλ. Παρίσης και ανήκε στην κα Ε. Στρακάτου που ήταν και η τυχερή του δώρου!
Το Sportsthea συγχαίρει τον Α.Σ.Κ. και ιδιαίτερα τους Θ. Μουίκη, Γιώργο Γιαννάτο για την σημερινή επιτυχία, ακόμη μιας λαμπρής τελετής και εύχεται στους αθλητές του, υγεία, επιτυχίες και μια καλή αθλητική χρονιά.
Με την ευκαιρία να πούμε ότι ο Α.Σ.Κ. στην προσπάθεια που κάνει να συγκεντρωθούν ρουχισμός (για μικρές μόνο ηλικίες) και παιχνίδια για τα προσφυγόπουλα της πατρίδας μας, σε συνεργασία με το Club των οπαδών της Α.Ε.Κ., «Πειρατές του ονείρου» περιμένει τους φίλους του από την Κεφαλονιά να βοηθήσουν αυτήν του την προσπάθεια.
Η συγκέντρωση θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης».
Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου