Κυριακή, Ιανουαρίου 24

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Capitol η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας Ν.Ο.Κ.Ι. - Α.Σ. Taekwon-do Κεφαλονιάς


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στο Capitol στο φανάρι, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ν.Ο.Κ.Ι. και του Α.Σ. TaeKwon-do Κεφαλονιάς.
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από φίλους των δυο Συλλόγων, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή, ο εκπρόσωπος της Βουλευτού Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Γ. Βαρούχας και ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Ε. Κεκκάτος.
Στην αρχή οι πρόεδροι των δυο Συλλόγων αφού καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους στη συνέχεια έκαναν, ως είθισται, έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που έγινε παρελθόν και τις επιτυχίες των αθλητών τους.
Επίσης έναν σύντομο χαιρετισμό έκαναν, ο εκπρόσωπος της Βουλευτού Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Γ. Βαρούχας και ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Ε. Κεκκάτος.
Αμέσως μετά οι αθλητές του Α.Σ. Κεφαλονιάς TaeKwon-do έκαναν μια εντυπωσιακή επίδειξη της τεχνικής του αθλήματος τους. Ήταν πραγματικά εξαιρετικοί και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.
Στο τραπέζι υπήρχαν τέσσαρες πίτες και την κοπή τους έκαναν εκ μέρους του Ν.Ο.Κ.Ι., ο πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Καλλίνικος με τον αντιπρόεδρο κ. Θανάση Αυγερινό και εκ μέρους του TaeKwon-do ο πρόεδρος κ. Τούλιος Κοκκόλης με τον αντιπρόεδρο κ. θωμά Τσακαρισιάνο.
Συγχαριτήρια σε όλους και επιτυχίες στο έργο αθλητών και Διοικήσεων των δυο παραπάνω Συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου