Δευτέρα, Ιανουαρίου 25

Στις 27 Μαρτίου ο 6ος Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου


6ος Βαλλιάνειος Αγώνας δρόμου
27/3/2016 10 κμ πιστοποιημένα από την ΙΑΑF και παιδικοί αγώνες
Διοργάνωση: (Η οργανωτική επιτροπή σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ και τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς)
Η γνωστή πιστοποιημένη από την ΙΑΑF, προσφιλής διαδρομή των 10 κμ αποτελεί τον 1ο δρομικό σας στόχο για την νέα χρονιά. Τις 27 Μαρτίου 2016, κατά παράδοση την  τελευταία Κυριακή του μήνα, θα αγωνιστούμε ξεπερνώντας τις επιδόσεις μας και θα διασκεδάσουμε οικογενειακά σε ένα θεσμοθετημένο γεγονός που αναμένεται και φέτος να προσελκύσει έμπειρους και μη δρομείς, κοινό και παιδιά.
Φέτος νέα πρόσωπα θα πλαισιώσουν με την παρουσία τους την διοργάνωση, η οποία υποστηριζόμενη με ηλεκτρονική χρονομέτρηση, θα ακολουθήσει την παραδοσιακή πλέον «συνταγή» της ελεύθερης συμμετοχής και της προσφοράς μεταλλίων σε όλους, διατηρώντας τόσο το ψυχαγωγικό της προφίλ όσο και την σοβαρή αγωνιστική της αξίωση για υψηλές επιδόσεις και διακεκριμένες αθλητικές παρουσίες.
Στην 6η προσπάθειά μας, οι παιδικοί αγώνες μας, διανθίζονται με χρώμα «σχολικό» καθώς η ατομική διάκριση των παιδιών κάθε ηλικιακής κατηγορίες θα συνοδεύεται και με ανάδειξη και επιβράβευση της τάξης και του σχολείου στο οποίο ανήκει, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι το κίνητρο της υγιούς άθλησης και της ευγενούς άμιλλας καλλιεργείται, αναπτύσσεται και ενισχύεται στο σχολικό περιβάλλον.
Το σύνθημα «αγωνίζομαι για μένα και το σχολείο μου» θέτει τον στόχο της διάκρισης σε ατομική αλλά και ομαδική βάση ώστε η εκγύμναση να λάβει την δίκαιη επιβράβευσή της τόσο για τα παιδιά όσο και για τους διδασκάλους κάθε σχολικής μονάδας.
Μικροί μεγάλοι λοιπόν προπονηθείτε !!!!
Η οργανωτική επιτροπή
ΦΩΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΦΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου